Справяме се адекватно със ситуацията с бежанците!

Борисов: Полагаме огромни усилия, но такова преселение не е имало
Обновена: 4 сеп 2015 20:38 | 4 сеп 2015 20:33, Веселина Йорданова
193
Справяме се адекватно със ситуацията с бежанците!
Бойко Борисов. Снимка: БТА, архив

България реагира и се справя напълно адекватно на ситуацията с бежанците, заяви премиерът Бойко Борисов в Габрово, където откри обекти от интегрирания воден цикъл на града.

По думите му това е проблем в цяла Европа.

"Ние полагаме огромни усилия, но живеем във време, в което не е имало такова преселение от векове. Те са опозиция, идват избори и този месец нещата ще са малко по-различно”, коментира премиерът критиките от социалистите.

В отговор на въпрос дали трябва да бъде въведена финансова децентрализация при местното самоуправление, той отговори: „Всичко много го искаме, но при два милиона пенсионери, при толкова много социално слаби и при 700-800 хиляди инвалидни пенсии, някой трябва да даде пари. Предложението не е лошо, но няма как да се случи”, заяви премиерът, цитиран от "Фокус".

По думите му от ГЕРБ считат, че нещата могат да се направят по по-добър начин за болниците в малките населени места.

"Две от нещата, които министър Петър Москов предлага, не се приемат, всичко друго, което предлага, се приема. Вчера казах на г-жа Меглена Кунева, днес на Петър Москов, че когато вършим нещата заедно, те се случват”, заяви премиерът. Той обясни, че е убеден, че министърът на здравеопазването е прав и ще положи усилия, за да успее да убеди колегите си в това.

„Действително има някои неща, в които ние сбъркахме и това създаде напрежение, не искам това да се повтори. Аз съм му дал дума на него, че това, което предлага, ще се приеме, дори колегите да считат, че е грешка”, допълни министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: Бойко БорисовГаброво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
6
 
! Отговори
ъ преди 8 години
мълчи не думай-а дано ама нада ли !!
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До патриотЕто ти тук от остров Кос, където при бунт викаха "Джихад-джихад" - Greece: Chaos in Kos as attempts to relocate migrants hits rocksа ето тук,от остров Лесбос,където бусчето,което им закара храната остана без вратиmetanastes epeisodia sisitio 2
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боцко, я си кажи на колко бежанци си се съгласил, че тук приказват за изгаждане на база за изхранване на 60 000. Я, да чуем какво са ти наредили "големите началници"?
31
4
 
13
 
! Отговори
патриот преди 8 години
До АнонименГледах видеото в туба за остров лесбос...това ли са отчаяните, невинни ''бежанци''? Ами това си е направо война...горките местни хора, не стига че им изгониха туристите, а сега има реална заплаха и за живота им! И ние продължаваме да ги наричаме отчаяните бежанци , бягащи от войната...проклети да са!Само да не стане същото и в Б-я!Молете се българи!
30
6
 
7
 
! Отговори
Вейдър преди 8 години
От днес официално обявявам новия псевдоним на мигранти-"пясъчни хора" Едно защото идват от пустинята и второ защото са ***, послужили за прототип на Джордж Лукас при създаването на образа на едноименните персонажи от "Междузвездни войни" Същия манталитет, поведение, хигиена, култура, бит, традиции и религия. Пълно сходство Забраняват се всякакви други обръщения като кафяви, тарамбуки, арабели и т.н. Само ПЯСЪЧНИ ХОРА!
29
3
 
16
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
НЕ ГО СЛУШАЙТЕ, ТИКВУН Е С МНОГО НИСЪК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ И ПОНЕЖЕ ГО СЪЗНАВА СЕ ОПИТВА ДА НИ БАЛАМОСВА С КУП ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.
28
4
 
5
 
! Отговори
molec преди 8 години
kakvo li oznachava "adekvatno" - zelena karta li, jalt karton li, cherven pasport li, kluchove za kastata v Bankia li, all inclusiv v vilite na ms, ns, prezidentstvoto li, v manastirite li, v paraklisite li...?!
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България, колкото си по-***, толкова си по-известен и по-харесван.Най-известният и харесван човек в България е Бойко Борисов.
26
5
 
10
 
! Отговори
до 45 преди 8 години
Вие наистина ли го вярвате това за уредените трудови договори.Ако има такива те не са повече от 10%. Повечето българи бяха именно незаконни емигранти, и след това на различни периоди от време някои получиха статут в съответните държави (най-вече Испания, Италия и Гърция).
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов, Борисов, на другите избори ще се вайкаш що сме гласували "неадекватно".Язък, че ти се вързахме, че си мъжкар и, че ти пука за България.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 30Хмммм,а днес чу ли,че плана на Юнкер бил,че която държава не искала да взема бежанци,щели да й налагат парични санкции.Значи,богатите държави ще си платят и при тях няма да има бежанци,а бедните,които не могат да си платят,ще ги прибират... Европейска демокрация!!!!
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не пишете какво става по гръцките острови!? Днес сутринта над хиляда афганистанци на остров Лесбос се разбунтуваха и се опитаха да нахлуят на кораба Blue Star-1 с викове "Атина-Атина".В момента само на о-в Лесбос са над 10хил.По гръцка тв казаха,че в Турция в момента са около 4 милиона бежанци,готови да преминат и те.Напишете в тубата - metanastes eppeisodia 4915 и ще видите видео от днес.На някои гръцки острови бежанците превишават по брой местното население. СТОП на войната!
22
2
 
20
 
! Отговори
ККК преди 8 години
От хора които не могат една магистрала да направят ....очаквате цяла държава да съградят ? Мозък останал ли ви е изобщо ?
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко Дюнера знае как. Вервайте му. Все пак нали е от котилото на Цар Симо.
20
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво толкова ви пречат бежанците - тръгнали хората да търсят по-добър живот.Ами 2-та милиона българи, които напуснаха България през последните десетина години ?Мерете с един аршин все пак.
19
0
 
17
 
! Отговори
Бойко Тиквата преди 8 години
Когато бежанеца започне да ми бърка в джоба ...тогава ще е проблем ! Инак къде го виждате проблема с бежанците ? Съдете си картофи си яжте и не му мислете много много .....както сте я подкарали така я карайте и занапред ! Гласувай за Герб , другото е вятър работа !
18
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Това което вършите не е адекватно справяне с ''бежанците'' , това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! ОСНОВНАТА ФУНКЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА Е ДА ЗАЩИТАВА СВОИТЕ ПОДАНИЦИ ИМЕННО ОТ ТАКИВА ИНАВАЗОРИ, ДА ЗАЩТАВА ВЯРАТА И КУЛТУРАТА НА НАРОДА СИ И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО! Вие си направете извода г-н премиер дали отговаряте на тези изисквания. Съжалявам че аж и цялото ми семейство Ви се доверихме на изборите...
17
1
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Хиляди мигранти през моретопревземат с лодки континента. А Европа чака бъдеще коетоще е с милиони минарета!
16
1
 
3
 
! Отговори
Борис Бойков преди 8 години
Тъъъ, пак ти казвам, ти кво?
15
5
 
12
 
! Отговори
Б.Б. преди 8 години
Щом бежанците не са в дома ми и в колите ми ....значи всичко е наред ! Какво пак мрънкате, недоволствате ......не може да ви угоди човек !