Биячът на Сидеров – Камен, рокер и бизнесмен

Това ли е мъжът, който снощи удари лидера на "Атака"?
Обновена: 26 окт 2015 14:18 | 26 окт 2015 14:16,
198
Биячът на Сидеров – Камен, рокер и бизнесмен
Снимка: Facebook

Мъжът, ударил Волен Сидеров при снощните сблъсъци пред сградата на НАТФИЗ, е крупен бизнесмен, известен в рокерските среди. Името му е Камен Попов, съобщи Нова тв. 

Минути, след като полицията изведе лидера на "Атака" от Театралната академия, Попов се нахвърли върху него и го удари в лицето. Това се случи, въпреки че кордон от униформени беше обградил политика.

Още по темата

В интернет се завъртяха и нови кадри, в които друга мъжка ръка удря шамар зад врата на Волен Сидеров.

Междувременно в социалните мрежи се появиха и съмнения за инсценировка на боя, според които човекът ударил Сидеров, е от обкръжението на "Атака".

МВР обаче отрече да има подобна информация. От там съобщиха, че мъжът е задържан. По думите им той е жител на столицата, не е служител на полицията и не е част от средите на преподавателите и студентите в НАТФИЗ.

Биячът на Сидеров – Камен, рокер и бизнесмен

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
7
 
! Отговори
Сергей преди 8 години
Молодец!Герой!
77
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Da mu izsuhne rukata dano na taq mutra! Da jivee Siderov!!!!!
76
13
 
35
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Браво за Камен !
75
6
 
34
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Той, човека, сигурно щеше да подмине, ама Волен така хубаво му се откри отдясно....
74
2
 
0
 
! Отговори
. преди 8 години
А?
73
1
 
34
 
! Отговори
..терминатор преди 8 години
на колегата по-долу ще кажа ,че Волен е тестостеронов терминатор и изключителен бияч, няма жена,момиче ,баба и човек в неравностойно положение ,който да му се опре ...!
72
10
 
6
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Наркоманите са *ли от шепа политици ......сметнете в тоя НАТФИЗ да влезнат 4-5 афганистанеца или сириеца :) без дори да са въоръжени ще ги вземат за заложници !
71
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
завиждам му на човека , какво ли удоволетворение е получил да нацели пудела в муцинката сви-нск-а
70
1
 
10
 
! Отговори
До 83 преди 8 години
Има една книга на Робърт Шекли - "Билет за Транай". Там е описана една доста интересна система за даване на наказателни точки - като не ти харесва някой политик, отиваш и натискаш копче и му разваляш кариерата. Как - президента носи жълт герб от пластичен експлозив на огърлица, а министрите - на китката на ръката си. При натискане на копчето прави "бум" и дотам. Деца под 18 и хора с неустановена психика не се допускат до наказателен вот.
69
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кофти държаваабе пич, само ти ли не разбра, че Камен Попов е националист, движил преди време с Расате.. ама не - гербер, та гербер... ако го кажете 100 пъти няма да стане истина!
68
1
 
9
 
! Отговори
чистка.. преди 8 години
Вината си е наша ..този *** си е наш макар и субсидиран от Москва,къде е ни е характера ,честта и ,защо за бога не сме се събрали и изтрили от лицето на Родината ни тези продажници и слуги на други държави..не мога да повярвам
67
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се направи една свободен бой федерация "народът vs. депутати". Всеки да може да млати своите си избраници! Ще има Волен vs. Мара Чистачката с метлата, дето я прецакаха с пенсията и подобни. Ще го излъчваме live по цял свят. Ни идил ли мигил, Ес. сащ - всички ще млъкнат.
66
15
 
15
 
! Отговори
Кофти държава преди 8 години
Полицията държи Сидеров (който е *** и комплексар, но е човек), а някаква герберска мутра го налага. Демокрация, та дрънка !Оня турчин, дето уж щеше да гърми по Доган вися в пандиза няколко години, без да удари или направи нещо на Доган. Да видим колко ще лежи герберливия, за доста лошия удар, който нанесе на Болния.
65
1
 
11
 
! Отговори
продай си душата.. преди 8 години
Пунт и пластика ! Спечели малко медийно внимание и още повече обществена ненавист! Не знам как го търпим това не е нормално да субсидираме такива купени политически лунатици,може би сме твърде търпеливи..чакам деня,в който на обикновения убит от работа човек ще му писне и тогава..
64
3
 
10
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
чета новината , пия бира и Лепа Брена на МАХ
63
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извини се БЕЕЕЕ, ИЗВИНЙИ СЙЕ БЕЕЕЕ! Бъзикът на страна, да беше го праснал още поне два пъти.
62
3
 
30
 
! Отговори
True преди 8 години
Този *** Сидер е умишлено създаден,подстрекаван,финансиран и закрилян от държави с много по-големи възможности от България.Целта е да се компрометира родолюбието и патриотизма в очите на българите.Да служи за плашило пред обикновените хора,но в същото време и като мотивационен плакат пред необразованата малцинствена маса.Директивата е,че на всяка цена не трябва да се допуска кадърен и разумен човек начело на патриотична партия.
61
3
 
19
 
! Отговори
edin преди 8 години
На мен спря да ми ври виното,Вие вОЛЕН,та вОЛЕН!!!
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mestanakisss!Abe chodjum Volene Sidere, ne ti li kazah kato nemojesh da piesh, da lqgash da spish!
59
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе воленчо нали беше некав каратиага да си уреди реванш