Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7

Парите на КТБ обаче трябва да се съберат, твърд е Борисов
Обновена: 29 апр 2015 21:51 | 29 апр 2015 21:47, Камелия Цветанова
205
Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7
Снимка: Булфото

Фондът за гарантиране на влоговете трябва да си събере парите, но полицията действаше "по най-тъпия, глупав и брутален начин", и затова ще понесе пълна отговорност, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти във връзка със случилото се днес в TV7.

Още по темата
„Ще съберем дълговете от КТБ, както повелява законът“, увери обаче той.

Борисов припомни, че заместник-директорът на СДВР и началникът на Шесто РУ подадоха оставки след суматохата, която се създаде около сградата на телевизията днес заради засиленото полицейски присъствие.

„Има Фонд за гарантиране на вземанията, който трябва да прибере парите на данъкоплатците обратно в хазната. Полицаите действаха по най-тъпия и глупав начин и затова си понесоха пълните наказания - просто оставка и се махат от постовете си”, коментира премиерът.

 „Това се прави с двама полицаи, отиват казват „Добър ден” и започват по списък да оказват съдействие на съдия-изпълнителя и не се месят в тази работа. Нямат работа да ходят в студиото и нямат работа да ни въртят по медиите по света”, заяви Борисов.

„Това е медиата, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медиата, която докара Чобанов, Орешарски и всички тия на власт", заяви обаче Бойко Борисов.

"Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията", попита премиерът.

Заради глупостта на полицията помолих да бъде отложено с една седмица, каза Борисов по повод на изпълнението, свързано с активи, заложени в полза на КТБ.

Финансовият министър Владислав Горанов посочи, че този едноседмичен срок е даден по изключение. Той призова собствениците на медиата да намерят техника, с която телевизията да работи, или да изплатят дълговете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
23
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Тоя *** Борисов не се научи, вместо да се възползва от ситуацията продължава да се държи като ощипана ученичка. "трябва да прибере парите на данъкоплатците обратно в хазната" Май се оказва, че всички са на едно мнение, само дето доколкото чух ония от синдика не искат парите а да спрат излъчването на телевизията, защото парите са налични. А честно казано, след като се махна Бареков от там тази телевизия май остана единствената дето надига глава. Така че Бойко не ми се прави на невинен.
60
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Б.Борисов има много да си врьща на Тв7 явно е решил дая ликвидира зада няма Кай даго критикува!?
59
4
 
21
 
! Отговори
Лайм преди 9 години
Частните съдебни изпълнители са просто новите бирници, както банките са новите лихвари. Цялата тази система с отпускането на пари с лихви и преследване на длъжниците и докарването им до просяци е лоша, порочна и е голям грях. Тя е забранена в Словото Божие защото е едно зло, чрез тази т.н. банкова система богатите стават по богати, бедните по бедни а обществото все по разделено и заради обедняването все по неморално и враждебно.
58
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опит за Костинброд-2 !Но не се получи, червени макаци ;)Сега ще хвърчат оставки на МВР глупави началници!Браво на Бъчварова и Борисов !
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя така си действа навсякъде и за всичко.
56
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво се прави на Дева Мария Тикваров? Няма действие в държавата което да не се е съгласувано с него!!! И то е по една основна причина, едноличното му управление с което не развива държавата а я връща назад. Като примитив с неограничена власт Бащицата не може да прости, че го хванаха по Бели *** с 480 000 бюлетини в Костинброд. Поради недалновидност и самозабрава не усеща, че недоволството се надига и рано или късно ще го отнесе от властта. После ще има съд и ще трябва да бяга в САЩ.
55
7
 
27
 
! Отговори
se преди 9 години
Веднага оставка на правителството! Това е позор! Какво да очакваш от мутри....,
54
3
 
