Леви обноски: Нинова критикува, Първанов праща роза

Лидерът на АБВ пристигна в НС за неофициална среща с партньорски партии
Обновена: 25 май 2016 18:22 | 25 май 2016 18:07,
57
Леви обноски: Нинова критикува, Първанов праща роза
Архив: Булфото

След дрънкането на оръжия в ляво се задава нов вид общуване. Лидерът на АБВ се зарече да подарява по една червена роза на лидерката на БСП Корнелия Нинова за всяка нейна хаплива реплика по адрес на партията му.

"Чух много хапливи реплики, на всяка такава ще отговаряме с любов. На всяка такава остра реплика ще подаряваме  по една червена роза", зарече се лидерът на АБВ, помолен за коментар на последните критики на Нинова . 

Първанов пристигна в Народното събрание за неофициална среща с няколко партньорски партии. Сред тях бяха представители на "Народен съюз", ГОРД, партия "Либерали", БЗНС "Ал. Стамболийски", ОБТ и др.

След разговорите не стана ясно какво точно ги е провокирало, но неофициално се разбра, че една от обсъжданите теми са били президентските избори.

Още по темата

Самият Първанов за пореден път обяви, че според него и екипа му няма пречка той да се кандидатира за трети мандат като президент. Лидерът на АБВ обача отново не каза дали ще се включи в битката. 

Един от участниците в разговорите, Румен Йончев, обяви, ча Георги Първанов би бил добър вариант за кандидат-президент. Лидерът на АБВ му благодари за оценката и обясни, че с партньорите си говорят и за предстоящата кампания. Конкретни имена обаче все още не се обсъждали. 

Първанов коментира и възможността за сътрудничество с БСП за президентските избори. 

"Надявам се, все още не смея да кажа "надявах се", на активиране на диалога в лявото пространство. Но и да се случи, и да не случи, това общуване в центъра, това оформяне на третия път, ще продължи и се надявам да ставаме не само повече, но и по-силни", каза той. 

Първанов обяви и че АБВ биха подкрепили кандидат на друга партия само след подписване на споразумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТ ТЕЗИ КОИТО СЕГА УПРАВЛЯВАТ ПО-ГОЛЕМИ КРАДЦИ НЕ Е ИМАЛО. ТЕ ЗАВЛИЧАТ МИЛИАРДИ, ВПИЛИ СА СЕ КАТО КЪРЛЕЖИ. ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ НЕ САМИ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ, НО И ТЕЛЕФОНИТЕ ЩЕ ПОДСЛУШВАТ И НЕТА ЩЕ СЛЕДЯТ.ТОВА Е ТО НОВАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. КАТО СЕ ПРИБАВИ ЛИПСАТА НА СВОБОДА НА СЛОВОТО ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ НА ЖИВКОВАТА БЪЛГАРИЯ. ПЪК И ВЕЛИК ВОЖД СИ ИМАМЕ И ПАРТИЯ, КОЯТО Е ПОД НЕГОВОТО МЪДРО РЪКОВОДСТВО. А братята американци си го крепят, защото им е много удобен.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛЕД КОНГРЕСА НА БСП И ПО КОЛЕДА СЕ РАЗИГРАХА ГРОЗНИ И ЕВТИНИ ТЕТРИ СЪС СТАРИ АКТЬОРИ И РУСКИ РЕЖИСЬОРИ, ИЗГЛЕЖДА АВТОРА НА ДРАМИТЕ Е ЗАВЪРШИЛ РАБФАК И АОНСУ- ТА СИ ЛИЧАТ ЕВТИНИТЕ НОМЕРА С КОИТО ТОРМОЗЯТ ОБЩЕСТВОТО- ЛЕВИТЕ БИЛЕ МИНАЛИ В НАСТЪПЛЕНИЕ И КАКВО НАПРАВИХА МИН. ЗАПЛАТИ 700/1500 ЕВРО КАТО В ЕВРОПА, 13 ЗАПЛАТА С ОТПУСКАТА, 14 ЗАПЛ. НА КОЛЕДА, ЕДИН ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО ПЛАЩА ЗДРАВНИ ВНОСКИ- ВСИЧКИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО СА ОСИГУРЕНИ, А ТЕ МИЛОНЕРИ ДО ЕДИН МИНАЛИ В НАСТЪПЛЕНИЕ-АЛЧНИ КРАДЦИ
30
1
 
