ГЕРБ изключи партиеца с пасищата от Копривщица

Борисов във Facebook: Йовков не е заемал ръководна длъжност!
27 май 2015 13:07, Анисия Иванова
37
ГЕРБ изключи партиеца с пасищата от Копривщица
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото

Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството на Радослав Йовков от Копривщица заради уронване на престижа на партията, което е несъвместимо с ценностите и принципите на партията, съобщи премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Преди два дни bTV съобщи, че лидер на ГЕРБ в града е наел от общината 10 000 дка пасище, без да има нито едно животно. Заради договора партийният активист можело да вземе 24 000 лева субсидии.

Още по темата

"Поех ангажимент да проверя случай в Копривщица за човек, който се представял за общински ръководител на ГЕРБ и получавал субсидии за пасища, без да има животни. След извършена проверка Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ прекрати членството на Радослав Любчов Йовков с решение от 26 май", написа Борисов в социалната мрежа.

Радослав Йовков никога не е заемал ръководна длъжност в общинската структура на ГЕРБ-Копривщица, включително и "общински ръководител", за какъвто сам се е представял, твърди премиерът.

Общински ръководител на ГЕРБ в Копривщица е утвърден Генчо Дойчев Герданов.

"Всички опити на Радослав Йовков да се представя за ръководен служител от ПП ГЕРБ са груба манипулация и опит за заблуда на трети лица или организации", настоява Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На фона на Боко Тиквата бай Тошо вече ми се струва, че е бил един скромен и възпитан човечец.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе кво стана с причините за катастрофата на граничните полицаи от Кюстендил.Нещо се говори за правителствени коли по магистралата.Вярно ли е или е слух ?Строителната министърка много бързо се е оказала там,буквално на минутата...
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вожда много се е изцъклил. Един сърдит,сърдит, да не го питаш нещо дето не трябва. Или разбрал вече, че хамериканците ще го сменят. Много е послушен горкия но е много ***. Не може горкия, и неграмотен и с кофти минало. Готвят Радан Кънев. Послушко но по-интелигентен. Ще изпълнява програмата за вкарване на ГМО у нас заедно с Москов. С една дума, бъдещето е ясно, беднотийка и корупция на Нта степен.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ski sa kvi gi praat4oveko nael pasbiste da sa'di tikvi, piponi i kratuni i aideee, izritaha go
9
4
 
12
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
ХА така, изпати си човека. Ако си беше разделил парите с Борисов никой нищо нямаше да разбере и да си получава субсидията... Ама той не ще да делииии
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме му на човечеца!Ако се е отчел както трябва-пак ще го уредят по някоя програмка!
7
0
 
21
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Това значи ли че трябва да чакаме следващото разследване някоя от националните телевизии, за да се разкрие следващата измама. Ако е така, бюджета на МВР и ДАНС да ореже наполовина и парите да се прехвърлят към националните телевизии.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само него ли????
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Банкя, квартал Михайлово има същият случай. На края на селото преди поляните има надпис на пътя - "частна собственост. Стреля се без предупреждение". Едва ли там пасе овцата Доли.
4
2
 
25
 
! Отговори
иван преди 8 години
тиквоний ти и от себе си ще се откажеш, бе!Този си е ВАШ ДОСТОЕН ЧЛЕН на ГРОБ.Колкото и да бягаш ,това сте вие герберугите-крадци,лъжци, абе гербери!
3
0
 
25
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Ценностите и принципите на партията ги знаем, той Йовков за това е и станал член, да се облажи.
2
1
 
21
 
! Отговори
Цензур преди 8 години
То така като се изнася информация за членовете на ГЕРБ, ще остане нула в тази партия. Не че сега не са се обединили около най-голямата нула, но колеги журналисти съжалете ги. Спрете да пишете, както го направихте за дъщерята на вицепрезидента. Знаете какво да не правите.
1
2
 
27
 
! Отговори
знайко преди 8 години
абе бат бойко стига с тоя фейсбук да не си тинейджър