Нямало да искат оставката на Лазаров, щяло да е реваншизъм

Флоров няма да бъде предлаган отново за шеф на БОП, каза Вучков
Обновена: 7 дек 2014 18:00 | 7 дек 2014 17:40,
35
Нямало да искат оставката на Лазаров, щяло да е реваншизъм
Снимка: БТА, архив

Оставката на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров няма да бъде поискана, защото веднага ще последват обвинения за политика на реваншизъм. Това заяви министърът на вътрешните работи Веселин Вучков в ефира на Нова телевизия.

По думите му обаче това не означавало, че не трябва да се промени законът. "Искам балансиращата роля на президента да я възвърнем – той да назначава", допълни още той.

Вучков заяви, че не е мислил да предлага отново Флоров за шеф на БОП, макар че той имал много полезни качества.
Министърът беше категоричен,  че трябва да има воля и независимост, "за да започнат да се случват нещата".

„Обстановката в Елхово е напрегната. Нашата цел е да не допуснем жертви и наранявания там. Има заливане на ниви, мазета и улици. Много е важно гражданите да слушат молбите и разпорежданията на полицаи и пожарникари“, каза още министърът

Относно корупцията в полицията Вучков заяви, действат нови правила вече 12-ти ден. „Не бива гражданите да остават с усещането, че никой не ги контролира на пътя. Няма завишаване на жертвите по пътищата за този период. А на антикорупционните телефони, които сме обявили, почти нямаме сигнали за корупция през тези две седмици“, каза още министър Вучков.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
само да попитам преди 9 години
До до ЦИРКДа мислим трезво!Какво им пречи на сегашните бързичко да променят закона, както предишните са го променили и да го махнат!?
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тъй, ***, оплюйте и тая статия - който е споменот, всички оплюйте, за да изкарате надника, Вучков, Лазаров, МВР, глава от населението, ПЛЮЙТЕ *** долнопробни. То си личи колко разбирате от всичко, едни *** сте. Интересно що не ви цензурират откачените писания, а цензурират малкото смислени пишещи.
16
0
 
0
 
! Отговори
до ЦИРК преди 9 години
Защото *** си го назначиха въпросния образ, а малко преди да сдадат властта приеха нов закон за МВР, където най-съществената която направиха, беше че главния секретар се назначава ЗА МАНДАТ ОТ 5 ГОДИНИ. Т.е. мандатът му на тоя още не е изтекъл и ако тръгнат да го сменят, ще дадат на БСП поредния повод да нададат вой на възмущение. Други въпроси имаш ли ?
15
0
 
0
 
! Отговори
Цирк преди 9 години
Че защо пък да го гонят!? Най-висшата професионална длъжност в м-вото е лицето на всички, които работят там. Щом си го харесват и са съгласни той да им е лицето......да си го дундуркат! Но 98% от хората го мислят за ***, така че да си правят сметката и останалите за какви ги имат. Значи и те са такива!
14
1
 
0
 
! Отговори
Хасан Курдалиев преди 9 години
А на антикорупционните телефони, които сме обявили, почти нямаме сигнали за корупция през тези две седмици, каза още министър Вучков.-Вървете и вижте на граничните пунктове какво правят полицаите-крадът като за последно.
13
1
 
5
 
! Отговори
опетков преди 9 години
Лазаров трябва да се изгони. Червените кютюци от благородство не разбират. По-добре те да реват, а не сегашното ръководство с. А след акцията в Лясковец той трябва и да бъде съден за некадърност.
12
6
 
6
 
! Отговори
Поуки преди 9 години
Съществени са поуките от прехода.Върховото постижение обаче е само едно.То има библейски характер.между *** и антикомунист разлика няма , прилика има.Колкото по голям е като антикомунист , толкова по голям е като ***.
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 14 неразбралБез да ставам адвокат на дискутирания просто прочете в Уикипедия и ще видите ,че трудно би бил член на БКП просто е твърде млад .
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 25 ГОДИНИ СТИГАТ !TE IMAT PRAVO,ZASHTOTO SA NENAKAZUEMI.
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мда... Лазаров е кадър на ДПС, после нямало "БоСтан" (Борисов +меСтан)...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
FLOROV NE E VINOVEN,AZ NE SAM VINOVEN,NIKOI NE E VINOVEN-TAKA OSHTE 250 GODINI.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Флорката не го ли назначиха за шеф в ДАИ/ДАЙ/?Някой обясняваше, че няма значение ,е е разледван бил много кадърен.Сетих се кай го защитаваше човека мислещ, че ЕГН-то е телефонен номер
6
0
 
13
 
! Отговори
Не е логично преди 9 години
Вучков,по тази логика не следва да се търси отговорност на никого и за гнусните далавериограбили народа и държавата по време на прехода,за обществено-икономич. недоразуменияот всякакъв характер на изродената политическа псевдокласа,за конюктурното обслужващоолигархически интереси "право"раздаване и законотворчество и тн.Така ще се задълбочии развие в по-голяма степен съзнанието за непогрешимост и незаменимост на партийнитебонзи-виновниците за положението в което се намираме.Гонка до дупка!
5
1
 
14
 
! Отговори
рес еоод преди 9 години
гарван на гарван око не вади
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Урко имаше два грама мозък, щеше да си подаде досега оставката! Ама в този *** и толкова няма!
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Флоров няма да бъде предлаган отново за шеф на БОП"Ама моля ви се, назначете Флоров, та да ви помете синдрома "Пеевски" и "Кой".То не че сега ще ви се размине но моце да позабързате процеса.
2
2
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Да живеят всички МВР-та,по всички земни...кълбета.
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само като си спомня гербаджиите колко мучаха по форумите срещу Лазаров ахахах