Станишев поиска прошка, зове БСП за победа на местния вот

Опитват се да ни прехвърлят вината за прехода, смята лидерът на ПЕС
25 дек 2014 18:04, Красимир Ангелов
186
Станишев поиска прошка, зове БСП за победа на местния вот
Сергей Станишев. Снимка: Булфото

Бившият лидер на БСП и настоящ на ПЕС Сергей Станишев поиска прошка от съпартийците си на Коледа и ги призова за победа на местните избори през 2015 година.

В своя профил в социалната мрежа Фейсбук той заяви и подкрепата си за ръководството на БСП и изрази увереност в изборната победа на левицата.

"Реших да напиша тези редове именно днес, защото ми се иска всеки от нас да забрави лошото, злобата на деня и на политиката. Иска ми се да сме здрави и успешни като нация. И тази вечер на всяка трапеза да има благослов за страната ни, хармония и надежда“, се чете в посланието на Станишев, публикувано в навечерието на Коледа.

В него той изразява твърдата си позиция, че страната ни отдавна заслужава мястото си в Европа и "не бива да допускаме друго отношение към България". "Дано Новата 2015 година да е пълна с очакване, с усмивки и добри каузи! Пожелавам го на всички сънародници - където и да са по света, каквато и религия да изповядват“, сочи бившия лидер на столетницата.

В своето послание той отделя специално внимание на БСП, наричайки партията "моето голямо семейство". "С много от вас сме преживели възходи и падения. Плакали сме от радост и от болка. Споделяли сме чувства и спомени. Заради това искам в навечерието на Коледа да ви благодаря, да ви поискам прошка, да ви простя и да ви пожелая много здраве и лично щастие.

Надявам се, че Новата 2015 година ще донесе на всички нас в БСП много победи, самочувствие, удовлетворение и единство!“, пише Станишев и продължава:

"Боли ме, когато чета и слушам междуличностни нападки или упреци към партията. Само заедно можем да минем през всички предизвикателства. Прочетох и за себе си доста спекулации. Тази година беше трудна за мен в много отношения - взех трудни решения. Но категорично мога да кажа, че БСП е и продължава да бъде моя кауза“, пише в изявлението на лидера на ПЕС.

Станишев заявява категорично, че стои зад ръководството на партията и хората по места. „Смятам, че предстоящите местни избори са решаваща битка, в която БСП трябва да влезе в добра кондиция и да излезе победител!“

"Нашите опоненти и конкуренти в политиката се опитват да ни прехвърлят вината за неуспешния преход. Точно защото през последните 25 години - изгубени в прехода - загубихме ценностите и жалоните си като нация. Историческият шанс, но и изключителна отговорност пред БСП сега, е да даде посока, да очертае път пред страната. Както и да се опита да върне обичайната вяра в доброто у човека, у всеки от нас като българин“, смята още бившият лидер на социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: БСПСергей Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
31
 
! Отговори
прощава преди 9 години
Крадец, ела, че има още за доокрадване в тази държава, с турчулята сте ненадминати в тази област.
102
0
 
36
 
! Отговори
Мунчо от село преди 9 години
Да му издигнем паметник на Сержо.Той ни помогна да се отвратят хората от комунистите и да не се връзват на лъжите и лицемерието им.Резултатите от изборите доказват това.Герой е наш Сержо,хем крадна,хем загуби секретни документи,хем се издигна в Европата.
101
0
 
33
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Преди около година време предлагах бас на всеки който пожелае да се хване за това дали др.Станишев ще се спаси в Брюкселския парламент или не.Червените се разцепиха от злоба и как ли не ме нарекоха.Триха ми коментарите в продължение на дни макар че не съм си позволил една нецензурна дума.Къде сте сега мили другари и къде е др.Станишев.От Брюксел ви оказва подкрепа.Какъв прекрасен другар е той пак за вас мисли.
100
0
 
34
 
! Отговори
Карловец преди 9 години
Куфар ,гарата и в Украйна.
99
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никаква прошка за теб с най искрени пожелания да загубиш и местните избори !
98
0
 
