FaceБойко: Бавария е приятел и партньор!

Това написа премиерът на личния си профил в мрежата
21 юли 2015 19:44,
46
FaceБойко: Бавария е приятел и партньор!
Снимка: Facebook

За нас Бавария е голям приятел, стратегически и високо ценен търговско-икономически партньор. Това написа премиерът Бойко Борисов на профила си във Facebook.

"Баварският бизнес може да разчита на България като стабилно място за инвестиции. В Мюнхен с министър-председателя на федералната провинция Horst Seehofer обсъдихме обнадеждаващия постоянен растеж, който търговският стокообмен между България и Бавария бележи от няколко години - за 2014 г. той възлиза на 792 млн. евро и има ръст от близо 10%, а само за първата половина на 2015 г. ръстът вече е близо 8%”, написа още премиерът.

FaceБойко: Бавария е приятел и партньор!

"И двамата се съгласихме, че е налице сериозен потенциал България и Бавария да разширят и задълбочат сътрудничеството си в редица области. Наше желание е да насърчим интереса на баварските компании да инвестират в страната ни. България проявява интерес към по-активно партньорство в сектори като машиностроене, електроника, електротехника и автомобилната промишленост.

В областта на енергетиката търсим подкрепа за изграждане на територията на България на газов хъб. Добре дошли са и баварски инвестиции за разширяване и поддържане на газовото хранилище „Чирен“. В тази връзка поканих министър-председателя на Бавария Хорст Зеехофер да посети България, където също да продължим ползотворния диалог и той да бъде развит в конкретни инициативи за сътрудничество", завърши написаното Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баце написа на флуънт инглиш! Така е като владееш 3-4 езика.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наивно е да се мисли, че хора като ЦЦ и ББ, заедно с комунисти , ченгета, подставени прокурори, взаимосвързани хора и интереси имат интерес от реформа където и да е било, камо ли в правосъдието. ББ даже и с вродения му интелект не разбира за какво става дума и тогава се намесва бившата ДС - Гоце и Павел, с гравитиращите покрая тях КОЙ и в крайна сметка КОЙ се оказва СВОЙ. Реформа няма да има.
24
1
 
16
 
! Отговори
Как е мазохисти? преди 8 години
Как се откроява *** на фона на белите братфурси. Като брикет на сняг. За сътрудничество тръгнал да говори цървула му с ***. Сътрудничеството е когато едната и другата страна имат какво да си дадат, а между Германия и страната от 4-я свят България, може да има само експлоатация и изпомпване на печалба от България. Затова и преди да влезем в ЕС бяхме от 3-тия свят, а като влязохме станахме от 4-тия. Още един мандат на тоя и компания, и Атака няма да може да спаси страната.
23
1
 
5
 
! Отговори
ау преди 8 години
Баварците имат една поговорка без да посееш няма да пожънеш, а бъдещето може би е на руските ресурси и немските технологии, а що и баи *** да не намаже филията, и тъи и тъи е у ЕВРОПА.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдамммм,партньор за мутрите на власт,произвежда им бмв-та с отстъпка ;)
21
1
 
27
 
! Отговори
Ментора преди 8 години
Бойко , защо не си се обръснал бе пич!Наистина си тъмен балкански субект .....*** просташки!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pogarnikarq boiko tipichno za nego da se mazni navsqkade ,za drugo ne stava
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав и Баце. Ние с баварците сме биз- бизе. Язе от моя, не слазям. Само по нужда. ХАХАХАХАХА!
18
4
 
15
 
! Отговори
активен преди 8 години
Повторение. Едно време и Т.Ж. ходеше така в германските провинции. Ползата- нулева. Сега даже е в минус. Важно е да сме много действащи. А, че ефекта е нулев майната му. Но, така се печелят избиратели.
17
0
 
10
 
! Отговори
Alles klar! преди 8 години
Бойко дюнер яде ли че са много вкусни там , по вкусни от българските даже с сосче
16
0
 
9
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
В Германия Била няма!
15
5
 
7
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
До всички *** българи... плюете по всички политици, но нали вие си ги избирате?! Те са вашия огледален образ , всички си приличате!!! Поздрави от Бавария :) И умната на изборите... не се мразете толкова много, бъдете по разумни!
14
0
 
17
 
! Отговори
POLIZEI преди 8 години
Тоя пак ШМЕНТИ-КАПЕЛИ в Германия , една дума не знае на немски а Министър
13
0
 
20
 
! Отговори
Самоковеца преди 8 години
Внимателно наблюдавам Будю от горе. Още когато го купувах за пазач от Маргините подозирах , че от този свинар ще стане премиер. Бай Миле много преди Маргините ми каза , че сегашния ви премиер старателно е изпълнявал задълженията си като пазач на паркинга му пред х-л "Славия". Гордея се с Будю Тиквов !
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОПА погледв дясно "ВМЗ Сопот има работа за 300млн , хъм снаряди за Урина, дали си струват парите от тоя близък огън - да не гасим собствения си покрив после.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 10 "Съдебната реформа да се случи" КАКВА Съдебната реформа ТЕ ГОНИ - ние държава вече НЯМАМЕ - ти клишето от тлъстите телевизионери си подхванал.СЪДЪТ е функция на държавата , а не обратното.
10
2
 
17
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
А защо касиерка в германската Била взима 1200 евро а тук 500 лева?
9
4
 
5
 
! Отговори
шоп преди 8 години
Боци-Моци, на калпава дружина заложи - да взимаш парите обратно, че в Разград скоро нема да им требва!
8
1
 
7
 
! Отговори
Додо преди 8 години
Едва се сдържах и аз да туитна тука :-) Все пак Бавария е провинция, я Бойко им пише от столицата . Има разлика нали ? :-) Хахаха...
7
2
 
22
 
! Отговори
Лицифер преди 8 години
Що ли не си стоя в ,,Ипон,, ?