Справяме се адекватно със ситуацията с бежанците!

Борисов: Полагаме огромни усилия, но такова преселение не е имало
Обновена: 4 сеп 2015 20:38 | 4 сеп 2015 20:33, Веселина Йорданова
193
Справяме се адекватно със ситуацията с бежанците!
Бойко Борисов. Снимка: БТА, архив

България реагира и се справя напълно адекватно на ситуацията с бежанците, заяви премиерът Бойко Борисов в Габрово, където откри обекти от интегрирания воден цикъл на града.

По думите му това е проблем в цяла Европа.

"Ние полагаме огромни усилия, но живеем във време, в което не е имало такова преселение от векове. Те са опозиция, идват избори и този месец нещата ще са малко по-различно”, коментира премиерът критиките от социалистите.

В отговор на въпрос дали трябва да бъде въведена финансова децентрализация при местното самоуправление, той отговори: „Всичко много го искаме, но при два милиона пенсионери, при толкова много социално слаби и при 700-800 хиляди инвалидни пенсии, някой трябва да даде пари. Предложението не е лошо, но няма как да се случи”, заяви премиерът, цитиран от "Фокус".

По думите му от ГЕРБ считат, че нещата могат да се направят по по-добър начин за болниците в малките населени места.

"Две от нещата, които министър Петър Москов предлага, не се приемат, всичко друго, което предлага, се приема. Вчера казах на г-жа Меглена Кунева, днес на Петър Москов, че когато вършим нещата заедно, те се случват”, заяви премиерът. Той обясни, че е убеден, че министърът на здравеопазването е прав и ще положи усилия, за да успее да убеди колегите си в това.

„Действително има някои неща, в които ние сбъркахме и това създаде напрежение, не искам това да се повтори. Аз съм му дал дума на него, че това, което предлага, ще се приеме, дори колегите да считат, че е грешка”, допълни министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: Бойко БорисовГаброво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин предложил на Медведев и скоро ще вдигат сватба.
53
0
 
35
 
! Отговори
Смешко преди 8 години
СПРАВЯ СЕ АДЕКВАТНО ВИКТОР ОРБАН,ЧЕ БРАНИ ГРАНИЦАТА НА СВОЯТА ДЪРЖАВА И ПРИЗОВАВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ ДА НАПРАВЯТ СЪЩОТО! А ТЕЗИ, КОИТО НАРУШАВАТ ГРАНИЦАТА НА КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА СЕ НАРИЧАТ НАРУШИТЕЛИ И СЛЕДВА ДА СИ НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА -Т.Е ДА СЕ ВРЪЩАТ ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ, ИЛИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ КАТО ТАКИВА!СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ!!!! :@
52
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Процесът вече е необратим и неконтролируем, защото родните страни на бежанците са сринати икономически, обществен, социално, финансово, хуманитарно. Европа трябва да се подготви за преселението на народите. Видя се, че Кристалина Георгиева 5 1/2 години не свърши абсолютно нищо като европейски комисар по имиграцияята, хуманитарните кризи, бежанците.
51
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ,,Червено *** ,,пак продължава да лъже . Няма бежанци ,има нарушители ....Над 11 000 хиляди незаконно проникналите в |България. И това ако е адекватно ? Луд за връзване !
50
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слушайте сега, вие, хората от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропускаше потока на африканската миграция към Европа, стената, спираща терористите от Ал Кайда. Тази стена е Либия. Вие я унищожавате. Вие сте ***. За хилядите имигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в ада. И така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега. - последното обръщение на полковник Кадафи
49
1
 
8
 
! Отговори
бг преди 8 години
Наркоманското ***-*** Буш каза че с нахлуването на американските колониалисти в Ирак ще бъде денят на освобождението на иракчаните.
48
1
 
18
 
! Отговори
бг преди 8 години
Защо в тази статия не се споменава сатанинския гнусен еврейски терористичен *** Килъри Клинтон?
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали в Ирак имаше не една а няколко американски операции. Резултатът се казва Ислямска държава!
46
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гражданска е война в която участват гражданите. Другото се нарича "военна интервенция". САЩ подпомагат радикалния ислиям в Сирия, представен от гражданските формирования на страната на ИДИЛ. Там от където са се изтеглили са оставили пълна *** и хаос.
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така да се каже дребна хамериканска недалновидност ! Да присадят демокрация в арабския свят , па да се роди преселение на народите !!!
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин е прав за това , че САЩ (началниците на Боко) са виновни за бежанската криза! Виждате ли сега , колко по красив е светът след тази красива арабска пролет!
43
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамо мила))) всичко е цветя и рози)))вземете поне малко пример от Орбан!Трудни за България времена предстоят ...
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре боко е слаб премиер това го знаем всички , но да не може да вкара в пътя една тълпа с помощта на армия и полиция за какво говори този човечец?
41
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Въпроса е, че не правиш разлика между имигранти и бежанци - капиш...
40
2
 
13
 
! Отговори
патриот преди 8 години
До АнонименТова е някакъв ужас! Кошмар! Как смее тази дърта баба меркел да разбутва цяла европа, ами тя е направо за разстрел! И защо не се обяви военно положение и да се стреля с истински патрони? Какво чакат - да загинат невинни хора ли?
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко , недей да лъжеш !Кажи колко хиляди бежанци искат господарите ти да приемеш ?Оланд е казал че не иска да приема мюсолмани в Унгария ! И ще вкарва в затвора нарушителите на границата . Ти не гъкваш !Ти се " справяш адекватно ".
38
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 8 години
Да ! Само по 50-100 човека на ден влизат, от които само 10-20 са потенциални терористи. Просто перфектно. Браво, Бочко !
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как се справяте ?С нищо не се справяте и навсякъде е хаус !
36
0
 
14
 
! Отговори
дядо Димо преди 8 години
абе Бойко обади се на Барак Обама да прибере двама трима бежанци е излага се!
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко наистина е просто момче, но българите си го заслужват 100%.Много им пасва на нивото и за това си го избират постоянно.Което отвън изглежда доста смешно де.