ДПС не е резервна гума, а част от кормилото на властта!

Манолова: С промените в службите Борисов осигурява дълъг живот на кабинета
Обновена: 9 мар 2015 11:24 | 9 мар 2015 09:43, Камелия Цветанова
71
ДПС не е резервна гума, а част от кормилото на властта!
Снимка: Булфото, архив

ДПС са не просто резервната гума, а са част от  кормилото на това управление и формулата, която ни управлява в момента, е 4+, смята Мая Манолова от БСП.

Още по темата
Според нея не става дума за задкулисие, тъй като гласуването на 16 милиарда лева външен дълг е станало пред очите на всички и открито въпреки първоначалната заявка на депутатите от движението да са против ратификацията на договора на правителството с четири банки за заема.

Тя определи по bTV гласуването от страна на ДПС като безпроблемно, а сумата на дълга сравни с три годишни бюджета на страната.

В единствения сектор, в който Реформаторът Веселин Вучков беше заявил, че ще прави реформи, той си тръгна, коментира Манолова оставката на силовия министър.

Според нея в момента се случва пълното кадрово овладяване на службите от страна на ГЕРБ.

По този начин правителството на Бойко Борисов си осигурява дълъг и безпроблемен живот, заяви тя.

Манолова смята, че решението на премиера да определи вицепремиера Румяна Бъчварова за вътрешен министър, е доказателство за това, че тя е сред най-верните хора на Борисов.

Бъчварова в последните години се изяви като добър политик, но не всеки добър политик може да стане добър шеф на МВР. Добре е да има там човек, външен на системата, но едва ли чак толкова външен, защото по-скоро някой друг ще решава вместо нея, каза още Манолова.

Самият премиер от няколко месеца обяснява, че шефът на ДАНС Владимир Писанчев и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров се стараят и са добри професионалисти, напомни Манолова и попита как той си е сменил за два дни мнението.

Те си тръгнаха без обяснения, а защо премиерът изведнъж реши да ги отстрани, продължи Манолова.

Назначенията тепърва във всички случаи ще са близки до ГЕРБ, прогнозира тя.

Борисов не се е променил, нещата се решават в първо лице единствено число. Той решава кой момент е подходящ и кой не е и това правителство се барикадира, продължи с критиките Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
19
 
5
 
! Отговори
25 ГОДИНИ СТИГАТ ! преди 9 години
Чакайте бе, герберасти, когато БСП управляваше с ДПС тогава пищяхте на умряло. ДПС управлявало България ...Сега, когато вие управлявате България ЗАЕДНО с ДПС вече може, така ли ?Когато Орешарски тегли 1 000 000 000 заем не може.Когато ГЕРБ тегли 16 000 000 000 заем - може.Що не си евете майката гербарастка, а ?!
18
4
 
16
 
! Отговори
Е и? преди 9 години
И какво от това *** Майо? Какво по-хубаво от това всичко да е ясно, кой какво гласува, кой управлява, и кой носи отговорност?! Не може всички да са като вас, комунистите! Вие все не сте чули, не знаете, вашите хора все "независими", все "експерти", вие с ДПС никога не сте управлявали нали! Червени демагози нагли!
17
4
 
13
 
! Отговори
коцкар преди 9 години
Тая Мая ме предизвиква да стана женомразец !
16
2
 
12
 
! Отговори
Тома преди 9 години
Манолова, манолова......Много шумиш, полза няма. И така да е - факт, че вие не сте, а те са!! Ще чакате да се докопате до властта още няколко мандата, налага се Мая! Обективен процес, започнал късно когато стигнахме дъното под контрола на крадливата БСП олигархия. Жалко за надеждите за силно конструктивно лява управление.
15
1
 
8
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
До В. УзуновА да те нарежа на парчета с мачете, искаш ли?
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До политологщо не се разходиш из България да видиш дали ДПС е извън властта ?
13
17
 
0
 
! Отговори
В. Узунов преди 9 години
Аааа,сега са против нас ,а като им даваше пари г-н Доган бяхме хубави. Кучетата са по-благодарни от българите. Никога не сам работил с каури. Аллах ще ме накаже ако си имам вземане-даване с такива. Пак ще дойдем на власт. Бисмиллях ! Тогава ще видим кой кум кой сват. Да живее г-н Доган и г-н Местан и ще разкрием всичко за Възродителният процес.
12
0
 
14
 
! Отговори
ааа преди 9 години
ДПС не е резервна гума, а част от кормилото на ОГРАБВАНЕТО на всички националности в България....
11
2
 
13
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Иййй ква е шарена Мая,от коя партия е бе?
10
7
 
25
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Бостана е жив и помни целувката на Орлов мост между Станишев и Местан . Това беше целувката на юда , който за 30 сребърника предаде българския род и родина . БСП е два пъти в коалиция с ДПС и е смешно сега да говори за новата си опорна точка . Добре , че народа ги изгони от управлението и сега имаме истинско правителство , което работи за България .
9
1
 
26
 
! Отговори
no name преди 9 години
Майчето Манолова! Вместо да ръсите акъли с ДПС ходете помогнете на бедстващите... Няма кой да те слуша...
8
22
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Права е Мая Манолова. Само най-простите не разбраха, че ДПС свали Орешарски, за да върне Тиквата на власт.Само най-простите не осъзнаха, че БОСТАН без ДПС не се прави !
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименA da be nai setne razbrala....vinagi si go e znaela...to v neiniq izbiratelen raion sa samo podostreni pishki.
6
1
 
25
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Всичките сте спукани гуми, и сте достойни, за народен съд! Но, кой ще се наеме?
5
2
 
24
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Диепесе-то е просто прът в колелата на държавата.Маечка да каца на други цветчета.
4
2
 
10
 
! Отговори
Лили от София преди 9 години
Къкви са Дсикане Рома в България казват че са българи и дори християни като гледам в История на България през 12-13 век когато идват на Балканите нема и един Ром-християнин
3
5
 
24
 
! Отговори
Чочо преди 9 години
Майче, не плачи на чужди гробища.....
2
1
 
31
 
! Отговори
Шести преди 9 години
Не, ДПС не е част от кормилото. ДПС е светлоотразителна жилетка. Никой не я ползва, но винаги седи в багажника, защото така искат милиционерите.
1
3
 
47
 
! Отговори
zeus преди 9 години
ДПС е противоконституционна партия, насаждаща етническа омраза и трябва да бъде забранена като опасна за България!