Подписка настоява: Да впрегнем ресурса на Царя

Инициативен комитет иска да се признае ролята на Симеон II
9 мар 2015 16:53,
198
Подписка настоява: Да впрегнем ресурса на Царя
Снимка: архив Булфото

Инициативен комитет организира подписка, с която призовава за обществено признание на приноса на Симеон Втори за развитието на България. Акцията няма за цел да отваря пътя на Царя към президентските избори, нито пък да е начало на нов политически проект. Инициативата има за цел да впрегне ресурса на бившия монарх в развитието на държавата.

Още по темата
Подписката беше огласена по повод наближаващата 20-а годишнина от идеята на 101 български интелектуалци да се обърнат към него с призив да се завърне в България, пише БТА.

В нея на този етап са се подписали 113 души, съобщи Станимир Илчев, който беше депутат и евродепутат от НДСВ.

Бившият земеделски министър Мехмед Дикме пък обясни, че целта на инициативата е да даде обективна оценка на това, което Симеон Сакскобургготски е направил за развитието на страната. Според него, ако се кандидатира за президент, Царя би получил по-голямо одобрение от други политици.

„Но ако участва и хората го изберат за президент, защо да не стане, макар и да няма подобни намерения“, попита Дикме.

Според Станимир Илчев Царя би могъл да помогне с авторитета си и контактите си, обаче той бил "нулево изкушен" да се създават специални позиции и постове за него. Хората в Инициативния комитет са убедени, че Симеон Втори може да помогне за приемането на България в Шенген например.

Една от инициативите на комитета е да организира до две-три седмици дискусия, на която да се обсъдят идеи как "да впрегнем" ресурса на Симеон Втори и други личности занапред за ползата на България, съобщи ексдепутатът от НДСВ Минчо Спасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
8
 
41
 
! Отговори
DEN преди 9 години
този изкукуригал пияница какъв ресурс вече има дърт превъртял това пак ми напомня преди когато комунистите го сложиа и тая кукла го въртяха и му казваха какво да прави Симен Борисов Фердинандов защо не си гледаш старините бе
86
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"БЪЛГАРОМРАЗЦИ" ...това е най-новата чума ,която е плъзнала по Европата...тя произлиза пак от нас и е насочена директно и целенасочено против самите нас...
85
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дедо Симо, горския крадец от Мадрид....най-успешния продукт на ДС,излъгаха камара народ с този продажен гнусник,8 години си осигуриха плюскане,крадене,хотелски бетон на плажовете,цанкови камъни...сега пак ни го навират тоя старчок-комарджия,да не сте му обещали пак декари за секане и продан,че чак подписка събрали.
84
8
 
49
 
! Отговори
Тихомир ТОМОВ преди 9 години
До Анонимен 102 Няма да стигнат символите тук да ти опиша всички кражби извършени от този чист мошеник и евреин по народност. Двете най-големи са приватизацията на БТК и енергоразпределителните дружества . След това следва Автомагистрала Тракия и Еврокоптер , където и двете сделки са засекретени . Следва Военното НДК и имотите на студентските организации по морето . Облигациите по външния дълг оставям на теб да ги класираш , а имотите и изсечените гори на съда ................................
83
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ме прощаваш ама израза "честита баня" не е наш! Това е поздрава на благородници те от 17 век в Нормандия! А изразът става популярен защото една кралица веднъж месечно е е поздравявала кралят,че се е изкъпал! Дру е въпросът, че българомразците се опитват да го лепнат на нас!
82
9
 
36
 
! Отговори
монката преди 9 години
тия па решили да впрягат царя...това да не ви е магаре бре ...това е "цар" ,пък и той дали знае ,че царедворцогъзоблизачите са решили да го впрягат...не вярвам ;)
81
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко пъти Мадридския мошеник съди БЪЛГАРИЯ ?Сега неговия пазвантин станал премиер, иска да бъде до него !
80
8
 
36
 
! Отговори
до 99 преди 9 години
за Костов с черен...
79
9
 
35
 
! Отговори
стар преди 9 години
За кого бихте гласували .. за царя с зелен за бойко с червен ....61257
78
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само този кобург ни липсваше,слуга на илюминати и уиндзори
77
8
 
51
 
! Отговори
Дедо ви Цар преди 9 години
Дайте ми още 800 дни и аз ще дооправя и останалите си имоти. Ха-ха-ха майтап бе. Този път вас ще оправя , аз имотите ги оправих вече.
76
8
 
40
 
! Отговори
1111 преди 9 години
До КратунНики Василев ли *** бил свестен, а знаеш ли че, нахлува в ДАНС и ги заплашва "само да ми провалите зделчицата"
75
10
 
51
 
! Отговори
Ай олан бее преди 9 години
Царя си изпя песента. Дори Барека е по-популярен от него, въпреки изпълненията си.
74
10
 
49
 
! Отговори
Дедо преди 9 години
Ще ви оправя за 900 дни, вервайте ми, изберете ме само!..
73
10
 
55
 
! Отговори
глупости преди 9 години
Единствения ресурс на царя за впрягане е личните му имоти. Но тъй като му ги намалихме чрез съда сега търси власт да си ги върне
72
9
 
49
 
! Отговори
Чочо преди 9 години
Ами, кой го спира да помогне !?!?! Защо не го направи по своя инициатива, а трябва да му се молим!
71
8
 
44
 
! Отговори
АЛЕЬ преди 9 години
До АнонименКОГО ПОЗНАВАШ БЕ......ДОРИ НА КИРИЛИЦА НЕ ПИШЕШ,ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ ВЪОБЩЕ
70
9
 
56
 
! Отговори
алеь преди 9 години
тоя..КАКЪВ ПРИНОС ИМА!!!ПОДЛО И ДОЛНО СЪЩЕСТВО,НИКОГА ДА НЕ СЕ ПРИБИРА
69
30
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Simion e podhoda6 sa President na bG toi e s Nivo vaspitanie posnavam go v Zelia svat ne e Konflikten snae. Mnogo 4ujdi esizi ne e sloben ne e mutra Margarita Jena mu e giina dama s 4ujdi esizi Erika i Protokola go snae skromna podarjana dama
68
9
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подписка за незабавното конфискуване навсичко заграбено от мадридския крадец и доживотен затворза този некоронясван измамник.