Пред турското посолство с Волен: "Убийци", "Палачи"

Националистът обвини Анкара, че иска Трета световна война
26 ное 2015 12:50,
188

Снимка: Dnes.bg

"Убийци", " Палачи", викаха около 100-200 души пред сградата на турското посолство в София.

Протестът им бе организиран от лидера на "Атака" Волен Сидеров заради сваления от Турция руски бомбардировач.

Хората носеха плакати: "Местан в Туркменистан" и "Путин, приятелю, ще отмъстим".

Протестът развя българското и руското знаме. В него се включиха и сирийци със сирийското знаме и снимки на Путин и Башар Асад.

Протестът мина без инциденти. Бул. "Васил Левски", на който се намира посолството на Турция, остана отворен. Единствено магазините в района затвориха, очаквайки вероятно ескалация на напрежението, както се случва обикновено около Сидеров и "Атака".

Пред протестиращите Волен дръпна половинчасова реч, в която обвини Турция, че иска Трета световна война.

Той съобщи, че партията му е внесла в парламента предложение на декларация за осъждане на действията на Турция.

"Убеден съм обаче, че тя няма да мине, защото там е пълно с национални предатели и българофоби", каза Сидеров.

Той нападна премиера Бойко Борисов, че само допреди дни се прегръщал с човека, издал команда за сваляне на руския самолет - Ахмет Давутоглу.

Сидеров обаче предрече, че властта у нас скоро ще падне, защото варварският акт на Турция и отговорът на Русия са тласнали нещата в тази посока.

Националистът не подмина и темата с ареста му. Той обвини прокуратурата и полицията, че арестуват български патриоти. Сидеров ги призова да не служат на турските и американски интереси. После поиска отново да подадат оставка.

След едночасовия протест Волен поведе хората си към руското посолство, за да поднесат цветя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20 луди и болни и стари полу руснака жалка гледка
86
10
 
13
 
! Отговори
EVROPOL преди 8 години
ДАНС да напреви проверка , от къде идва потока с пари за да вика пред Посолството , сигурен съм 100% от Руска банка
85
8
 
11
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Вчера другарят Путин за пореден път потвърди, че не е православен християнин, като каза "ние подкрепяме исляма, но се противопоставяме на крайните ислямски течения". Православният руски народ е проявявал търпимост към останалите религии и е живял в мир с мюсюлманите в Руската империя, но никога не е подкрепял исляма, както икуменистът Путин и днешната московска лежъпатриаршия. Както е казано - по делата им ще ги познаете!
84
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИЗБОРИ 2016
83
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е просто един жалък безделник... Пълна ***! Защо не е на работа, където им е мястото на депутатите, с не да ми се мота насам-натам ИЗ центъра...
82
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престъпник защитава престъпници.
81
5
 
7
 
! Отговори
не тракиец,а българи преди 8 години
На всеки клоун от нс по един фес на главите им. Предатели!
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Войнате е инструмет на банда психопати които разигравят театър във срутената Сирия а вие сте техни почитатели.Тези психопати всекидневно ва правят свидетели на зверствата които извършват,доставят ви записи със отлина видимост на зрелището,тези хора психопатите - лидерите утре ще влязат и във вашите домове и ще снимат вашите мъртви деца а клиповете ще гледат в друга част на света.АЗ ИСКАМ МИР.И Кадафи им го каза но му се смяха.АЗ ИСКАМ МИР
79
3
 
2
 
! Отговори
до: 95 Анонимен преди 8 години
Аз на Дасикане Рома побългарени роми не обеснявам за тази карта: Тук турските военновъздушни сили, предупреждаваме. Вие наближавате турското въздушно пространство. Променете своята посока на юг незабавно, се чува на един от аудиозаписите.
78
0
 
5
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Войните се подклаждат от хора, които се познават, виждали са се, но не биха се нападнали лично, а вместо тях се избиват едни други хора, които нито се познават, нито са се виждали... Щом така наречените държавници си имат сметки за уреждане помежду си, то нека си ги решават лично между тях.
77
3
 
2
 
! Отговори
Blago преди 8 години
Циркове да има.Толкова шум и агресия в Русия не се породи, колкото в България.Тук всички вече са на оръжие и готови да отмъстят...При такива икономически интереси и на двете страни, единственото, което ще стане е да се поговори още няколко дни за станалото и после всичко ще е по старо му. Пък тук русофили и псевдопатриоти вече на война тръгват.
76
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този да си търка нара и да не си слага ***, където си мерят атрибутите.
75
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Сидеров му се плаща да прави Ромски панаири , така че той си е на работното место
74
5
 
13
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Гледам новините на БНТ, БТВ и останалите казионни медии, и се отвращавам. Обръщам на Алфа, а там от 3 дни тече надпис, че Турция била обявила война на Русия.На мен ли ми има нещо или те са полудели?!
73
7
 
4
 
! Отговори
F-16 преди 8 години
Има карта която ясно показва че Руския самолет е навлязал в Турска територия , какво повече от това , на лице е Нарушение на Спогодби
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато Путин Ердоган и Обама хванат автоматите ,тогава ще повярвам в тяхните идеали .Войната е за нас а живота е за тях,не бъдете глупави,ИСКАЙТЕ МИР,СЛОЖЕТЕ СИ АВАТАР ВЪВ ФЕЙСА ЗА СИКАМ МИР И НЕ НА ВОЙНАТА
71
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не казвате, че руснаците са нападнали хуманитарен конвой в Сирия вероятно турски до град Азаз ами трябва да се информираме от други медии
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората носеха плакати: "Местан в Туркменистан" и "Путин, приятелю, ще отмъстим".==Тъй като нямаме войска, отмъщението май ще го понесе Местан. Нямам търпение да видя как Сидеров ще му счупи цайсите на грозния турчин.
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представете си разкъсаното тяло от бомба на детето си ..............Още ли искате война ???Знаете ли ака ще ревете от болка скрити и молейки се из мазите ???Не се хващайте на въдицата,настройват ви в името на войната,искайте мир а не врагове и война
68
9
 
13
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Когато тръгна в политиката, Волен Сидеров беше истински православен християнин, а сега се хвана с другарите от лъжецърквата "БПЦ". Волен написа книгата "Бумерангът на злото", като я посвети на милионите избити православни християни по време на престъпния комунистически режим, а сега твърди, че комунизмът не бил толкова лош. В началото Волен беше истински български родолюбец, а сега стана руски националист. Да ме прощават, но аз бях дотук с подкрепата към Атака.