Турция гангстер, евролидерите – лицемери, изригна Джамбазки

Анкара направлява мигрантите към Европа, убеден е евродепутатът
30 ное 2015 10:22,
196
Турция гангстер, евролидерите – лицемери, изригна Джамбазки
Снимка: архив Булфото

Евродепутатът Ангел Джамбазки подложи на остри критики решението на Брюксел от снощи да пусне турците да пътуват без визи в ЕС и да даде 3 млрд. eвро на Анкара, за да задържи бежанците на своя територия.

"Турция е участник в конфликта и то на страната на "Ислямска държава", каза той пред Нова тв. Според него умерената опозиция, която воюва в Сирия, е финансирана и организирана от Турция.

Още по темата

"Така че ролята на Турция в момента по отношение на ЕС е роля на гангстер-изнудвач, защото от една страна те са участник в конфликта и причина за огромния емигрантски поток, а от друга страна изнудват ЕС и искат от него пари", каза той.

Евродепутатът призова да се поиска от Турция да спре шантажа, както и да спре бежанците. Той допълни, че вече никой в света не се съмнява, че Турция управлява и направлява мигрантския поток към Европа, преследвайки геополитическите си цели.

Джамбазки се противопостави на идеята парите, които ще се дадат на Турция, да се взимат от страните-членки.

"Неморално и ненормално е да се иска този откуп, за да провежда Турция своите цели", каза той.

Евродепутатката от БСП Илияна Йотова репликира Джамбазки. "Мога да бъда още по-крайна от него, но това е популизъм, който не дава изход", каза тя. Йотова попита реторично дали трябва да обявим война на Турция.

"Безспорно е, че Турция въоражава ИД, че нарушава човешките права и тези на журналистите, но мнозинството от така наречение евролидери са достатъчно уплашени и лицемерни, за да признаят, че това се случва", коментира още Джамбазки.

Според евродепутата от ГЕРБ Емил Радев обаче евролидерите са наясно с това и именно зарад итова Анкара има проблем с глава правосъдие по преговорите с ЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
4
 
! Отговори
Цирк преди 8 години
Това за мен е циркрусия без турция ще затъне още повече и тия санкций за кого са за руския народ или за 2-3 турски фирми
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е случайно, Джамбазки, ЕС, Турция
65
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джамбазки се изказва неподготвен
64
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз за коледа съм в истанбуледин живот имам и ще го иживея както трябва до последно
63
3
 
4
 
! Отговори
Само ми кажете ? преди 8 години
КАК ОТ ЕВРОПЕЕЦ ДА СТАНА ЕВРОАЗИАТЕЦ ?????? Как може да се кръстя ПУТИН ?????????АБЕ ХАЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ ........ ??????
62
5
 
1
 
! Отговори
конспирация преди 8 години
Мисля че има уговорка между Русия и Турция, защото Руснаците не са толкова глупави, че заради две тюркменси села да рискуват отношенията си с турция, нито Турците без да мислят да свялят руски самолет и да рискуват търговски отношения за милярди.в крайна сметка Русия намери повод да трупа воена техника и усилиха влиянито си там, турците те първа ще видим какво ще получат в замяна..
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политиката и дипломацията не са за простолюдието.
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Принципно е прав, но е малко смешно човек с фамилия Джамбазки да говори за гангстери, престъпници и айдуци. Ирония някаква.
59
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тоя Джамбазин ви излъга та сега е в Европарламента и *** по 20 000 евро, а вие лапайте мухи тук ..... и му кълвете на простотийте ....
58
0
 
11
 
! Отговори
да-да преди 8 години
Браво на нашия евродепутат.Най-после някой да каже как стоят нещата в действителност.Такива трябва да са всичките ни политици!
57
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Целта на русофилите е не Турция да не влезе в ЕС, а България да излезе. А после - ставаме евразийци. Ама няма да е вашата!
56
7
 
3
 
! Отговори
Zoran преди 8 години
Tozi djambazki da si smeni turskata si familija, togava da govori vreli nekipeli.
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА Е ПЛАНЪТ ЗА ПОДМЯНА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕВРОПА С МЮСЮЛМАНСКО И ВЪЗРАЖДАНЕ НА ХАЛИФАТА В ЦЯЛ СВЯТ...ДОКАТО НАШИ ТИКВЕНИЦИ СЕ УСЕТЯТ =МАЙ МНОГО ЖЕРТВИ ЩЕ ПАДНАТ. ДОРИ И В КОМЕНТАРИИ ЗАПОЧВТ ДА НАДИГАТ ГЛАС И ТО ДОСТА НАХАЛНО КАТО 78
54
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пишман "политик" Джамбазки не знае ли че Турция си гледа интересите, а не интересите на Русия ??? И защо не каже истината за това чий го крепят руснаците в Сирия ако не и те своите интереси - базите им на Средиземно море ???
53
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джамбазки да напусне Европарламента и заплатата си там!
52
4
 
10
 
! Отговори
www преди 8 години
Много ме кефи този Джамбазки!!!!!Умно момче.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Един БългаринАз му сложих минус, заради плъзгането по повърхността и балтавене в маловажните подробности кой какъв е и къде си го вади, което си е чиста проба похват за разводняване и отвличане на вниманието, вместо с 2 думи да каже, че цялата работа е за пари, власт и интереси, и както обикновено никой не се интересува от Илектората, битието и бъдещето му. И в това отношение поведението на всички евротюфлеци, матрьошки или наши политици е еднакво, независимо от произхода и приказките.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е човека.
49
10
 
4
 
! Отговори
синдром преди 8 години
До БеломорецСега е време туркия да ни върне парите от заграбените тракийски имоти.еми ела и си ги вземи бе юнак ако ти стиска. като за начало можеш да изпратиш жшна си и дъщеря си.обещавам че ще им платим хонорара честно и почтено
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя, заедно с ония неприятни дебарик и другия с присвитите очички, дето пририча на тюркмен не бяха ли от лакеите на Боко Мутрата, главния Еврогееец.