Ламбо стана дясната ръка на Нинова в БСП

Управлението на Бойко Борисов е опасно и вредно, заяви Корнелия Нинова
Обновена: 21 май 2016 17:47 | 21 май 2016 16:44,
111
Ламбо стана дясната ръка на Нинова в БСП
Снимка: Булфото

Управлението на Бойко Борисов е опасно. ГЕРБ са наш политически противник. Правителството му е вредно за България. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на днешното заседание на Националния съвет на партията.

От изказването стана ясно, че БСП се готви за предсрочни избори и в никакъв случай няма да преговарят с управляващата партия. 

Още по темата

След предложение от страна на Нинова новото Изпълнително бюро на БСП избра за заместник-председател Стефан Данаилов и още 15 членове. 

В новия състав на ИБ на БСП за членове са избрани всичките предложени от нея 15 кандидати: Александър Симов, Бриго Аспарухов, Валери Жаблянов, Весела Лечева, Георги Гергов, Деница Златева, Драгомир Стойнев, Илияна Йотова, Калоян Паргов, Кирил Добрев, Костадин Паскалев, Красимир Янков, Крум Зарков, Радослав Гайдарски и Юрий Асланов. 

"Благодаря на Стефан Данаилов, че се съгласи да стане първи зам.-председател. Неговият морал и авторитет носят много на БСП и на обществото", заяви Нинова.

Лидерът на левицата подчерта, че е отнела досегашните привилегии на изпълнителното бюро – заплати, коли, командировачни и др. Тя обясни, че с всеки един от поканените да влязат в бюрото предварително е говорено по този въпрос и те са дали своето съгласие.

"Ако от БСП ще променяме политиката в държавата, то трябва да дадем личен пример как се прави това. Народът мрази политиците заради привилегиите и пропастта между богатството и облагите и бедността и мизерията в страната. На БСП и отива да даде първа личен пример за отказ от привилегии", каза председателят на БСП.

Тя обясни, че става въпрос за 200 хиляди лева разходи, които средства от другата седмица се пренасочват към структурите по места. 

В началото на речта си Корнелия Нинова реши да сложи край на въпроса къде се намира БСП: "Да прекратим спора каква партия сме. За нас има ляво и дясно в политиката. Ние сме автентична лява социалистическа партия", каза тя.

Председателят на партията обвини ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ за 16-те млрд. дълг, създаването на монополи, които са доразбили българската икономика, както и за положението на здравната и образователната система у нас.

"Правителството на ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ беше създадено като клуб по интереси и когато тези интереси не се напаснаха, клубът се разтури. Но за времето, в което съществуваше, нанесе тежки щети на България", допълни тя.

Нинова заяви, че управлението на Бойко Борисов е опасно и добави, че нямат договорки с ГЕРБ за съвместно управление.

Тя отрече и да е имало разговори с АБВ за обединение преди или след Конгреса. Председателят на партията е на мнение, че АБВ е част от политическото статукво, което БСП се опитва да промени.

"Новосъздадената опозиция АБВ се оказа: "Преоблякъл се Илия, пак в тия", защото на четвъртия ден в опозиция подкрепиха промяната в кабинета. Можем да разговаряме с всички лявомислещи, но категорично не приемаме менторски тон, назидания и размахване на пръст, водачество в ляво, към което БСП да се присламчва", каза още Нинова.

Накрая на речта си тя призова колегите си да започнат подготовка за предсрочни избори. "Като се върнете по места моля започнете мобилизация, издигайте партията за подготовка за предсрочни избори", поръча Нинова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
смях в залата преди 7 години
Ламбо се изложи отново.
69
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ламбо е голям мъж .Доказа го във времето.Корнелия знае на кого да се опре
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова с тези приказки до никъде няма да стигнете.Вие сте на другия полюс....каквото и да е предложено от ГЕРБ,и хубаво да е за държавата,трябва да се охули.То и ГЕРБ са на другия полюс ,затова нещата не вървят.Когато трябва да се критикува......критикувай,но когато има хубави предложения...подкрепи ги.Тя омразата няма почивен ден....
67
0
 
6
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Ламбо го гледах на едно шоу в подкрепа на Варненските Пирамиди 1994. Там шоуто се финансираше от Алфамар. Алфа Банк - руска, Алфа Радио - руско, ТВ Алфа - гласът на Атака. Знаем кои са от Атака. Пирамидите - криминално престъпление което остана ненаказано.Ламбо, Ламбо, защо си се предал в ръцете на разбойниците?
66
0
 
9
 
! Отговори
ИВА преди 7 години
Другарко Нинова, не разбрах със какво е опасно управлението на Борисов? Убедете ме и ще гласувам за БСП! Единствено от речта ви видях злоба.Лично мнение!
65
0
 
6
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Бригадир Аспарухов - дясна ръка на ***? Е.а ти промяната в тази мухлясала, бандитска партия!
64
0
 
