ДСБ ядосвали ГЕРБ още преди местните избори

Поведението на тъмносините – арогантно, смята Цветанов
Обновена: 18 мар 2016 16:23 | 18 мар 2016 16:07, Камелия Цветанова
12
ДСБ ядосвали ГЕРБ още преди местните избори
Снимка: архив Булфото

Още преди местните избори ДСБ ядосали ГЕРБ с поведението си, призна шефът на депутатите на най-голямата партия в парламента Цветан Цветанов.

Още по темата

Според него декларацията на ГЕРБ от вчера, с която депутатите поискаха от премиера Бойко Борисов да извади кадрите на тънмосините от властта, след като са опозиция, е била функция на всичко това, което се случва в последните месеци заради поведението на тъмносините.

"По време на местните избори най-остри, хаотични и непоследователни в призивите и посланията си бяха реформаторите и по-специално ДСБ. В цялата кампания ние се стремяхме да сме градивни и в тази посока имаше разбиране от почти всички останали формации участвали в изборите, но заради ДСБ имаше едно натрупване на напрежение в нашите структури и нямаше как да не даде отражение в парламентарната ни група", обясни Цветанов.

За него поведението на ДСБ е арогантно. Цветанов обясни, че предстои среща на депутатите от ГЕРБ и премиера, от която ще излязат с позиция и народните представители ще са плътно зад решението на Бойко Борисов, защото той е техният партиен лидер.

"Ще поставим и темата за позициите, които заемат ДСБ във властта, защото няма как да се обясни и на европейските ни партньори, че сме няколко партии в управляването, но част от тези партии са в опозиция", коментира той.

Шефът на депутатите на ГЕРБ е убеден, че управлението няма да се разклати, ако бъдат извадени от него кадрите на ДСБ.

"Вече месеци ДСБ е в опозиция, а имаме нормален парламентарен живот и правителството работи", мотивира се той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: гербДСБраздор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДСБ - Диви Селяци от България. Стига сте ядосвали Герб! Герб играха "лошото ченге и доброто ченге".
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цвъки,без РБ,пък било то и с червената кукувица,вашето управление няма никаква легитимност,освен триумф на простотията,милиционерщината и бандитизма! Ако си мишлиш,че някой някъде по света могат да приемат серизно индивиди като теб,"тежката артилерия" Десито,мазната Свинетка Павлова,изкукуригали патки като Дукова,Караянчева,Соколова,каращи тежка менапауза,или великата юристка и парламентаристка Цецка,то ти си нспълно загубен "в превода".
10
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Този като Чаушеску.
9
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един от малкото хора в България, които могат да изкарат държавата от блатото на корупция и престъпност, в която я вкараха комунистите, /и най-вече ГЕРБ/ е ИВАН КОСТОВ!Този човек само за три -4 години изправи държавата на крака, но от Русия вкараха стотици милиони, с които купиха почти всички медии и продажни ***, за да върнат БГ в оковите на руското влияние. Най-големият враг на България е РУСИЯ!!!!!!!!
8
5
 
14
 
! Отговори
Не лъжи, № 4 !!! преди 8 години
Не е вярно, че фондовете спират след 2020 г. Тези, които ви спускат опорните точки, да не мислят, че сме глупави колкото вас!
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо бе физкултурник? Защото не може да си правите всички далавери ли? Все няКОЙ ви мъти водата и не можете да се наядете с апартаменти и комисионни? Вие сте бандитска организация на подземния бос. Единствено тук мафията има държава. Колко сте жалки! Колко сте малки! Вие сте срам за историята!
6
0
 
22
 
! Отговори
sc преди 8 години
До АнонименТо пък едно гледане е сега... не, че нещо ама прекаляват, другарката Пръмова къде ли не бутаха, за под 9 % много претенции имат.
5
12
 
14
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До 1. И ще ги спечелят с огромно мнозинство. Защото всички останали са жалки. особено ДеСееБе.
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работата е ясна, искат да управляват сами без някой да им гледа в канчето. Сега ще спретнат едни предстрочни избори с идеята да вземат пълно мнозинство или да се коалират с една единствена партия и така да изкарат още 4 години, което ще хванат и последния програмен период 2020 г. След 2020 фондове вече няма и България тотално замира и изпада в колапс, ГЕРБ вече няма да има за какво да управлява и ще загуби изборите, а тези който ще дойдат на власт ще стягат коланите яко, че дългове ще има...
3
4
 
24
 
! Отговори
гошко преди 8 години
Щом на Цецо не му е харесва, на мен ми харесва!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Вече месеци ДСБ е в опозиция, а имаме нормален парламентарен живот и правителството работи"А българите намаляват и народът гладува!
1
3
 
29
 
! Отговори
д преди 8 години
Гербаджиите доказаха ,че изборите са отново неизбежни .