Няма да приемем оставката на Първанов, категоричен е Петков

Той е почтен човек, престоят му сериозни задачи
27 фев 2015 18:27,
57
Няма да приемем оставката на Първанов, категоричен е Петков
Снимка: архив, Булфото

Видно за обществото е, че оставката на Георги Първанов няма да бъде приета. Това каза Румен Петков, заместник-председател на партия АБВ в предаването „Лице в лице” по БТВ.

Още по темата

Вчера лидерът на АБВ Георги Първанов обяви, че ще даде оставка в качеството си на председател на АБВ още на първия национален съвет на партията. Причина за оставката на Първанов е решението на АБВ да подкрепи тегленето на новия дълг в размер на 16 млрд. лв., който поиска кабинетът.

Петков обяви, че членовете на Изпълнителния съвет и парламентарната група са заявили категоричната си позиция по въпроса. „Той е почтен човек и сигурно ще постави този въпрос пред Националния съвет, който ще заседава непосредствено след празниците”, посочи Петков. Той коментира още, че пред Първанов седи сериозна задача като старта на предизборната кампания за местните избори.

По думите на Петков той и останалите заместници на Георги Първанов са присъствали в парламента по време на гласуването на новия заем.

„На заседанието на съвета проф. Борисов много ултимативно е поставил въпроса за редукцията в дълга. От парламентарната трибуна министърът на финансите декларира, че редуцира дълга с 2 милиарда лева, но парламентаристите обясниха, че това е много тежка процедура по изтегляне на ратификационното споразумение и повторното му внасяне”, разказа Петков.

Според него такава декларация от името на правителството е много сериозна гаранция, че АБВ успя да редуцира тези 2 милиарда дълг и това го казаха след това и някои от лидерите на парламентарните групи” допълни Румен Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
10
 
! Отговори
нецензурен Мунчо преди 9 години
Ех,къде ли ви гледа дедо Благоев от отвъдното,заедно с товарищ Ленин.Предлагам БСП и АБВ да ви качим на чинията на Бузлуджа и да ви телепортираме на п***тката ви майнена .Тогава майка България ще тръгне по правилния път.
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руменчо, великият пикаещ в плевенските фонтани,Много ми хареса теаралната постановка на АБВ '' Гоце подава оставка''.Грешката ви е, че вземате хората за ***.Всичко е било предварително договорено между Гоце и Боце както и самото създавеане на АБВ с цел отцепване на гласове от БСП и депутатски места за хора, които иначе никога нямаше да ги получат.Е този път грешка няма да има, АБВ просто няма да бъде повече в парламента.Предатели гадни и големи мошеници кариерсти сте!
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И,сега вместо с това, защо гласуваxа за заема ще ни занимават с оставката му. Наистина ни мислят за ***. Каква сделка направиxте с управляващите? Още от началото на всички е ясно, че няма да му приемете оставката. И вие сте поредната *** пасмина в парламента.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AMA NE ME PODCENQVAITE ??? SHTE VI DOKARAM TAKIVA PRIRODNI BEDSTVIQ CHE S GODINI NQMA DA SE OPRAVITE ! SEGA VSICHKI SHTE IZPALNQVATE MOITE ZAPOVEDI, AKO NE, XORATA SHTE TRQBVA DA VI SVALQT OT VLAST ZA DA SPRAT BEDSTVIQTA ! ILI IGRI ISKATE DA SI IGRAETE ? PROVERKATA SHTE VI STRUVA SKAPO !
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
р.петков..р.овчаров..ген.михов..първанов ,,кога излязоха от затвора тази ***
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
RUMEN PETKOV, ZATVARQI SI USTATA, PARVANOV NAPUSKA PARTIQTA ZAEDNO S RAKOVODSTVOTO ! TRQBVA DA SE CHISTIME OT KADRITE NA DC !
25
0
 
14
 
! Отговори
Мунчо от село преди 9 години
Свинските черва пак се размирисаха.За периода на "демокрацията" така се оплетоха,че те самите не могат да се разплетат.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цирк Буш. Какво ли не прави човек за властта.
23
0
 
11
 
! Отговори
бай Иван-работодател преди 9 години
Аз приемам оставката на всички досегашни политици,които са се скатавали на топло в парламента минимум по два мандата,докарали страната и народа ни до просешка тояга.Приемам оставката и на всички магистрати,които прилагат закона само за тия с просешката тояга.Необходими са радикални промени на състав и закони.
22
0
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Тятър Бусманци
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
R.PETKOV -NOVIAT KAPO NA ABV
20
1
 
14
 
! Отговори
:-) преди 9 години
Уважаеми избиратели на АБВ, да ви е честит избора. На следващите избори пак гласувайте за АБВ, а те ще ви възнаградят с още заеми.
19
0
 
14
 
! Отговори
социопат преди 9 години
точно ти петков и такива като теб отвратиха хората от социалистическата идея...***
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както и очаквах- долнопробен махленски цирк!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tezi hepten za kanarcheta ni imat.Takava pornografiq ne bqh gledal skoro.Samo I samo da predstavqt Goceto kato principen.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MAXAITE PARVANOV I CQLOTO RAKOVODSTVO, TEZI XORA SA OPASNI, TOI EDIN PAT VECHE E BIL SHPIONIN, TOI E VSE OSHTE KADAR NA DC ZAEDNO S RAKOVODSTVOTO MU , RABOTQT ZA NECHII INTERESI ! RUMEN PETKOV DA SI ZATVORI USTATA, SHTE VI NAKAZVAM ! ISKAM GERB I RB DA ZAPOCHNETE DA RABOTITE ZA BG I NARODA ! VREME E ! A NA KOSTOV.... KAKVO STAVA S POGREBENIATA? KOSTOV, TUKA SHTE PLASHTASH ZA GREXOVETE TI , NQMA DA TE BAVQ !!!!
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е защо да му приемат оставката като той е знаел че така ще гласуват.Без негово знание даже и запетайка не смеят да драснат камо ли да гласуват.
14
0
 
12
 
! Отговори
Garibaldi преди 9 години
Пикаещия в шадравана ще замени Гоце и за него ще изгрее звездата на небосклона. Най-сетне ще бъде лидер на новата "лява" партия АБВ !!!!
13
0
 
10
 
! Отговори
А БЕ, ВЕ? преди 9 години
Сериозни на глед хора, пък и те като видят възможност за пари ии ...Ама то с парите сериозни хора се занимават, несериозните пускат тото ии ...Та Първанов ако не знаеше, че няма да му я приемат, щеше ли да подава оставката - иначе ще вземат да му я приемат ии ...Хайде пак от а, бе, ве ...
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
OOSHTE SI PIAN,KATO SVINIA IZGLEGDASH,DANO TE GRAMNE GOZE-AVDGIATA