38
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Искам да те добавя: само,че презервативите са били скъсани.
97
1
 
45
 
! Отговори
antrax преди 9 години
Само дране за тебе
96
3
 
49
 
! Отговори
Нено преди 9 години
Смятам, че предстоящите местни избори са решаваща битка, в която БСП трябва да влезе в добра кондиция и да излезе победител! Мечтай си траверсо, мечтай си, но НИКОГА ВЕЧЕ няма да докопате властта, освен в някой традиционно червени общини, като Кула например, родното место на Миков, и някоя забравена и от Бог община като Галиче например, но там САМО ако си платите на Ценко Чоков, и дадете повече от ДПС, и накрая, замълчи ЮДА, затвори си устата като грузинско портмане и МЪЛЧИ.
95
1
 
42
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
Опитват се да ни прехвърлят вината за прехода, смята лидерът на ПЕС.Серж ти сега ли разбра тази отвратителна тъпотия сътворена между другото отЛуканов, Младенов и вся ***, ВИНАГИ САМО ЕДИН Е ВИНОВЕН ЗА ГРЕШКИТЕ, пример - Тодор Живков, после самия Луканов, после Виденов, после Костов, после царя, после ти, после Бойко, а другите около тях все в бяла премяна, но за тъпия електорат това МИНАВА, така че дерзай товарищ, и най важното стой си в Брюксел и от там ни гледай.
94
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо са замислили с моника и трактора щом се появи този плъх.
93
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Палача се опитва да съживи жертвата си. Хората обичат Борисов! Не останаха живи комунисти, никой не им вярва.
92
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОСПОД ДА ТИ ПРОСТИ НА ТЕБЕ ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ АЛЧНОСТТА И ПРОДАЖНОСТТА
91
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишка, какво като беше с пъти по-интелигентен от Тиквеника, разби си партията и ни натресе този нагъл и безкрайно *** австралопитек който занулява държавата. Ти също толкова жесток като него към безкрайно търпеливия Български народ защото въведе Плоския данък, нищо не направи енергетиката да не се краде, да управляваш така, че хората да не гласуват за ГЕРБ, краде си и се измъкна в Брюксел. *** си и се разкарай!
90
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Партията му може и да ме прости, но българския народ никога!В затвора , а не в Брюксел е мястото на Станишев!
89
1
 
39
 
! Отговори
stoyan.hlebarov преди 9 години
Туй и то,да поискаш прошка ...по руски-тоест,да се изсереш на метеното,да се извиниш,да оставиш другите да ти избършат ***, и да поемеш вината,само с...мезе!
88
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичките крадци на прехода за тези 25 г. са българоубийци. Страната вместо да върви напред се върна сто години назад. Хората живеят в мизерия, престъпниците се разхождат на свобода, здравеопазването е превърнато в бизнес, обучението е стигнало до минимума, пълен хаос и безхаберие в държавата.
87
2
 
48
 
! Отговори
бай Онзи преди 9 години
Песоглавецо , много си зскъснял да предприемаш такава "стъпка" ! Искай прошка от ГОСПОД за безобразията ,които партията на "твоето семейство" вършеше толкова години към българския народ! Не да се целувате с "рязаната карабина" на Орлов мост и даимитирате обич и разбирателство в иметона България! Знай независимо, че емигрира през девет планини в Брюксел ще ти бъде потърсена отговорност раноили късно!
86
1
 
47
 
! Отговори
www преди 9 години
И ЗА ОВЧАР НЕ СТАВА...
85
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сатана..
84
1
 
43
 
! Отговори
бай Онзи преди 9 години
Това ГМО на БКП предприема "стъпка"номер "N" ,но е много закъснял. Никой няма да ти прости за престъпленията ,които "твоята партия" извърши! Само съдът може да ти "прости" ,като те натикав дранголника! Ако това не стане знай ,чеима БОГ,който вижда всичко и не прощава на такива като теб и Моничка ,които окрадохте България! Как може да си толкова нагъл?!?! Впрочем пропуснах ,че си комунист...