Международният паспорт на Сертов е останал в дома му, потвърди Вучков

За момента няма данни бившият шеф на ДАНС да е засичан в друга държава
15 дек 2014 21:35, Анисия Иванова
17
Международният паспорт на Сертов е останал в дома му, потвърди Вучков
Веселин Вучков. Снимка БТА

Международният паспорт на Петко Сертов е останал в дома му, потвърди вътрешният министър Веселин Вучков, съобщи БНТ. Вучков обаче не отговори дали Сертов има служебен паспорт с аргумента, че не знае такива детайли.

На среща при главния прокурор, продължила няколко часа днес е обсъден казусът с издирването на бившия шеф на ДАНС. Преди и след срещата  изявления не бяха дадени.

Още по темата

Пред обвинител номер 1 всичко за издирването на Петко Сертов са докладвали главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и директорът на столичната полиция Младен Маринов. Представители на ДАНС и разузнавателните служби също са участвали в обсъждането на казуса.

”Аз силно се надявам, че и разузнавателните служби и ДАНС могат да ни окажат по-силна подкрепа, защото нашата дейност е основно на територията на страната. Силно се надявам, че могат да ни окажат по-сериозна подкрепа и силно се надявам г-н Сертов наистина да е жив и здрав и по някакъв начин да индикира и чрез своите близки, че не е застрашен”, каза Вучков.

За момента няма никакви данни бившият шеф на ДАНС да е засичан на територията на друга държава, въпреки че е издирван и с жълта бюлетина на Интерпол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Да си додем на думат преди 9 години
ПРОМУШИ се мълвата, че Сертов бил разтревожен за съдбата на 15 милиона евро ДДС, за които отговарял пред сегашния си работодател!!!!!!!!!Та.Та питаме: КОЙ е сегашния работодател на Сертов? И за какви пари става дума, като само ДДС-то е 15 милиона?Какви са тези пари? Спекулативни игри? Мафиотски сделки? .................................
13
1
 
0
 
! Отговори
аман преди 9 години
По-добре да цъкна и да прочета статията за новия апартамент на Кендъл Дженър...по-смислена ми се струва....
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този пишман мЕнистЕрда не е завършил "шев и кройки" бе!Познавам тарикатчета с подесетина червени паспорта,а какво да кажем за Сертов,един от БАШ тарикатите!Бля-бля!
11
1
 
1
 
! Отговори
Агент 007,5 преди 9 години
До Беселина 11Права си! А тоя Вучков ми е много смешен няма, няма и току изтърси някаква глупост! Ха "не знае такива детайли". Което значи, че или е гола вода или крие истината как мислите кое от двете е? И вече е с жълта бюлетина замислям се дали да не гласувам за него? Честно казано нашата полиция са пълни ***!
10
1
 
3
 
! Отговори
Беселина преди 9 години
Да, `щото на тайния агент много му трябва паспорт с истинското му име...
9
1
 
2
 
! Отговори
ветеран преди 9 години
Защо бе хора не оставите човека да си почива спокойно на Тасос.Нали си е пенсионер не е направил престъпление,защо трябва да търпи капризите на жена си?
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова много закътани имения с 4 метрови зидове има из БГ-то че е абсурд да го намерят. Моето мнение е е в някое такова имение с балдъреста мадама. Пие си питието пред камината вири кълките на мадамата и се смее на простотията на колегите си и на журналята
7
1
 
0
 
! Отговори
ставри преди 9 години
До ставрияе-ще
6
1
 
3
 
! Отговори
ставри преди 9 години
То май само на турската граница искат паспотрт.И толкова голям престъпник ли е да го търсят Интерпол? Някой каза ли защо е изчезнал?Досега само догадки,или разследването е срещу "неизвестен извършител"Дали истината яе излезе на бял свят някога?
5
1
 
0
 
! Отговори
slab za dans преди 9 години
po nachalo ne bi triabvalo da ima pasport,i to mejdynaroden cherven,takiva lica trydno napyskat darjavata osven ako nee minal nelegalno ili e v niakoi trap qzovir beton drygade niama kade da e ,da hykne da biaga neshto nee vred v samata darjava i institycii.
4
1
 
5
 
! Отговори
Малък преди 9 години
Само да попитам Сертов от добрите ли е в смисал избегал ли е или изчезнал
3
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Абе тоя не беше ли от разузнаването? Или май от контра-разузнаването ?Тия нямаха ли по един склад с паспорти -- ей така, за всеки случай ?
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте го търсили тоя.Казах ви,като поспадне водата по язояирите ще изкочи.23
1
2
 
9
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Това започва да прилича на тука има тука няма и показва лутане и безпомощност.