Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!

"България ще бъде въвлечена плътно във военни действия"
Обновена: 27 мар 2015 14:16 | 27 мар 2015 12:48,
216
Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова съвместните учения със САЩ на наша територия да бъдат прекратени, докато се разреши украинската криза. Според шефа на националистите това е единственият верен ход на властта в момента.

Още по темата
В декларация от парламентарната трибуна Сидеров отново обяви, че България е на фронтовата линия на конфликта.

Той припомни, че преди дни американският конгрес прие резолюция по искане на президента Обама за снабдяване на Украйна с оръжие. "Това означава че, ще има ответни действия от страна на Русия и че България ще бъде въвлечена плътно във военни действия", предупреди шефът на националистите.

Пред депутатите Сидеров припомни, че в момента в Черно море има кораби на САЩ. Той обясни и че пистата в Безмер се удължавала, за да могат от там да излитат американски изтребители, а в Горна Малина се открива команден център на НАТО.

В същото време в страната се провеждали 22 съвместни подготовки и военни учения между България и САЩ, което било безпрецедентен брой.

"Това означава, че България наистина е на фронтовата линия. Прекратете съвместните учения, докато не се разреши украинският въпрос“, призова Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
7
 
! Отговори
макето преди 9 години
малееееееее как ми се припи ракийка
14
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този кога най-накрая ще го осъдят за антибългарска и шпионска дейност в полза на чужда нам държава!Във всяка нормална страна, уважаваща народа и законите си това платено от рашките *** щеше да излежава вече престъпленията си.
13
10
 
13
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 9 години
Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.4 март 1991 г.в. ДемокрацияВОЛЕН СИДЕРОВ
12
9
 
8
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 9 години
Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91а в ЛитваНе е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен стражДа изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.
11
7
 
6
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 9 години
Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.
10
7
 
8
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 9 години
Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком Лада и кожено палто за своята другарка."
9
7
 
8
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 9 години
България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята.
8
8
 
24
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 9 години
Ето какво пишеше във в. Демокрация преди 23 години днешният най-яростен съветофил в България Волен Сидеров:ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯДСъветската армия е страж на мира-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула.
7
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Куку ригуууу УУУУУУ!!!!
6
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидерофф много го е страх от САЩ, понеже такъв психопат като него и национален предател там би бил в затвора до живот за държавна измяна.
5
15
 
26
 
! Отговори
Маршал преди 9 години
Пак ще бъдем въвлечени във война и пак ще я загубим както първата и втората световни. Между другото да не забравяме че и през 2 те войни сме против Русия. Молете се само да не става война.
4
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волэн Сыдеров - срам за парламента за българското Народно събрание и българския избирател!
3
15
 
28
 
! Отговори
Путев преди 9 години
Едно оскарче трябва да дадат на този заслужил артист - Боленчо. Над 12 години успешно се представя пред едно 6-8% от активните избиратели."националист", който работи за етническата ДПС или направо за чужда държава (Русия) - това е уникално нещо. Дадохме нещо ново на света.
2
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидер ага се е надупил яката на руските и турските поробители. Иначе няма да има парички да ходи в скъпи хотели в "прогнилият Запад".
1
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека си лае бялата Златка, само малоумният му електорат от побъркани путинофили го слуша.