Маргарита Попова няма мераци за президент. Засега.

На нацията днес е необходимо единение, посочи вицепрезидентът
24 яну 2016 13:05, Красимир Ангелов
44
Маргарита Попова няма мераци за президент. Засега.
Маргарита Попова засега няма намерение да се кандидатира за президент. Снимка: БТА

Вицепрезидентът Маргарита Попова заяви, че към днешна дата няма намерение да се кандидатира за предстоящите президентски избори.

Още по темата
"Отговарям ясно и категорично – днес такива планове не ме занимават. Зад мен не стоят никакви кръгове, финансови инструктори и какво ли не още, които да подготвят кампании и да правят кампании. Това заявявам открито и отговорно пред народа и нацията, за които съм се обрекла да работя през тези пет години, и занапред, както мога и с каквото мога", обяви Попова пред БНР.

Тя добави, че има добри отношения с всички представители на политически партии и “съм длъжна да го имам, защото институцията го задължава”.

"Подобно говорене е спекулация. Освен това, то е много погрешно", заяви Маргарита Попова в коментар на прогнозите, че е въжможно да бъде издигната от ДПС за държавен глава.

Вицепрезидентът посочи, че проблемите на политическия ни елит водят до опасни разделения в обществото - "до насаждане на радикализации, на екстремизми, които не не дават възможност спокойно, с разум да напредваме в различни политики".

На нацията днес е повече от необходимо единение, съгласие, взаимно уважение, разбиране, спокойствие, за да можем да напредваме в реформите. Ключова дума днес е стабилността в държавата. Ако ние непрекъснато провокираме разделение, насаждаме разделение и недоверие, няма да се придвижим напред. Това е моята платформа”, заяви Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кочо........Прав си приятелю, познавам я от университета, когато дойде от Велинград да учи в София българска филология. След като завърши започна като редакторка във Военно издателство ,и завърши право задочно. След това стана преподавател по право в школата в Симеоново, но говоря по Живково време, когато и Бойко Борисов беше там преподавател по бойни изкуства и чак след промяната стана безизвестна прокурорка в Своге, където при приватизацията на Своге-Сушард закупи акции.
22
0
 
2
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Тая дърта С Т А Ф И Д А ли намерихте да правите президентка, бре? Тая няма нищо по горните етажи. Вижда се от 100 км.Ба-си нещастната държава! И като помисля, че на тази земя са се родили Левски и Ботев, направо акъла ми не го побира....Президентка....на чии интереси служи па тая?
21
2
 
3
 
! Отговори
дядо ви преди 8 години
Да не и е изпила чавка мозъка ! Сега Христос да стане президент, за месец пак щ го разпнат !
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вицепрезиден-една абсолютно излишна тунеядна длъжност.Само Блага Димитрова-светла и памет, има честността да признае това и да се оттели.
19
4
 
16
 
! Отговори
Циник преди 8 години
Истинското й лице лъсна под прожекторите. Дано повечето хора са разбрали, че е един от троянските коне (пета колона - по руски казано). Не знам как са я обучавали за руската агентура, но някак си от нея лъха на нещо махленско, елементарно ..... А в личен план ми е интересно къде паркира метлата си като ходи на работа (ако това нейното може да се нарече работа изобщо).
18
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 8 години
Марга за политик не става ама каква кавърма по селски прави - пръстите да си оближеш. Страшна домакиня и чистница - банята и лъщи от чистота.
17
4
 
15
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
О Свен да рекламира успешно костюми за Хелуин, никъде не може да пасне, горката. С този си вид на чистачка
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крюела,нямаш никакъв шанс,но защо да не те използват срещу други!?
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този двуличен ***,който направи всякакви тарикатски номера да взема неползвани отпуски или връщането в с-мата на Прокуратурата за да се пенсионира с една торба пари и всичко това по време на кампания! Тази отвратителна и двулична вещица е действително лицето на всички неморални хора,които използват властта за собствено обогатяване. И най-грозното в случая,че това става като обслужва мафията.
14
3
 
28
 
! Отговори
Бивша Ваша колежка преди 8 години
Госпожо Попова, ще Ви застигнат клетвите на някои Ваши колежки от прокуратурата, които Вие принудихте да напуснат постовете си преди много години с долните си интриги, скриване на делата им и писане на доноси срещу тях до Висшия съдебен съвет и директно дори до Европейската комисия, с правене на политически сделки с тъмни икономически кръгове за постовете им. Дори да изнасяте и трупате парите си в Испания това няма да Ви донесе спокойствие и удовлетворение
13
3
 
12
 
! Отговори
Манолски преди 8 години
тази завалийката не съм и чул гласчето от както е вице, само помня че църка като мишка от предишната президентска кампания :D
12
0
 
38
 
! Отговори
Колежка на сина й преди 8 години
Докато беше прокурорка тази направи сина си зам-районен прокурор на София, какъвто той е и в момента, като Вице направи фондация на дъщеря си и с Европейски пари подпомага български таланти в Испания и Италия. Срам няма! Ако стане президентка ще измисли нещо за внучките си,
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Куха лейка, която не става и за *** за зеле, камоли за нещо друго!
10
0
 
29
 
! Отговори
Българка преди 8 години
Тази достатъчно услуги направи на Тиквата като прокурорка- шеф на Окръжна прокуратура София през Ембарговото време, когато Боко стана милионер заради износа му на горива със Сърбия, шев на отдел за престъпления с Европейски фондове в Касационна прокуратура, когато Тиквата разчисти конкуренцията си и фирмите около него получаваха всички европейски помощи, зам президент, за да дава гражданство и пълни касата на ГЕРБ. Стига ! Махай се !
9
1
 
32
 
! Отговори
кака Сийка преди 8 години
Тази ми е най-антипатичната жена-политик: тъмен политически субект, с много амбиции , с много празнословие и без никаква ама никаква дейност. Нищо не е ясно от активностите й на ВС й постове. Прескача ги и критикува ВС останали. Не я понасям
8
0
 
9
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Roska,tazi jena e nai golemiyat ti taralej pod mishnicite.Predatel i bez chuvstvo za blagodarnost,znachi e super nagla.Da hodi v Dps ,za da moje da prekrati polit si kariera....musor
7
1
 
21
 
! Отговори
тошко козарев преди 8 години
и Слава Богу...точно този полтически продукт ,като Маргарита Попова не би трябвало да се котира никъде по европейските пазари...на никому ненужна ,тъмна и депресираща личност...........
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво направи тази докато беше: 1. Говорителка на Прокуратурата- назначена без конкурс от Велчев, 2.Зав-отдел във ВКП - за да прикрие важни дела на Боко точно преди първия му мандат 3. Министър на Правосъдието-направи скандала в Министерството с търговете и избяга 4. Зам-президент- дава гражданство на араби и помилва престъпници като пълни с процент касата на ГЕРБ. Някой да е чул отчет от нея пред някоя институция за работата й? Върви си, нагла си!
5
1
 
6
 
! Отговори
ZABOBOL преди 8 години
Nakade s tova minalo,s tozi intelekt,s tezi vazmojnosti Gospojo.Predi den-dva spomena,che moje da se kandidatirach,sega ne moje...,ah,tezi oporni tochki-KOMoportochk.Rosen sashto e ot tova kotilo,no pone se promeni,bavno i zavinagi-nadqvam se-po dobre TOI.
4
1
 
13
 
! Отговори
при едно условие преди 8 години
Ще и повярвам че я е грижа за нацията ако си подаде оставката и остави плевела да цепи въздуха с "ценности".