Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места

Премиерът преряза поредната лентичка, този път в Девня
Обновена: 29 май 2015 19:52 | 29 май 2015 18:00,
310
Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов регистрира поредния подем в страната, резултат от работата на правителството.

"За няколко дни в страната бяха открити над 10 хиляди работни места", каза министър-председателят в Девня, цитиран от БТА. Там той преряза лентата на новата производствена линия на циментовия завод.

Борисов обясни, че новите работни места са в заводи в Бургас,Стара Загора и Девня. Вчера министър-председателят съобщи, че след магистралите новата му цел е строежът на заводи.

Още по темата

Днес премиерът обясни, че производството на циментовия завод се ползва за изграждането на магистралите в страната. Борисов изрази надежда, че догодина цимент от завода ще се ползва за "Хемус", чиято отсечка край шуменското село Белокопитово трябва да е готова до 15 юли.

На тържественото откриване на новата линия присъства и министърът на транспорта Ивайло Московски.

"Заводът в Девня вече е един от най-големите в Европа, а технологиите допринасят за намаляване замърсяването на околната среда и увеличаване на производството", обяви посланикът на Италия в България Марко Контичели, който бе гост на церемонията.

Реализираната инвестиция в завода е 325 милиона лева. Капацитетът на новата линия е 2 милиона тона цимент и клинкер годишно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
26
 
! Отговори
Нов Изборен Закон преди 8 години
Приемане на нов изборен закон със следните поправки:Всеки кандидат за президент, министър-председател или депутатда минава следните тестове като резултатите се обявяват публичнопреди изборите:-Тест за интелигентост-Пълен Медицински преглед-Пълен психопреглед-Тест за наркотици и алкохол
132
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много бесепари тука бря. Чак да не повярва човек, сигурно другаря Миков е подарил по един лаптоп на верния електорат от 70+ години.
131
14
 
3
 
! Отговори
Дневалния преди 8 години
Лека смяна от мен,надявам се да изпълните нормата от поне 400 коментара,освен ако не сложат водеща руска новина.Аз отивам на бар да харча надника!
130
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЗИ Е НАПЪЛНО НЕНОРМАЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!А ЕЛЕКТОРАТА МУ Е НАПЪЛНО ***!!!!!!!!!ПОЛЗВАТ ГО ЗА БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА НА ЗАВОДИТЕ СИ ЧАСТНИ А ТОЙ СИ ПРАВИ РЕКЛАМА!!!КОЛКО ЗАВОДА ЗАКРИ ПРЕЗ ПРЕДИШНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ!!! СЕГА ИСКА ДА ЗАКРИЕ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО ЗАЕМИТЕ ОТ 16 МИЛИАРДА С ЛИХВИТЕ ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ И ПАДЕЖИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ А ТОГАВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** УПРАВНИК БОРИСОВ АКО ОЩЕ Е ЖИВ ЩЕ ЛЪЖЕ, ЧЕ ПРЕДИШНИТЕ ТОЕСТ ТОЙ СА ВИНОВНИ ;D1 МИЛИОН *** ГЛАСУВАХА ЗА ГРОБ НА БЪЛГАРИЯ!
129
4
 
8
 
! Отговори
Мима Рижата преди 8 години
Номер 150- хващам маршрутката и идвам да те взема, да ходим на митинг на ГЕРБ!
128
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кире,Газпром става китайски,довечера ще съобщят,на Леново го прекръстили
127
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чаушеску строеше и накрая помните ли как бе огънат в коленете като млада гимнастичка до стената. Особено с тоя десет пъти смачкан менискус.
126
4
 
6
 
! Отговори
Киро Скалата преди 8 години
Ама Китай го извади най-голям,нема мужици,нема мекици
125
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Викайте доктор,че е страшно,гинеколог ако може за долно писалия под мене,че сам си отговаря през 4 браузъра
124
4
 
3
 
! Отговори
observer преди 8 години
Samo BKP
123
2
 
9
 
! Отговори
Минка Минкова преди 8 години
Вънка вали ли,некой да скочи за биря
122
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-лошото е, че след няколко години този наснимката докторите ще го освидетелстват и няма да може да влезе в затвора до края на дните си.
121
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
откакто написах че 90 процента хейтват по Борисов и веднага се появиха няколко коментара с две имена на потребители да го хвалятотново манипулация от страна на хейтващите него , но не осъзнавате колко сте плоски
120
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Влизам и прочетох 10-на коментара,само цинизми,злоба,простотии и обиди.Знаят как да накарат да спрат да четат коментари,страхотен автогол са си наденали с тези ***.
119
27
 
12
 
! Отговори
Стефка Балтова преди 8 години
Червените гномове да мълчат, надежда за България има само с Бойко И ГЕРБ!
118
4
 
17
 
! Отговори
ТАТО ЖИВКОВ преди 8 години
БРАО БЕ ТИ ПОЧНА ДА МЕ НАДМИНАВАШ ПО ЛАЖИТЕ И ВИЦОВЕТЕ БЕ. ТО И ЯЗЕ ЛАЖЕХ АМА ТИ НАПРАО МИ ТУРИ ШАПКАТА БЕ ПАДАРИНО. АМА СЕ ЧУДИМ НА ТОА НАРОД ДЕКА Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕБЕКА. ПО СИЧКО ЛИЧИ ЧЕ СА НОООГО УМНИ. БАШ КАТО ТЕБЕ. ОТ АКЪЛ ГЛАВИТЕ ИМ СА СТАНАЛЕ КАТО ТИКВИ. ГЛЕАМ ТЕ НА ФОТОТО И СЕ ЧУДИМ КАК САМ МОЖЕЛ ДА ТЕ ЗЕМЕМ ТИ ДА МЕ ПАЗИШ. ТА ТИ НА ВРЪЗАНО КУЧЕ ЛЕБ НЕМОЖЕ ДА ДАДЕШ БЕ КАМО ЛИ ДРЪЖАВА ДА УПРАВЛЕВАШ. ДОБРЕ ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТИ ЗАД ЗАДНИКО ИНАЧЕ ЖИВ СИ УМРЕЛ.
117
17
 
7
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 8 години
Злобата на другарите е огромна и не им помага с нищо. Борисов е човек с мисия . Той иска и вярва искрено в бъдещето на нашата Родина . Това е ПАТРИОТ в истинската същтност на думата . Какво лошо има да строи магистрали и пътища , а кажете др. червени *** . Нали искате работни места. Сега иска да строи заводи за народа . Просто нямам думи .
116
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата е луд.
115
19
 
8
 
! Отговори
Марина Добрева преди 8 години
Само ГЕРБ! Бойко с теб сме!
114
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 150 коментара 130 са хейт по Борисов ,пък после той наемал троловеАко беше откраднал 16 млрд нали се сещате ,че щеше да има 90% *** в негова възхвала а не обратното.Срещу 20 лева щеше да ви купи и продаде 100 пъти ,каквито сте продажници е ясно.По цял ден имат време да плюят колко са зле ,ама да хванете нещо смислено да правите не можете