19
 
! Отговори
don преди 9 години
Това бяха пълни незаконни действия от представителите на ЧСИ. Но това е ежедневието в България. Действията на ЧСИ почити винаги си превишават правата а от опредлени кантори идват здрави момчета които се представят за съдебна полиция.И тук сме свидетели как не е спазен закона и как се привашават прават по закон.В кадрите видях едно вещо лице което е имотен оценител как ще оценява техниката беше в кадър с въпросната г-жа Димитрова на излизане от сградата. ЧСИ трябва да бъдат премахнати
53
1
 
9
 
! Отговори
българин преди 9 години
Телевизия-средство за дезинформиране и промиване на мозъците на хора с недобри умения да работят с компютър,лаптоп таблет или смартфон.Всичките до една трябва да ги закрият защото са символ на технологична изостаналост.Основната им функция е потребителят да знае това което собственикът на телевизията иска,да променя мнението му така както е изгодно на собственика.Изобретение от началото на 20 век с много ограничено прложение днес.
52
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво мислите,че ще направи ББ - /ЕАНО ГОЛЯМО ДОКАЗАНО НИЩО/
51
1
 
29
 
! Отговори
internetlumpen преди 9 години
Нашият политически елит, който системно ни ограбваше, експлоатираше, унизи ни до смърт, и ни доведе до няколко последователни национални катастрофи. Тези, които ни прогониха и ни направиха най-бедни в Европар за срам и резил.Сега по същия безочлив и арогантен начин ни хвърлят в ръцете на Монополи и ЧСИ-та да ни дообезкостят тотално.продължава долу....
50
0
 
14
 
! Отговори
internetlumpen преди 9 години
Знаете ли ежедневно колко достойни български хора - зорлем направени престъпници от държавата ни, са обект на унижение, безпардонност и безконтрол и превишаване на права за да бъдат вкарани в - "правия път"Сега е време държавата да се реваншира на своя народ и виновните за това да носят отговорност. Спрете издевателствата на и без това омерзения народ!Трябва да се приеме закон за гратисен период - 5,10 години докато се стабилизира обществото, икономиката, слабите. Не само на хартия, реално!
49
7
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Абе ква е таз медия бе .Бързо да и взимат всичко ипотекирано.И ми говорът по другите медии че свободата на словото били нарушени ,абе кви слова бе ,няма нещо по върховно от закона а тая медия си е най-обикновен бизнес и трябва да се действа като към всяка друга фирма със неизплатени задължения.
48
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
закривай! един мафиот закрива телевизията на друг мафиот пред очите на всички и после вика, той дължи пари на държавата. А Доган, Местан и КОЙ не дължат нищо на никого, да ги изкарате и тях публично с полиция да си платят например? Но те си плащат редовно нали за спокойствието и да продължават да крадат.
47
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Министерството на Вътрешните Работи е репресивна институция и трябва да бъде закрито, включително всички техни поделения и полицейски управления! Сградите им трябва да бъдат сринати с булдозери и фадроми, така както беше сринат и мавзолея на Г. Димитров! На тяхно място трябва да бъдат създадени коренно нови институции, като народни отряди, за гарантиране спокойствието и правата на гражданите, а не за всяване на страх и репресии!!!
46
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак брътвежи и глупости. ТВ7 била докарала Орешарски на власт? Нали Герб спечели изборите, обаче слугата на Герб Яне не влезе, Сините се разделиха и не влязоха.
45
8
 
9
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Така е. ТВ7 крадоха пари на воля. Изведнъж от нищото изникна една телевизия и се наляха милиони за *** предавания. Сега дойде видовден и е време да си плащате масрава.
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Toi vola rie i na garba si go hvarla...BB che si nosi posledicite nama bezplaten obad..s dumite si obigda policaiite megdu tah ima i svestni hora..nakraa da ne se okage che nama da imame i policia..
43
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че вие пък кога сте действали умно и небрутално? Когато налитахте ЧЕЗ ли? Сега целият свят стопли за диктатурата на Борисов.
42
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко правилно е казал й обяснил Бойко ... който иска да разбере - ще разбере.Друг е въпроса, че червените и атакистите разбират само от бой !