Бъчварова обеща приемственост в МВР след Вучков

Тя не коментира кой би наследил Лазаров като главен секретар
6 мар 2015 16:46,
71
Бъчварова обеща приемственост в МВР след Вучков
Снимка: архив Булфото

Ще се съобразя с кадровата политика на министър Веселин Вучков, по отношение на заместник-министрите на Министерството на вътрешните работи. Това заяви вицепремиерът Румяна Бъчварова пред БТА във връзка с промените във ведомството.

Още по темата
По думите й приемственост ще има и по отношение на фигурата на главния секретар.

Към този момент няма да коментирам конкретни имена, заяви вицепремиерът. Не е редно да говоря, преди кандидатурата ми за министър да е гласувана официално, добави вицепремиерът.

На 4 март на заседание на Министерски съвет министър Веселин Вучков подаде оставка, която беше приета от премиера, ден по-късно Борисов предложи вицепремиерът Бъчварова да оглави ведомството в изказване пред парламента.

Предстои следващата седмица кандидатурата на Бъчварова да бъде гласувана в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ами тя НЕМА ДА КОМАНВА---САМО ЩЕ ПОВТАРЯ НА ГЛАС КАКВОТО И КАЖАТ ОТ САЩ
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ ЗНАМ КАКВО МИСЛИ БЪЧВАРОВА КАТО ВИДЯ КАК ЕДИН МИНИСТЪР КОЙТО ИМАШЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ И ИСКАШЕ ОСТАВКИТЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ЛАЗАРОВ И ПИСАНЧЕВ БЕШЕ И ИЗГОНЕН. ЗНАЧИ БЪЧВАРОВА И ОСТАВА САМО ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА БОРИСОВ ЗАЩОТО И НЕЯ Я ОЧАКВА УЧАСТТА НА ВУЧКОВ. ЩОМ И ХАРЕСВА ДА Е САМО ФИГУРАНТ ,ЗНАЧИ НАИСТИНА ТАМ ОТИВАТ САМО ЗАРАДИ ПАРИ !
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тетка грета от портрета, ще командва полицията, смех и ужас
10
2
 
22
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Какво може да коментира една пионка? Може само да говори празни приказки. До какво ще доведе принизяването на МВР до ниво социологична агенция -бъдещето ще покаже.
9
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кратун Банкянски много обича послушни лели - тая май ще е Фандъкова 2.Къде са сега умните и красивите да протестират, че един необразован *** ще командав цялата държава чрез лакеите и калинките си.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Saschto ne reagira ba4varova nali e Minister ili trabva da vseme rasreschenie ot bb
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми какво ще му е ,Боко си сложи послушно кученце , е не е каракачанка,ама пак бива :)
6
2
 
23
 
! Отговори
кк преди 9 години
Аз нищо не разбирам от политика, но веднага в главата ми нахлува въпроса: Приемственост означава да продължаваме същото.... Ами като ще има приемственост, т.е. да водим същата политика на стария министър, на стария главсек, на стария ДАНС-аджия, кому бяха нужни оставки???? Само за разлайване на кучетата ли????Оставките са израз на крайно неодобрение на нещо и то трябва да се промени....Така мисля аз с моя *** акъл, както казваше баба ми.А изглежда, че умните мислят по-глупаво и от глупавите
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То за това в тази държава всичко е с *** нагоре,защото хора които хал хабер си нямат от нещо , управляват хората които разбират от това нещо !
4
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
На тая госпожа цялата и рода /дъщеря,зет и т.н./ работели в прокофиевите медии.Разбирате ли сега защо реформаторчетата са доволни ,ами тя е техен човек.Нали това беше целта им да овладеят МВР -е вече и това направиха-всъщност кой управлява държавата?
3
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога ще се разтури това шуробадженакорушветчийско сборище?
2
1
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Как кой ,ще има социологическо проучване,вероятно Батман ще спечели.
1
1
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Бойко, Бойкооо, един качествен министър имаше и го прогони ...Нищо не става от теб !Тая леля може да е прогимназиална учителка в някое село, но не и министър на най-голямото министерство - МВР !