Президентът - ястреб, министрите и те вид пернати

Няма балансирана външна политика, скастри ги Миков
82
Президентът - ястреб, министрите и те вид пернати
Снимка: Булфото, архив

"Управляващите не спират да показват липса на балансирана външна политика", констатира в доклада си пред Националния съвет на БСП лидерът на социалистите Михаил Миков, цитиран от пресцентъра на партията.

Още по темата
"Президентът се изживява като ястреб, правителството - също като някакъв вид пернати. При всички случаи няма воля за отстояване на националния интерес", е коментирал той.

Председателят на БСП е отбелязал продължаващите опити България да се вкара в риторика на квази-война с Русия и отсъствието на българска позиция по случващото се в Близкия Изток и Северна Африка.

Михаил Миков е коментирал и проекта на държавен бюджет за 2016 година.

Бюджетът за следващата година застрашава вътрешния мир в страната, е предупредил той.

"Бюджетът води още бедност, неравенства, социална дезинтеграция и в крайна сметка руши устройството на обществото и държавата. Той е израз на разбирания за управление, които застрашават и вътрешната сигурност, и етническия мир", смята лидерът на социалистите.

Миков е отбелязал още, че дебатът по бюджета е съживил парламентарната група, лявата опозиция била активна и по темата за ремонта на българските изтребители. По думите му групата изглежда все по-жива и опозиционна, но тежестта за това не се разпределя равномерно между отделните народни представители.

Миков е посочил още, че дискусиите по вътрешнопартийни въпроси следва да се водят в партията, изнасянето им в медиите не допринася за добрия облик на БСП. Новото ляво е идея, а не механичен сбор на формации, които имат биографична близост с БСП, е коментирал той.

Предстоящият конгрес на БСП е изключително важен за партията, за нейното бъдеще, но и за демократичното развитие на страната и за шанса в България да има социална държава, смята лидерът на социалистите.

Националният съвет на БСП обсъжда насрочването на отчетно-изборна кампания в партията и свикване на 49-ия Конгрес в периода от 11 до 30 април 2016-а. Предлага се дневният ред, датата и мястото на Конгреса да бъдат конкретизирани през януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 52 коментара останали 28Много Неудобни коментари се пишат Значи а това означаваМного добреОще малко и цензурата ще претърпи жесток Обрат
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Мишо, Наздраве!
20
2
 
9
 
! Отговори
честит преди 8 години
Боже Днесаджиите ... и за думата я.стреб ли ви плаща Фондацията Америка за България да излиза ***** та да не хулиме Ирландската Пастирка.Божеееее.....
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Управлението на Държавата има не само ЯстребиИма и Контузени пощенски галъби.., Финарлий, ***, че и някоя и друга Гъска
18
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пяна им излиза от устата на Бг комунистите. Как така няма да подкрепяме руския им господар!? Ами така! Искаме да сме с цивилизованиа свят, а не с ретроградния!!!!
17
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер е българският президент! Всички русолюбци в Сибир!
16
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, че на *** не им харесва прозападната политика на България!
15
1
 
19
 
! Отговори
някои си преди 8 години
люта обида към пернатите стаа дума само за мухи лаинарки
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ястребът" Тартюф ли се казва? Или "Русия е заплаха за България", или "САЩ ще ми осигури втори мандат"!
13
2
 
11
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Еее , чак пък ястреб?По скоро кукумявка !А за министрите е прав , кой кокошка , кой петел , кой ням юрдек ...такива са !Виж за бюджета също е прав , бюджет , който мирише на бунт!
12
5
 
0
 
! Отговори
до Миков 15 преди 8 години
Каква захарност те тресе тебе реколтата е много но трудно достига най ниската точка за захарност ,а иначе ако искаш да си оригинален измисли нещо друго.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре де гей щом нормалната дума е забранена
10
9
 
1
 
! Отговори
Миков преди 8 години
Тази година голяма захарност даде гроздето,не прощава !
9
0
 
18
 
! Отговори
за тоя по-добре нищо преди 8 години
Не обиждайте птицата господ я е създал да лети ,а от плевелите и то не всички най-много някоя чорба да си направи човек.
8
2
 
8
 
! Отговори
ист преди 8 години
Сбогом любима, мандата ти свършва.Доволен съм от теб. Каквото можа провали.
7
2
 
21
 
! Отговори
въпроси има ли? преди 8 години
В никакъв случай плевела не е *****, нито е ***, нито е ***, нито е *****! Той е ********** на пожарникаря. Изразих ли се разбираемо!
6
2
 
19
 
! Отговори
нещо средно преди 8 години
Плевела не е ястреб, а нещо средно между мокра кокошка и гарга чорлава! (Моля, всички истински кокоши и гарги да ме извинят. Нямам намерение да обиждам тях!)
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То че политиците ни са все пернати, пернати са, лошото е , че са и проскубани....
4
2
 
19
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 8 години
Какви ястреби, бе? Това са кокошки и *** - и мъжете, и жените депутати! Включитлно и един Османлия, който се подвизава в този сайт. В неговото ,,нежно" обкръжение му викат Яребицата.
3
4
 
13
 
! Отговори
М.Миков преди 8 години
НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ !!!