Пред турското посолство с Волен: "Убийци", "Палачи"

Националистът обвини Анкара, че иска Трета световна война
26 ное 2015 12:50,
188

Снимка: Dnes.bg

"Убийци", " Палачи", викаха около 100-200 души пред сградата на турското посолство в София.

Протестът им бе организиран от лидера на "Атака" Волен Сидеров заради сваления от Турция руски бомбардировач.

Хората носеха плакати: "Местан в Туркменистан" и "Путин, приятелю, ще отмъстим".

Протестът развя българското и руското знаме. В него се включиха и сирийци със сирийското знаме и снимки на Путин и Башар Асад.

Протестът мина без инциденти. Бул. "Васил Левски", на който се намира посолството на Турция, остана отворен. Единствено магазините в района затвориха, очаквайки вероятно ескалация на напрежението, както се случва обикновено около Сидеров и "Атака".

Пред протестиращите Волен дръпна половинчасова реч, в която обвини Турция, че иска Трета световна война.

Той съобщи, че партията му е внесла в парламента предложение на декларация за осъждане на действията на Турция.

"Убеден съм обаче, че тя няма да мине, защото там е пълно с национални предатели и българофоби", каза Сидеров.

Той нападна премиера Бойко Борисов, че само допреди дни се прегръщал с човека, издал команда за сваляне на руския самолет - Ахмет Давутоглу.

Сидеров обаче предрече, че властта у нас скоро ще падне, защото варварският акт на Турция и отговорът на Русия са тласнали нещата в тази посока.

Националистът не подмина и темата с ареста му. Той обвини прокуратурата и полицията, че арестуват български патриоти. Сидеров ги призова да не служат на турските и американски интереси. После поиска отново да подадат оставка.

След едночасовия протест Волен поведе хората си към руското посолство, за да поднесат цветя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен съвсем изперка с тая Русия
126
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде да се абстрахираме от Волен. Не го познавам отдавна съм напуснал родината.Въпроса е за кого сте за Русия която се бори срещу тероризма + + +или за тези които създадоха и спонсорират тероризма а вече и децата знаят те кои са - - -
125
10
 
24
 
! Отговори
НАТОФИЛ преди 8 години
Другарят Путин е агент на КГБ и икуменист от московската лъжепатриаршия, която е създадена от сатрапа Сталин. Той няма нищо общо с истинската царска Русия - нашата Освободителка, както и с истинската православна вяра!
124
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mamichkata ti deba bolen Siderov ako te vidq nqkade tozi put ot men shte qdesh boi RASIST DOLEN, shte ti schupq kratunata GQURSKA!
123
15
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Збе тоя,откачения,го пусмаха под гаранция,че няма да вдига бозгунлъци,а ето че той пак си знае своето - т.е. показва колко "добро" момче е ! Отново ще ни забърка някаква каша - от него всичко може да се очаква-но този път на международно ниво?! Чудя се как премиерът има увереност,че личност като измекярина ще си стои " тихо и кротко " ?!
122
13
 
8
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Другарят Путин е агент на КГБ и икуменист от московската лъжепатриаршия, която е създадена от сатрапа Сталин. Той няма нищо общо с истинската царска Русия - нашата Освободителка, както и с истинската православна вяра!
121
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България и светът ще се оправят само и единствено ако човечеството се обърне масово към светата Православна вяра, от която е отстъпило, и се върне монархията като единствената богоустановена форма на държавно управление. В противен случай светът се обрича на самоунищожение.
120
16
 
5
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Ф.М.Достоевски е казал велика истина: "Човек е толкова руснак, колкото е православен, и толкова православен, колкото е монархист".Всеки може да си отговори сам дали Путин е православен християнин и руснак, щом не е монархист!
119
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен-132,на 27.07.1955г.Български изтребители свалят Израелски пътнически самолет с 58 човека на борда,питам те ***,България на коя страна е била.
118
5
 
6
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Всички световни лидери, начело с другарите Путин и Обама са марионетки на богоборческата юдео-масонска върхушка водеща стремглаво света към събитията, описани в Откровението на св. Иоан Богослов!
117
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пак се старае да си създаде повод да го блъска някой в главата.
116
21
 
27
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Единственият ВОДАЧ на българските патриоти! Напред, Волене! Нито крачка назад, защото зад нас е България! МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЪПРЕКИ ВАС, АНТИБЪЛГАРСКИ ИЗЧАДИЯ, ГЕРБЕРУГИ, ДЕФОРМАТОРИ, ДЕПЕСАРИ, ЧУЖДИ АГЕНТИ И ПРОСТАЦИ, КОИТО С АПАТИЯТА СИ ДОУНИЩОЖАВАТЕ НАШАТА РОДИНА! АТАКА Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ!СЪ НАМИ БОГЪ!
115
17
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
До Анонимен 142Победата Ви е едва 4 %, може и под 4 % да паднете, ако продължавате по същия дух.
114
3
 
18
 
! Отговори
Син Хуа преди 8 години
Генерал Борисов вече се е настанил в своята къща в Шанхай и чака своя народ да го последва до Китай .
113
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
М-даааа!!Напълно нормална реакция на Сидеров и АТАКА,а и на всеки трезвомислещ българин!Всеки,който подкрепя свалянето на самолета-реално подкрепя Ислямска държава!!Защото,този самолет/абстрахирам се от обстоятелството,че е руски/ е воювал срещу международна терористична организация,призната за такава от цял свят!!Значи или сме в отбора на Сидеров и АТАКА или се вписваме в другия...този на "Аллах акбар"!!Аз съм избрал на коя страна съм!!Вас не ви знам,но като ви гледам коментарите.....?!?!?!
112
15
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Когато ДПС искаше да въведе задължително изучаване на турски език защо Атака не протестираше пред турското посолство? Защото точно тогава Волен беше златен пръст и не обели дума, все едно устата му бяха зашити.
111
16
 
15
 
! Отговори
процедурно питане преди 8 години
Волен нали обяви гладна стачка? Не съм виждал гладен да се дере така като магаре.
110
19
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Знаете ли кой е турчин? Този с бялата коса на име Волен Сидеров, който в момента протестира пред турското посолство. Крадецът казва дръжте крадеца. Златният пръст защо не протестира пред турското посолство като беше патерица на ДПС?
109
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв националист и патриот е тоя, който вее знамето на чужда държава, пък билта тя Русия?
108
8
 
18
 
! Отговори
------------------ преди 8 години
Болния опорочава всичко до което се докосне!Дори подкрепата на болшинството българи подкрепящи Русия в борбата й срещу ИД!Тово дребно човече се храни от страховете и гнева на обкръжаващите го!