Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!

"България ще бъде въвлечена плътно във военни действия"
Обновена: 27 мар 2015 14:16 | 27 мар 2015 12:48,
216
Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова съвместните учения със САЩ на наша територия да бъдат прекратени, докато се разреши украинската криза. Според шефа на националистите това е единственият верен ход на властта в момента.

Още по темата
В декларация от парламентарната трибуна Сидеров отново обяви, че България е на фронтовата линия на конфликта.

Той припомни, че преди дни американският конгрес прие резолюция по искане на президента Обама за снабдяване на Украйна с оръжие. "Това означава че, ще има ответни действия от страна на Русия и че България ще бъде въвлечена плътно във военни действия", предупреди шефът на националистите.

Пред депутатите Сидеров припомни, че в момента в Черно море има кораби на САЩ. Той обясни и че пистата в Безмер се удължавала, за да могат от там да излитат американски изтребители, а в Горна Малина се открива команден център на НАТО.

В същото време в страната се провеждали 22 съвместни подготовки и военни учения между България и САЩ, което било безпрецедентен брой.

"Това означава, че България наистина е на фронтовата линия. Прекратете съвместните учения, докато не се разреши украинският въпрос“, призова Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
14
 
! Отговори
До Гошу преди 9 години
Виж бе ***,те и Турция и Гърция са членове на НАТО ,ама не правят нищо срещу Русия защото си гледат интереса ,а не американския интерес като нас.Аз следя руските сайтове и преса и там за България не пишат вече нищичко,все едно ни няма.Даже и в статистиката вече им пише "Почивка в Турция " а не както беше преди "Почивка в България".Сега Русия изпрати санитарни инспектори в Гърция и Унгария и ще им вдигнат забраната да внасят хранителни и селскостопански продукти,нищо ,че и те са в НАТО
34
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За съжаление лудият е прав, в този случай. Няма никаква причина за тези учения на наша територия
33
10
 
12
 
! Отговори
междунар. журналист преди 9 години
Интересно агента на КГБ -Русия Волен Сидеров , защо не мисли за Българския икономически интерес. Например друг агент на КГБ иска да купи БТК за 1 евро , а Боленчо си мълчи . Значи говори само това , което му казват от Москва . Волене никой вече не ти вярва , просто изчезни в Русия и там си харчи рублите .
32
10
 
10
 
! Отговори
Георги Желев преди 9 години
ОСТАВИ НИ НА МИРА РУСИЙО РОДНО МЯСТО НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА ТИ, РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ПУТИН НА НАСИЛИЕТО,ТИ УЧИТЕЛКЕ ПО СВЕТОВЕН ТЕРОРИЗЪМ !СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ РУСИЙО !ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ,ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО !ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ РУСИЙО ПОБЕСНЯЛА КРАСНА КУЧКОАМИН !
31
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СИДЕРОВ е прав 100% - Няма по-гадно животно от НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ тип ОФШОРКОВти за него ли казваш? със сигурност има дебела сметка офшор.
30
8
 
21
 
! Отговори
време е преди 9 години
Волене,моля ти се,самоубий се!
29
12
 
11
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Неуважаеми управляващи, прочетете малко повече от близкото ни минало и направете като цар Борис iii Щом на Хитлер е отказал да праща български войници на Източния фронт за да не дезертират, вие ли се оказахте "торба-акъллиите" та да уйдисате на "краварите" Българите няма да станат пушечно месо, обяснете го това на вашите "приятели" от САЩ даже и да не ви отърва! По-голям авторитет ще имате пред НАРОДА си !
28
6
 
11
 
! Отговори
Георги Желев преди 9 години
усия е носила само черно робство на народите, на които се представя лицемерно като приятел ! ДНЕС МАФИОТСКА КГБейска БАНДА на Путин, състояща се от окървавени узурпатори, МЕЧТАЕ да глътне освен п-в Крим и нашата БЪЛГАРИЯ !РУСИЯ Е ДЪРЖАВА НА ПАЛАЧИТЕ !ДА СИ ПАЛАЧ В РУСИЯ Е ПРИЧИНА ЗА ГОРДОСТ И СТОПЛЯ СЪРЦАТА НА РУСНАЦИТЕ !ПРОФЕСИЯТА ПАЛАЧ В РУСИЯ Е ВИСОКО ПЛАТЕНА И ЗАПАЗЕНА САМО ЗА КОМУНИСТИ!
27
11
 
12
 
! Отговори
потресен преди 9 години
По-лошо от Сидеров, е че има хора, които го подкрепят. Въпреки, че тези хора са нискоинтелигентни, мързеливи, неспособни са българи и ми е жал за тях. Жал ми е че такова подобие на човек ги манипулира и експлоатира. Сидеров има едно единствено качество: да говори уверено, перфектен оратор е. Такива хора не трябва да са в парламента, такива трябва да са далеко, защото е опасен. Недай си боже утре някой *** направи някой атентат под индиректния диктат на Сидеров.
26
9
 
15
 
! Отговори
ДреамТхеатер преди 9 години
Психиатрията да се самосезира.
25
10
 
8
 
! Отговори
СИДЕРОВ е прав 100% преди 9 години
Няма по-гадно животно от НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ тип ОФШОРКОВ
24
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пациента отново разлая сектор "Юруш".
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да започне мученето с-щу САЩ!
22
4
 
2
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 9 години
Волен Сидеров пред списание "Лейди" 1993г:Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си бог
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидеров: Да освободим Альоша от наряд !
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименмръсен комунист от ДС стига ся омраза и приказва като надзирател от белене и скравена
19
4
 
0
 
! Отговори
Леле преди 9 години
тоя с десетте диоптъра пак заговори за неща от които не разбираЯ равнис бе
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мизерна държава стана.нямам думи.само реват за пари и заеми.
17
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** *** СЯДАЙТЕ ПРЕД КОМПА,ЧЕ ИМА СТАТИЯ ЗА СИДЕРОВ И ЗАПОЧВАЙТЕ ОПЛЮВАНЕТО,ЧЕ ДА ИЗКАРАТЕ НЯКОЙ И ДРУГ ЦЕНТ ,ЧЕ ДА ИМАТЕ ЗА ДРОГА.ОПЛЮВАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА.
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!".........че иначе от Кремъл ЖА *** бият !