Заслугата на БСП е, че опази демокрацията, отсече Кутев

Борисов е популист и си сменя мнението постоянно, обвини той
Обновена: 2 фев 2015 10:23 | 2 фев 2015 09:34, Камелия Цветанова
87
Заслугата на БСП е, че опази демокрацията, отсече Кутев
Снимка: Булфото, архив

Главната заслуга на БСП е, че опази демокрацията, а столетницата няма управленски провали от 1997 година насам, смята бившият депутат от левицата Антон Кутев.

Още по темата
"Грешки в управлението винаги сме имали и няма партия, която е била на власт и да не е допускала грешки", заяви той по bTV, но уточни, че това не са провали и БСП винаги е управлявала социално.

"Ако преди 2 години не бяхме прекъснали властта на ГЕРБ, дори и за малко в период на година и половина, България сега щеше да е друга и много по-малко демократична", коментира той и обясни, че лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов, както и председателят на ПГ на мнозинството Цветан Цветанов са далеч от определението за демократичност.

"Ние сме били стожер на демокрацията", настоя той.

В същото време Кутев определи като спекула твърдението, че лидерът на ПЕС Сергей Станишев и бившият премиер Пламен Орешарски са лоши.

По думите му това било облик, насаден от медиите.

Според Кутев БСП е системна партия, която си изпълнява социалните ангажименти, а Борисов е популист и си сменя мнението постоянно.

"При него няма нищо общо между обещаното и изпълненото и заради това всеки месец обещанията се променят", настоя социалистът.

Във връзка с изявите на лидера на ПЕС Сергей Станишев в Европейския парламент Кутев беше категоричен, че не е работа на председателя на една от най-големите партии в Европа да говори и да задава въпроси.

С това трябвало да се занимават по-младите евродепутати, като Момчил Неков например, който според него е добър избор за български представител в ЕП.

Бившият депутат беше категоричен, че не мисли, че АБВ и БСП биха се коалирали, защото няма социални ефекти от това, което прави партията на Георги Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: БСПборисовКутев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нагьл червен ***
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Залагам 20 лева,че това ще е лъжата на годината.
53
0
 
1
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 9 години
...Ох изтрихте ме, оставете ме сам да се цензурирам, по-старателно, моля!-"Кути", "посмали ****го"!/бълг.нар.поговорка/
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма край наглостта комунистка - НЯМА
51
0
 
6
 
! Отговори
Ованес преди 9 години
Прости му Господи,понеже той не знае какво говори и не стоварвай греха за думите му върху неговите плещи ..................
50
0
 
6
 
! Отговори
ДИЯН преди 9 години
МАЙНАТА ТИ
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Др. Кутев за каква демокрация и ти говориш, за тази на богатите , мутрите и политиците които си живеят като Вас в друг свят. Демокрация ли е това окрадоха труда на поколения българи, привазизираха се пак в името на демокрацията заводи , които се продадоха за скрап. Пак в името на демокрацията сме в ЕС и НАТО. Пак в името на демокрацията сме още по бедни, по унижени.
48
1
 
8
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Благодаря ви др. Кутев ,че вземате българина и народа на България за *** и *** същества.Не бяха толкова далеч времената в които вие от БКП крадяхте ,убивахте и правихте всички тези неща срещу които сега се "борите".Привилегията да помним тези неща я имаме и все още можем да кажем какво и как е било,народа има памет и не може да ви прости тези грехове.Амин и вечна ви памет в морето на забравата.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вълкът козината си мени но нрава не!
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този или е ***, или нас мисли за ***. Комунистите ще видят властта само през крив макарон. Предлагам да определим мерило за наглост и това да у един Кутев.
45
0
 
19
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Ако да фалираш държавата за година управление, според теб не е провал, да нямате провали! А за другите простотии да не говорим! Организиране на контрапротести, депутати на шествие срещу народа си, постоянно заграден парламент, мишошамаровци, сидеровци, пеевци, премиер минаващ през задните входове, целувки с местаня, обир на няколко милиарда през КТБ...! И още и още...!Да наистина нямате провали! ХА ХА ХА!Смешници!
44
0
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Това дето го пазите не е демокрация.Това е онова от едно време .
43
0
 
6
 
! Отговори
L. преди 9 години
Всъщност въпросът е за яйцето и кокошката:ДС ли държи БСП или БСП държи ДС?Респективно БСП ли държи ДПС или ДПС държи БСП?Другото е ала-бала. И власт на мутри.
42
2
 
8
 
! Отговори
СЕРГЕЙКА СТАНИШЕВА преди 9 години
АМИ ОПАЗИХМЕ ДЕМОКРАЦИЯТА...ДОБРЕ Я ОПАЗИХМЕ..НО ПЪК АЗ НЕ СИ ОПАЗИХ ЗАДНИЯ ВХОД И КАТО МИ ХАРЕСА ДА ВИДИТЕ..
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази година Серго ще празнува най-светлия за него празник(2-ри февруари) в Брюксел,не защото избяга по прашки и се скри от народната любов,а защото е много добър политик,спасил е демокрацията,България,дори света е спасил...като Брус Уилис в "Армагедон".Абе тези позитанци да не живеят в някаква паралелна вселена?
40
2
 
22
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
В България демокрация няма! Има власт на мутро-олигархията на БКП-ДС, останалото е театър за тълпата и това което имаме като мизерен стандарт на живот го дължим изцяло на тяази същата червена мутро-олигархия! Червената олигархия разграби и докара до фалит държавните предприятия и самата държава, червената олигархия корумпирая съдебната система, законодателната и изпълнителната власт !Изказването на кутев е потвърждение, че червената мутро-олигархия и БСП са едно!
39
2
 
30
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Значи сте стогодишна партия?Значи сте БКП!Е как свързва тоя комсомолец дъртДемокрация и БКП.?Те това е наглост.
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Марсианец.
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже дали има хора който му вярват на тоя.Аве *** вашия електорат умря,не си прави няма кой вече да ви повярва,на обещанията и пропагандата.
36
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един Велик Българин който си отиде,каза че най голямата му грешка е че не е закрил БКП когато е имал възможност,и всички да се осъдят както те съдеха без съд.Ако бяха е закрили тая партия БКП-БСП сега щяхме да сме светлинни години напред.Винаги когато дойде на власт,винаги има или банка или нещо друго фалирало.