Раднево, Гърмен, Катуница... Къде е държавата?

От ВМРО отново поискаха доброволни отряди край ромските гета
5 май 2016 19:05,
132
Раднево, Гърмен, Катуница... Къде е държавата?
Снимка: архив Булфото

Раднево, Гърмен, Катуница и всички други като тях са симптом на тежка болест на българската държавност. Всяко поредно замазване на проблема ще доведе до неговото задълбочаване. Основната причина за случващото се в момента в Раднево е усещането за безнаказаност на циганската престъпност.

Още по темата

Това обявиха от ВМРО в коментар на сблъсъците в Раднево. Воеводите настояват за бързо разследване на побоя, който предизвика ескалация на напрежение.

Според тях проблемът е в това, че години наред цигански босове са оставяни да действат необезпокоявано.

"Те се възползват от политическия чадър, даван им от партии, за които купуват гласове на избори. Усещането за безнаказаност кара хората да вземат правосъдието в свои ръце", категорични са от партията.

Според хората на Красимир Каракачанов капсулирането в циганските махали води до престъпност. Затова те призовават незаконните постройки и гетата да бъдат премахнати.

От ВМРО припомниха исканията си, обявени от Каракачанов в парламента. Сред тях са засилване на полицейското присъствие в малките населени места, възстановяване на доброволните отряди, разширяване обхвата на неизбежната самоотбрана и други.

"Ако тези мерки не бъдат взети, на българския народ не му остава нищо друго освен да се организира сам за защита на живота, имота и самочувствието си", коментира лидерът на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
0
 
! Отговори
7-8 преди 7 години
Kolko pari mu plastate zaplati, luks automobili, darjavni jilista na tosi darjaven sluga vie, horata s 400 bg leva zaplati i 20%dds varhu vashite zaplati?! :-):-):-):-):-):-) a da e tolkova debel i da preiajda i prepiva vseki den?!:-):-):-):-):-)
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пишман патриоти, пишман войводи- всички ченгета от ДС.Само реват по медиите, но действия- нула!!!
52
1
 
2
 
! Отговори
! преди 7 години
Тоя жив ли е бе?! Сега чакаме включване и от оня очилатия хамстер от Брюксел!
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
костват на държавата 2мрд годишно.Тези пари са от всички вас ,от нашите данъци да храним това племе.Вие гласувате абсурдни закони в парламента и сами не ги изпълнявате .Защото вие крадете заедно с .Кога ще бъде интегриран като не учи и дори не говори български .Вият зурни и имами в махалите -90% СА ПОКРЪСТЕНИ се кланят на аллах.Така ги интегрирахте
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов нямаш ли срам бе човек.Ти къде си .Нали си в това Народно събрание защото си част от тази държава и тези които управляват и колят и бесят.Искаш хората сами да се пазят ли а защо са тези данъци и тази народна полиция която уж ни пази .Къде са ???
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Псевдопатриотите все едно не управлват с комунистите от герп. Русенския войвода се прави на ощипана мома.
48
2
 
8
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 7 години
ТОЗИ КАКВО СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН И НА ПОЛИТИК ДЪРЖАВАТА НИ Е В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ОТ ТАКИВА ОХРАНЕНИ ПОЛИТИЦИ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА Б-Я ГЛЕДАТ САМО СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС ПАРАТА ДА ВЪРВИ ПЪК НЯМА ЗНАЧЕНИЕ С КОГО СМЕ В КОАЛИЦИЯ С ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИЗЛЪГАХА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СИ ОПЛЮВАГА ГЕРБ И БОРИСОВ НА ВСЕКИ ПЕТ МИНУТИ ПО ТЪПАТА СИ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ А СЕГА В ПРЕГРЪДКА - НООООЩЕ ДОЙДАТ ИЗБОРИ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е държавата ли- ами ето ги полицаите, те да не са извънземни- ех Каракачанов, то хубаво опорни точки, ама дай интелигентно.
46
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек от обкръжението и яхтите на най големите контрабандисти акъл не искам,кой праща там рокери и футболни фенове и кой насажда напрежение- прокуратурата да си свърши работата- не само ромите, но и Българите да се видят какви ги вършат, кой насажда етническо напрежение.
45
0
 
14
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
До демограф:Нищо, повтарям за изнежената ти лондонска душица, НИЩО не може да промени и интегрира долната индийска каста която тормози и тероризира цяла България!
44
0
 
24
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До демографС чии при ще им променяш битието? Те вече си имат съзнанието на ***, защо да им се осигурява и лукс? То лесно се дрънкат глупости от студентската скамейка в Лондон..
43
5
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Що за нагъл въпрос?А тоя комсомоУец какво направи за държавата,откакто си е довлякъл *** в парламентчето?!
42
0
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Въпрос към министър Бъчварова:Значи ресурс за защита на ц-----те има,а за българските старци насилвани и убивани от тях-не?Чии министър сте вие?
41
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕКА НЯКОЙ МИ ПОСОЧИ ЕДНА, САМО ЕДНА ДЪРЖАВА В КОЯТО МАААНГАЛИТЕ ДА СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ? иМА ЛИ????2 НЯМА! ЗАЩО НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ТУРЦИТЕ, С ЕВРЕИТЕ, С АРМЕНЦИТЕ??? И ТЕ СА МАЛЦИНСТВМА И ИМАТ СВОИ САМОБИТНИ ОБИЧАИ, КУЛТУРА И ВЯРВАНИЯ. НО НЯМАМЕ И НЕ СМЕ ИМАЛИ СБЛЪСЪЦИ И ПРОБЛЕМИ С ТЯХ. ЗАЩОТО СА НОРМАЛНИ ХОРА, ВЪПРЕКИ РАЗЛИЧИЯТА МЕЖДУ НАС. А МАНГАААЛИТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ ПАРААЗИТИ С ПРЕСТЪПЕН НЕИЗЛЕЧИМ ГЕН.
40
1
 
36
 
! Отговори
РОКЕРА преди 7 години
АБЕ ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ЕДИН МОТО СЪБОР В РАДНЕВО СЕГА ПО ПРАЗНИЦИТЕ? КАЗВАТ,ЧЕ ИМАЛО МНОГО НЕЗАКОННИ НИЧИИ ПОСТРОЙКИ В КРАЯ НА ГРАДА ЗА СЪБАРЯНЕ
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кралят на кечаАбе на василеВ интимния му приятел е англосаксонец. Остави човека.
38
0
 
41
 
! Отговори
КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?.. преди 7 години
ДЪРЖАВА НЯМААААА!НЯМА ДЪРЖАВА!ИМА МАФИЯ.....ЯНЦИ ДЕТО Я ИЗБИРАТ И РОБИ БАЧКАЩИ ЗА 350 ЛЕВА НА МЕСЕЦ!ТОВА Е!
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен51И какво стана с тези 70 души-убийци? БХК ли ги защити?
36
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата трябва да вземе решителни мерки против насаждането на расизъм и етническо напрежение, като строго накаже крадците, насилниците, побойниците, измамниците, джебчиите, ...и т.н. и им спре социалните помощи!Освен това веднага да бъдат пращани в каторга и тези, които изнасилват деца (до 16 годишни) под предлог, че се женят за тях! Проституцията трябва да се наказва!
35
0
 
40
 
! Отговори
681 преди 7 години
В България водните оръдия се изкарват само срещу българите. И това е така, защото такива дебели патриоти, като този на снимката, крепят родното МВР.