Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7

Парите на КТБ обаче трябва да се съберат, твърд е Борисов
Обновена: 29 апр 2015 21:51 | 29 апр 2015 21:47, Камелия Цветанова
205
Полицията действала "тъпо, глупаво, брутално" в TV7
Снимка: Булфото

Фондът за гарантиране на влоговете трябва да си събере парите, но полицията действаше "по най-тъпия, глупав и брутален начин", и затова ще понесе пълна отговорност, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти във връзка със случилото се днес в TV7.

Още по темата
„Ще съберем дълговете от КТБ, както повелява законът“, увери обаче той.

Борисов припомни, че заместник-директорът на СДВР и началникът на Шесто РУ подадоха оставки след суматохата, която се създаде около сградата на телевизията днес заради засиленото полицейски присъствие.

„Има Фонд за гарантиране на вземанията, който трябва да прибере парите на данъкоплатците обратно в хазната. Полицаите действаха по най-тъпия и глупав начин и затова си понесоха пълните наказания - просто оставка и се махат от постовете си”, коментира премиерът.

 „Това се прави с двама полицаи, отиват казват „Добър ден” и започват по списък да оказват съдействие на съдия-изпълнителя и не се месят в тази работа. Нямат работа да ходят в студиото и нямат работа да ни въртят по медиите по света”, заяви Борисов.

„Това е медиата, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медиата, която докара Чобанов, Орешарски и всички тия на власт", заяви обаче Бойко Борисов.

"Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията", попита премиерът.

Заради глупостта на полицията помолих да бъде отложено с една седмица, каза Борисов по повод на изпълнението, свързано с активи, заложени в полза на КТБ.

Финансовият министър Владислав Горанов посочи, че този едноседмичен срок е даден по изключение. Той призова собствениците на медиата да намерят техника, с която телевизията да работи, или да изплатят дълговете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
наскоро имаше интервю с напусналият главен изпълнителен директор на ТВ 7 - Кошлуков. Каза че се хванал за главата имало стоци милони дългове и те се трупали и трупали, навремето фирми на Цв.Вас. давали, н о вече били спрели, а Бареков правел нови заеми. те (дълговете) никога не можело да бъдат изчистени.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не би да идват нови избори и ГЕРБ да разчиства терена за нов Костинброд, но този път без телевизии, а само с фалшиви бюлетини!?
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борбата на мафията кой клан да присвои повече от КТБ продължава. А някои се радват, мислейки че мафията работи за народа, т.е. и за тях.
78
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая телевизия как за две години стана конкурентна на останалите пък и с милиони заеми от КТБ !!!Много ясно че е пирамида самата ТЕЛЕВИЗИЯ ТВ7
77
2
 
11
 
! Отговори
999 преди 9 години
Защо никой не желае да каже че всичко се прави под вещото ръководство на ТИКВАТА от Банкя? Прасето Пеевски му е маша в ръцете!!! Цветелинка е хвърлила око на КТБ, и по-точно фирмите свързани с нея.Как не им стигнаха парите на тези двамата? Това е ГЕНОЦИД срещу българския народ!!! Нямам думи!!!
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе, министър на ГЕРБ да подаде оставка. Такова чудо няма да видим.
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тв7 е най-вероятно една от многото кредитополучатели.Как ще се развият нещата с останалите ,един бог знае.Какво ще се случи и с ония ,които уж по-законен начин си взеха депозитите измисляйки си набързо, набързо схемичка, пак един бог знае.Избирателно се унижават хора за случаи,които са масово явление,за да се покрият останалите.Това е най -характерната черта на обществения ни живот.Защитават се лични интереси,а не интересите на държавата.
74
0
 
2
 
! Отговори
До БГ преди 9 години
Пише се сигУрност, неграмотнико.
73
2
 
13
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Министър Бъчварова трябва да подаде оставка. Няма начин тъпите действия на пдочинетата й полиция да не са одобрени от нея.
72
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАКРИЙТЕ ТОЗИ ПРОВОДНИК НА ТУРСКА КУЛТУРА ТВ7
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно, наистина няма такава държава която да се ръководи от малограмотни, алчни и крадливи люде за които лъжата е средство за оцеляване. Смеем се на самодържеца Ким Чен Ир, че избива не врагове а нехаресващите го. А у нас един самодържец поради страха си да не буде убит за хиляди гадости се е вкопчил във властта защото там само може да оцелее. И не си дава сметка, че въпреки усилията му да изглежда демократичен зад тази фасада прозира неустоимото желание да смазва всичко което изразява несъглас
70
7
 
3
 
! Отговори
лозанов преди 9 години
напълно излишна телевизия за какви се мислят тези един канал 1 стига и без това народа изпростя сама заплати няма смисъл като ги гледах как бяха се хванали да не изтър ват заплатата даже и босия ненормалник беше там.говорят за пазаджишкия кмет ами те са същите как може на един журналист измислен да му дават 5 или 6 хилки срамотавижте другите заплати.й,трябваше полицията да им натроши мутрите
69
2
 
11
 
! Отговори
Ред арми преди 9 години
Ами с *** премиер- милиционер, с *** бивш вътрешен министър физкултурник ( а сега депутат), нормално е полицията да действа тъпо... Каквито и шефовете, такава е и тя
68
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най големия цирк беше рева на Сидеров и Енчев за спасението на телевизията на ДПС
67
3
 
10
 
! Отговори
ДО 90 преди 9 години
Човече ти със съдия изпълнител занимавал ли си се ? Знаеш ли че първо получаваш покана за доброволно плащане и ако не се явиш чак след това се задействат ??? Има си и срокове мисля ,че беше две седмици ,не може а едни сватба за други брадва.
66
2
 
14
 
! Отговори
Истината преди 9 години
В нормалните държави министъра подава оставка след такава издънка, само в България горят бушончета - шефове на ниско или средно ниво.
65
1
 
14
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
До Анонимен 88Ти изобщо следиш ли какво става преди да говориш? Беше повторено многократно, че парите са налични и от телевизията са били готови да платят, а от синдика са искали техниката, от която като я продадат я вземат нещо я не. От синдика буквално са заявили, че искат да спрат телевизията това е! За това айде стига глупости а?
64
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полицаите и съдия изпълнителя са действали адекватно ,най неадекватен беше Борисов.Как може премиера да се намесва във частен спор и да лобира за отсрочка ??? Хората които са дадени на съдия в БГ са стотици хиляди,за тях защо Борисов не се намеси и иска отсрочка ???Полицаите бяха много защото офисите на тв7 са много и трябва да бъдат завардени за да не се изнася техника,как така ще каже ,че полицаите действали тъпо ???Дължат пари сега е ред да ги връщат.
63
0
 
10
 
! Отговори
моряка преди 9 години
Ти,Цветан Василев не можеш /или не искаш/да върнеш,та парите ли?Отговорност от безотговорен е като += -=0.
62
2
 
21
 
! Отговори
активен преди 9 години
Още от юни миналата година си го знаех. Сега съм убеден. Б.Б. в съучастие с Д.П. фалира нарочно КТБ.