8
 
! Отговори
социалдемократ преди 7 години
Тези милионери ще защитават бедните, изнурените, работниците - ХАХАХА, ако не беше жалко и трагично! Бедни ми Българино, бедни ми Българино - защо ги търпиш тези от Държавата "Позитания"?!? Та тези само те използват, скъпи ми Българино за да станат "дУпетати"!!! Покажи им "жълт и червен картон"! Виж кои са доказаните милионери в БСП: Корнелия Нинова - милионер,Александър Симов - милионер,Костадин Паскалев - милионер,Илияна Йотова - милионер,Калоян Паргов - милионер,Драгомир Стойнев - милионер,Кирил Добрев - милионер,Весела Лечева - милионер,Георги Гергов - милионер,Бригадир
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три пъти да фалираш България и пак да искаш да си на власт...........баси гьонсуратлъка.
62
0
 
6
 
! Отговори
збогом преди 7 години
ламбо е стар десен билярд на лявата партия
61
2
 
11
 
! Отговори
цък преди 7 години
Майор Деянов шЪ омагьосва бабичките с песничката "Ние сме на всеки километър" от едноимения филм.))))))))))псА инак, жалко!Очакваната реална реформация в БСП не се състоя!"Старицата" постепенно, но уверено се превръща в Мумия!!!!
60
2
 
20
 
! Отговори
Бедняк преди 7 години
То Гергов да е само богат ,всички от изпълнителното бюро до един са милионери,начело с ***(издръжката на сина й в този университет в САЩ е 700 хил.долара на година,а е 5 год.там) с безброй фирми на името на братя ,сестри,братовчеди,лели и др.Стефан Данаилов беше млад и зелен по татово време и беше милионер,но той има мая от комунистическото си потекло ,най вече от баща генерал.При комунистите краденето започва 1944 и продължава и ще продължава докато бедния народ не се осъзнае.
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това с привилегиите и колите е разумна крачка. Да бъде продължена върху цяялата държавна администрацияя - служебни коли, обслужващи целите фамилии и през отпуската, и през уикенда, огромни премиални/дмс, платени телефонни разговори, държавни жилища - после купени на минимални цени. Капиталистът експлоататор Гергов как е свързан с лявото в политиката и социалния живот? Каква е средната възраст на партийните членове и симпатизантите на БСП, а и на ръководството?
58
1
 
17
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
"КАПИТАЛИСТА" НА БКП/БСП---ДР.ГЕРГОВ .......БИЛ "ЛЯВ" БЕ ......ха,ха,хааааааааааааааНИНОВА ----КОМУНИСТИЧЕСКИ "СЕДЕСАР"!!!ГЕРГОВ------КОМУНИСТИЧЕСКИ -"КАПИТАЛИСТ"!!ЖЕСТОКО....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕАМ...ДУМИ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААААА
57
5
 
17
 
! Отговори
Няма няма преди 7 години
Е той човекът го е написъл:Збогом ,ДРОгари! Вечна дружба с КГБ.ние сме терористи,пардон Социопати
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той Ламбо все става "дясна ръка". Помня как великият Станишев караше един празен трамвай, Ламбо се качи и застана отдясно на водача, стана му "дясна ръка". Защо ли не си гледа живота и студентите, че това поне има смисъл. Иначе оная само ще размахва "дясната ръка".
55
0
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Да се занимаваш с търговия в "храма", да напускаш партията си когато е удобно, да участваш в правителство на десницата и още "богоугодни" дела - явно това са критериите за влизане в ръководния орган на партията, претендираща, че е лява. Единици са истинските професионалисти, достойни хора и представители на лявата идея като проф. Гайдарски, Валери Жаблянов и Ал. Симов, но три птички пролет не правят.
54
2
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
И? Може да е добър артист, но за политик не става! Съставът на така нар. ново ИБ е пълно разочарование за всеки, който е възлагал някакви надежди! Имената на 90% от персоните са достатъчно известни на мнозинството българи. Кой не знае кой е КИРО ДОБРЕВ? Това ли е новото лице, символ на морал, на добро възпитание и представител на автентична лява партия? Или Гергов, Лечева, Асланов, Паскалев, Аспарухов? Да се занимаваш с търговия в "храма", да напускаш партията си когато е удобно, да участваш в п
53
3
 
23
 
! Отговори
смок преди 7 години
Збогом, Ламбо!
52
2
 
24
 
! Отговори
Да тренира преди 7 години
Корнелия е проверен другар с изключителни качества.На 27 г.става изпълнителен директорна Техноимпекс.(Той вече няма активна дейност).На 35 г.става председател на борда надиректорите на Булгартабак(не знаем чий е,на офшорка.Затварят софийската фабрика,уволняват работници).Зли червени езици говорят,че си е купила мястото в партията.Ако политическите резултати на др.Нинова са като икономическите(не личните разбирасе, милионер е),ще закрие БСП или ще я изгонят.Ламбо да тренира-Збогом Корнелия.
51
17
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Стефан Данаилов е обаятелен секс символ на българското кино. Лепят му се жените, това е. А артистите са доволни от него, защото винаги ги е защитавал. Изобщо той е човек с голяма душа и винаги е бил полезен на България. Нямаме много като него.