ПФ скочи срещу квотното разпределение на бежанците

"Падат ни се 779 души, а сме в извънредна ситуация"
Обновена: 29 май 2015 14:00 | 29 май 2015 13:51, Камелия Цветанова
32
ПФ скочи срещу квотното разпределение на бежанците
Красимир Каракачанов. Снимка: архив БТА

Патриотичният фронт скочи срещу предложението на Европейската комисия за разпределението на бежанците на квотен принцип, защото с него се ощетява България.

Още по темата

Според предложението ни се падат 334 нелегални емигранти от Италия, 229 от Гърция и още 216 от държави, които не са в ЕС.

"779 нови души ни се предлагат на наша територията, а това не отменя желанието на Германия да ни върне около 4000 нелегални емигранти, регистрирани за пръв път у нас, но заловени там. В предложението България е третирана не като държава в извънредна ситуация като Италия и Гърция, а като една от държавите", възмути се съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов.

Той припомни, че България е страната с най-ниски доходи и заради това най-трудно издържа нелегалните емигранти.

Въпреки това е дала убежище на над 7000 души, а Гърция е постъпила по същия начин с около 3000.

Заради това Патриотите настояват правителството и парламентът да не приемат направеното от ЕК предложение и да настояват за България да получи статут на страна в извънредна ситуация, както се предлага на Италия и Гърция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: бежанциекПФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Както и да въртим - все ни е вътре!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кви бежанци, ако не са от ИДИЛ ще да са от Хизбула, все терористи.То в Сирия и Ирак други няма.
22
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
НЕ МОЖЕ ДА МИ КАНИТЕ ГОСТИ ЗА ПОСТОЯННО В СОБСТВЕНИЯТ МИ ДОМ БЕЗ ДА СТЕ МЕ ПИТАЛИ.ПОДАРЯВАМ МОИТЕ НА ТОЗИ, КОЙТО ГИ Е ПОКАНИЛ
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, не - наистина няма друг такъв мошеник и селски тарикат.Постоянно прави помен с чужди пити.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, натирихте 1 500 000 в емиграция, а ревете, че не можете да приемете 779 бежанци !!! Докога ще правите този евтин популизъм пред контингента "Юруш" ?
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Квотно разпределение и пари. Ще си разпределят бежанците като роби.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
докато ЕС гарантира средства за ,,имигранти-бежанци'' от арабски произход, непрекъснато ще прииждат.
17
3
 
5
 
! Отговори
Европеец до 17 преди 8 години
САЩ са географски много изолирана държава - в Европа италианските/гръцките острови са на 20 км от Афика/Азия.Няма отърване от самите хора, въпросът е, че няма мениджмънт и солидарност по проблема! Преди всички бежанци отиваха в Германия и Швеция, затова направиха Дъблинското споразумение, с което пък всички трябва да останат в Гърция и Италия. Затова накрая измислиха квоти, но сега пък чворът горе от снимката пък не е съгласен... няма управия в разединена охлювска Европа...
16
16
 
1
 
! Отговори
ЯНИ БУЗУКАС преди 8 години
ЕИ КАРАКАЧАНЕ..В ГЪРЦИЯ ИМА 1-- ЕДИН МИЛИОН АМИГРАНТИ..КАКВИ 3000 СИ ГОВОРИШ ???МНОГО СТЕ НАГЛИ И НАХАЛНИ БЪЛГАРИТЕ.. ИМАТЕ САМО 7000 ЕМИГРАНТИ И САМО РЕВЕТЕ.АМИ ЕЛАТЕ В РИМ ДА ВИДИТЕ КОЛКО СА ?НА НАС НИЕ Е МНОГО ЛСНО ДА ГИ
15
1
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Що ме...изтрихте,като казах истинита за Костофф,който закри нашите гранични войски.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ ИМАТ МНОГО СТРИКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИМИГРАНТИТЕ И ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ДАЛИ СА ОТДЪРЖАВИ В КОИТО СЕ ВОДИ ВОЙНА ИЛИ НЕ!!!даже тези които идват от държави в които се водят войни са още по-зле третирани и може и в Гунтанамо да влезнат!
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЩЕ ПРИЕМАМЕ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ КОИТО НЕ СА И ПОСТЪПИЛИ ДОРИ В ЕС!! :D НАПРАВО ЩЕ СИ ГИ КАРАМЕ ОТВЪН ЕС
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕС направи много за България защото след влизането във ЕС част от ромите ни се преместиха там :DНО ЕС С ПОЛИТИКАТА СИ НА ТОЛЕРАСТИЯ ЩЕ УНИЩОЖИ ЦЯЛА ЕВРОПА!!!ЩОМ ПОСТЪПЯТ В ЕВРОПА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ ДА ГИ ВРЪЩАТ ОБРАТНО ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ!ТЕЗИ НЕЛЕГАЛНИ ПОЛУЧАВАТ БЕЗПЛАТНО ДОМ ХРАНА ЧЕ И КАКВИ ЛИ НЕ ДРУГИ ОБЛАГИ! А НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ БЪХТАМЕ И ПОЛУЧАМАВЕ ЕДИН БУДА НИЩО ДРУГО!
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми е ясно защо раздаваме статут като бонбони на Хелоуин. Я вижте САЩ- така ли приемат имигранти. Няма друг континент, който така безконтролно да приема всякаква *** и ***.
10
0
 
15
 
! Отговори
do 11 преди 8 години
Са? Турците си стойте в анадола с потурите и фесовете и не се занимавайте с европейски дела
9
24
 
4
 
! Отговори
Европеец преди 8 години
Хаха, българите наистина са нагли - италианската брегова охрана ще прибере 800 души само тая вечер, българите искат "специален статут" и намаляване на бройката - може би на 8 човека?Евросолидарност по балкански - давайте ни вашите милиарди, на ви помощ=среден пръст.
8
1
 
15
 
! Отговори
Слави Бежанеца преди 8 години
Супер,Благодарение на Бат Бойко, като се прибера в БГ със семейството ми, математически погледнато шансовете ми да имам зет "бежанец" се увеличават.ПОКЛОН БАТ БОЙКО!!!
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко къде си? За това ли получихме жълти стотинки от ЕС за програмите им освем .че убиха родното произвидство о сега ще ни пратят най-много камикадзета особено религиозни хора!Бой ко вземай ги и се изнасяйте от България ,дедите ни са лели кръв за България и тя е наше родно място! Освен икономич. колапс след 2009г. масово напускане на специалисти сега и емигранти от арабските страни да заселим в България!
6
1
 
27
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Кристалина да не дреме и да си пийва "колата", ами да рече на брюкселските чиновници, че татковината ни не може повече да приема нелегални емигранти /това не са бежанци, по смисъла на междунар. право/ тъй като сме сиромаси. Стига са ни правили на будали - загубихме милиарди от спирането на Ю.П. заради техните внушения, милиони губим и от ембаргото на хран. продукти ... та сега ще ни натресат и тези люде, за които трябва да се грижим .. разбирай да ллащаме!
5
1
 
27
 
! Отговори
Доместос преди 8 години
Американците да пращат Еър Форс 1, да им ги товарим и да си ги взимат бежанците. Размирищите в този регион са в резултат на тяхната и на Израел политика, която всъщност има за цел заливане с бежанска вълна Европа, дестабилизиране на ЕС и еврото и продължаваща доминация/паразитиране на американския долар.Но забравят за Китай, Русия и латинска Америка. Милиарди долари ще умрат !!!