Оставка на Ненчев? Точно обратното!

Военният министър бил получил силна подкрепа
Обновена: 27 апр 2015 15:42 | 27 апр 2015 15:37,
33
Оставка на Ненчев? Точно обратното!
Снимка: архив Булфото

Един от лидерите на РБ Радан Кънев обяви, че първите мъже в държавата са показали доверие във военния министър Николай Ненчев.

Над три часа министри и политически лидери, заедно с премиера и шефа на парламента, заседаваха заради състоянието на българската армия. След разговорите Кънев обяви, че по време на тях е видял точно обратното на исканата оставка на Ненчев.

Още по темата
Самият министър пък обясни, че е доволен от срещата при Плевнелиев.

След нея първите политици на държавата излязоха с обща позиция, че подкрепят увеличаването на средствата за войската с 2% до 2020 година, но не подкрепиха искането на Ненчев за 2,5 млрд. лв. допълнително за тази година.

Въпреки това Ненчев обяви, че е доволен от постигнатото. „Това беше изключително важно  както за България, така и в частност за въоръжените сили“, каза Николай Ненчев на излизане от заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност.

Министърът, който е от квотата на РБ, беше приветстван от десетки свои симпатизанти, които още сутринта дойдоха пред президентството, за да засвидетелстват подкрепата си за него. Тя идва на фона на слуховете, че Ненчев ще бъде отстранен от кабинета и на публичните критики от страна на АБВ към работата му.

Съпредседателят на Реформаторите Радан Кънев пък обясни, че военният министър е получил подкрепа по време на заседанието.

„Николай Ненчев получи много силна подкрепа и от държавния глава, и от главата на правителството, и от колегите от парламентарните групи“, каза той. „Точно обратното на неговата оставка видях днес“, отвърна Кънев на въпрос за евентуалното отстраняване на Ненчев от кабинета. Според лидера на ДСБ по време на заседанието при президента било показано „повишено ниво на доверие“ към политиката, която Ненчев олицетворява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Ala-Bala преди 8 години
Перуката, няма да може да вземе голямата комисиона за старите американски самолети. ББ го рязна. Радане не разчитай на този алчен земеделец!
22
0
 
6
 
! Отговори
уйо преди 8 години
Земеделеца който е министър на отбраната имал фенове.....и го подкрепяли че ще дават 3 милярда на НАТО....това виц ли е?
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радане,нагло еврейче,първо спечели някой лев за тази държава,после спечели избори и тогава,ако някой ти делегира да харчиш,харчи,но до тогава,си затвори устата проста
20
0
 
4
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 8 години
Ааааа никаква оставка!Няма да го барата Невденчевче ако случайно попаднете на някой свестен няма да подхожда на баш тъпанара на разбойническата хунтата
19
0
 
8
 
! Отговори
изводи 2 преди 8 години
И още малко изводи:- новината е от 15.30, броя коментиращи до момента е под 25- ако Азис се снима по прашки коментарите ще са повече- никой от стотината (както го изкараха) фен клуб на Ненчев и Кънев, защото основно ДСБ пое рекламната кампания, не е хукнал да пише. А могат от всеки smart phone. Просто си прибраха трийсетачката и отидоха на по бира, така и не разбрали на кого са фенове днес точно.
18
3
 
13
 
! Отговори
Дичев преди 8 години
Ха ха ха, големи смешки ръсят тия деформатори....Министъра кечаджия имал симпатизанти....ха ха ха Рамадане, Рамадане, по добре да беше изръсил нещо друго...Ние отлично ги знаем тия от пръдлива мрежа, как защо, и на кого служат...и чии интереси защитават...
17
2
 
12
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Това е най слабият министър и рано или по късно ще бъде сменен.
16
2
 
11
 
! Отговори
Изводите преди 8 години
Раданчо, от днешния съвет съвсем други са изводите;1. Оставят ви без пари (докато се разкара текезесаря)2. събрахте 100 човека накръст, с доста масивна кампания при това 3. И премиер и опозиция, а и президент са ви били шута на ДСБ и приближените ви като Ненчев4. Вече и приближените ви до скоро фирми ви спряха кеша защото нищо не можете да им уредите, а само ги мотаете, за това и мижавото присъствие в "подкрепа"
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези хора(РБ),имат ли гласове за 2,5млрд да ги изхарчат,ами за тях гласуваха една шепа реститутки,а те се изживяват,като последна инстанция
14
8
 
4
 
! Отговори
vesti.bg - 777 преди 8 години
Присъда от една година затвор при първоначален строг режим получи мъжа, който на 5 януари тази година направи опит да запали Джумая джамия.Пред състав на Пловдивския окръжен съд Виктор Александров се призна за виновен и магистратите му наложиха наказание под предвидения в закона минимум.Срам и позор за Съдебната Система , ако запалят Църква не по малко от 20 години Затвор ще му поискат.
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Multazite govorat sluschat USA edno vreme sluschaha Rusia
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nen4ev Kakav e bil predi Tova i Po vremeto na jivkov Kakav e bil
11
21
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Сидер ага навреме посети Кремъл и обра всички пари за руска пропаганда... - БСП и АБВ останаха с пръст в уста и затова ***...
10
19
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
И кратко, ер малък, ер голям... - поискали оставката на военния министър... - алооооууууууу, засрамете се бе - имате един процент подкрепа...
9
20
 
16
 
! Отговори
гошко преди 8 години
Спираш корупционна сделка с братушките, Гоце започва да ***....нищо ново.
8
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ясно значи и радан кънев е взел комисиона за изтребителите
7
7
 
16
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Освен искане на оставки през ден, нещо друго случва ли се в държавата?
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подрьжници??? По колко кебапчета са изяли за таз подрьжка? Оставка, всяка жаба да си знае гьола
5
8
 
23
 
! Отговори
ii преди 8 години
Детска градина "РБ"Ама вижте как звучи: ".....първите МЪЖЕ в държавата....."И от долу снимка на Радан Кънев...Господи!!!!!
4
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рамадане, теб освен журналистите никой друг не те слуша.