Пред турското посолство с Волен: "Убийци", "Палачи"

Националистът обвини Анкара, че иска Трета световна война
26 ное 2015 12:50,
188

Снимка: Dnes.bg

"Убийци", " Палачи", викаха около 100-200 души пред сградата на турското посолство в София.

Протестът им бе организиран от лидера на "Атака" Волен Сидеров заради сваления от Турция руски бомбардировач.

Хората носеха плакати: "Местан в Туркменистан" и "Путин, приятелю, ще отмъстим".

Протестът развя българското и руското знаме. В него се включиха и сирийци със сирийското знаме и снимки на Путин и Башар Асад.

Протестът мина без инциденти. Бул. "Васил Левски", на който се намира посолството на Турция, остана отворен. Единствено магазините в района затвориха, очаквайки вероятно ескалация на напрежението, както се случва обикновено около Сидеров и "Атака".

Пред протестиращите Волен дръпна половинчасова реч, в която обвини Турция, че иска Трета световна война.

Той съобщи, че партията му е внесла в парламента предложение на декларация за осъждане на действията на Турция.

"Убеден съм обаче, че тя няма да мине, защото там е пълно с национални предатели и българофоби", каза Сидеров.

Той нападна премиера Бойко Борисов, че само допреди дни се прегръщал с човека, издал команда за сваляне на руския самолет - Ахмет Давутоглу.

Сидеров обаче предрече, че властта у нас скоро ще падне, защото варварският акт на Турция и отговорът на Русия са тласнали нещата в тази посока.

Националистът не подмина и темата с ареста му. Той обвини прокуратурата и полицията, че арестуват български патриоти. Сидеров ги призова да не служат на турските и американски интереси. После поиска отново да подадат оставка.

След едночасовия протест Волен поведе хората си към руското посолство, за да поднесат цветя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само един *** може да бъде принуден да избира от коя бомба да бъде убит,американска или руска.Хора не се дръжте като овце а искайте и се молете за мир.Не им ща петрола и богатствата искам мир за мен и за всички на тази планета защото след тази вона те ще правят още и още други войни,това не е начина .АЗ ИСКАМ МИР ,ТАКАВА ТРЯБВА ДА Е ПОЗИЦИЯТА И НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА А НЕ ДА СЕ КРИЯТ В КИТАЙ
66
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дасикане Рома българизран ром е Сидеров
65
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руската метреса пак се е развилняла. Вижте се бе русофилчета, вижте се какви лауреати ви водят!
64
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заради този *** Русия губи привърженижи в България !!
63
7
 
6
 
! Отговори
78 преди 8 години
Турция никога не би свалила самолета на Русия без знанието и разришението на САЩ и Русия.Русия същон е в този цирк и си търсят повод за война .Както вече е доказано Русия е създадена за войни .Над 60 милиона избити руснаци пред втората свтовна а никой не говори за геноцид срещу тези хора,сега Русия ще избие пще повече руснаци,запомнете Путин,Обама,и който и да е от тези ,те са ваши врагове,те започват война ,ще избият вас и децата ви а те ще останат ЖИВИ
62
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, сложете фесове на своите глави,вземете американски байраци в ръцете си и в Анкара с хляб и сол.Срая със срая
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Китай съм ,в Ктай съм
60
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТО ЧЕТА ЖАЛКИТЕ КОМЕНТАРЧЕТА НА НЯКОИ ОЛИИИГОФРЕНИ, СЪС СИГУРНОСТ НЕ 500 А ОЩЕ 500 ГОДИНИ СА НУЖНИ ЗА ДА СЕ ЗАТРИЕ НАИ- НАКРАЯ ПЛЕМЕТО БЪЛГАРСКО. ТА според тия олииигофрени, добре е турция ДА СВАЛЯ РУСКИ САМОЛЕТИ. Е ДАНО УТРЕ И ТУРСКА ВОЙСКА ДА СЕ РАЗПОЛОЖИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НИ ПАЗИ ОТ ЛОШИЯ ПУТИН.
59
3
 
20
 
! Отговори
това е преди 8 години
Не може от СИК ,да станеш политик .Това не е нормално .Не може да си слугувал на Доган и да си патриот. Няма как да си свързан с Бай Миле,Среатн Йосич и Цеца Величкович и да смятаме ,че не си мафиот.
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво става с фуражният завиод бе хахах,Боцее ила си бе,ила беее или та е страх да си доудаш а ?Руската агентура се задейства и Боцко избяга от СТРАХ ама те и Китай ща спазарят бе Боце,просто още не си на дневен ред
57
2
 
14
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Да, трябва да има декларация, с която да се осъди този престъпен акт на Анкара, но не знам защо са тези залитания на атакистите и защо се правят на по-руснаци от руснаците, и на по-католици от папата? В коя друга държава се проведе протест пред турското посолство - Сърбия, Румъния, Унгария?! Все пак не трябва да забравяме, че днешната МедвеПутинова Русия няма нищо общо с царска Русия - нашата Освободителка. РФ е духовно-нравствена наследница на СССР, в който бяха избити над 60 млн. руснаци!
56
3
 
6
 
! Отговори
zsg преди 8 години
Колко циничен е нашиот народ!Виждам ,че арогантните и българофобски представители на администрацията имат доста свободно време на работното място.О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречишБолгарин...Или не са имали Болгаре царство и господарство Ти,Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик...Паисий (1762)Руски идут до конца!
55
11
 
16
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
Волен е истински българин,а клоуни от нс са турски ***.
54
5
 
11
 
! Отговори
апел преди 8 години
Атака не е проблемът на страната.Атака е просто една малка и скромна партия с някакви хора от миналото.Уви,настоящето и бъдещето са трагични за нас българите.Погледнете ГЕРБ.Това партия ли е или мафия.Банда негодници на които дори ИДИЛ са им приятели .Хора, опомнете се.Един ден ИДИЛ ще избиват вашите деца .......
53
19
 
6
 
! Отговори
11111 преди 8 години
Тоз въобще за какво го пуснаха от ареста, ние българските турци не сме ибрици но този Сидеров е един истински ИБРИК.
52
7
 
3
 
! Отговори
thanks but no thanks преди 8 години
boje kolko myka I gluopost ima po sveta. na snimkite po-gore sa hvanati tezi ot Bulgaria. toq ne trqbvashe li da e v zatvora? I zashto ne protestira minalata godina kogato rusnacite svaliha MH 17 nad ukraina - pytnicheski samolet pri tova. ne moga da povqrvam che ima tolkova golqma masa nisko-inteligentni lude v stranata. posle BAN syvetvalo pravitelstvoto da se spravqlo s demografskata kriza kato vyrne 180,000 dushi obratno. Nqma da se vyrnem. Thanks but no thanks, dokato gi tolerirate takiva
51
4
 
13
 
! Отговори
Син Хуа преди 8 години
Вече е решено ,генералът ще води армия в изгнание ,ще сформира кръг на българи чакащи знак на Китайското правителство за нахлуване като му дойде времето.Българи,един ден пак ще видите своя обичан генерал .Но сега се оправяйте без него .Поздрави от необятен и топъл Китай.
50
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви лишени от мисъл лица!!! Това ли е АТАКА?!
49
2
 
7
 
! Отговори
Син Хуа преди 8 години
Нещата се менят за минути ,сега пък генералът е добил кураж и обмисля на чия страна да застане във войната.От Китайското правителство го навиват да стане троянски кон на Китай в ЕС.
48
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След турското посолство групата на Болен отишла до руското да си вземе надницата