2
 
! Отговори
a преди 7 години
Гоцето седефчов от с. Сирищник има право и да влезе на 'топло' при Пешо сумиста - там , където му е мястото ...Гоцето Седефчов е един от покровителите на Пешо сумиста и Трактора .Ако Пешо сумиста се кандидатира за президент, Гоцето Седефчов има право да се кандидатира като негов вице - те са идеалната кандидат - президентска двойка, те са 'нашата гордост', те са 'бъдещето' на БГ ...
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гоце унищожителят А , има ,има !Туркумана от Банкя ,унищожителят на Българската История за който робството е ,,владичество и съжителство ,, ,Този ,който днес се целува в уста в уста с, ,моят брат Ердоган,, По долен и отвратителен предател от Буда -агента досега не е имало . И предателят Гоце не посегна,като Тиквата , на Ботев ,Вазов ,Чинтулов и ,,ИсторияСловеноболгарская.,,
28
3
 
4
 
! Отговори
УСТА В УСТА.... преди 7 години
КАТО Т.ЖИВКОВ И БРЕЖНЕВ--------ТОВА САМО ПУТИН ГО МОЖЕ!!/...това е руски патент../
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гоце от Сирищник Мръсен ,,московски ,,агент ,който ни вкара в НАТОи ЕС!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това "турският президент" ли е?
25
2
 
8
 
! Отговори
Данте преди 7 години
През Октжмври 2004 дойдоха хора Българи от бившия СССР. Гоце им каза че българи има само в България.За предателите е отреден дванадесетия кръг на ада.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако не беше доганя този щеше да е президент точно на "уткен' ден.
23
7
 
15
 
! Отговори
анон преди 7 години
За целия преход в България няма по - долен, по - дебилен и отвратителен политик от Гоце - агента, Тройния шлем ,унищожителят на енергийната независимост на България !!!!!
22
1
 
21
 
! Отговори
х преди 7 години
Нов бардак със стари урви не се прави.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Големия шлем" помните ли го????? *** руска..........
20
1
 
7
 
! Отговори
Ле, ле ...ле ,ле.... преди 7 години
Ако Гоце пак ще се кандидатира за Президент , ОТКЪДЕ ШЕ МУ ДИРИМЕ ПАК 400-км/ж.п.релси , за претопяване в Кремиковци , ЗА ДА МУ ФИНАНСИРАМЕ КАМПАНИЯТА , КАТО ПРЕДИ ГОДИНИ НАПРАВИХА "СТОЙКОВ-НИКОЛОВ" за ИЗБИРАНЕТО МУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ??!!!ПА И ...НИТО ЛУПИ , НИТО ТРАКТОРА СА ВЕЧЕ ТАМ.....ЗА ДАЛАВЕРАТА!!АКО СЕ КАНДИДАТИРА КАЛФАТА ----ШЕ Е ВЕЧЕ ЗА ..." БЕЗ ПАРИ"..ха,ха,хаааааааааааа!!!!!!!!
19
3
 
16
 
! Отговори
тролгеносен преди 7 години
Този на снимката трябва задължително да бъде съден.
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е като оня красавец, дето играеше в "На всеки километър"
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма хляб в Гоце. Всеки политик, стигнал върха е изгоряла кибритена клечка.
16
4
 
7
 
! Отговори
един човек преди 7 години
Следващия президент на България ще бъде отново номинирания от ГЕРБ...както всички много добре знаем,включително и комунистическите отпадъци и умствено-ограничените от Атака. Просто разумните и честните гласоподаватели винаги са повече от останалите. ...Колкото и минуса на ми напише дежурното момче-писач и агитатор това е истината---"доброто винаги е по-силно от злото".
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До вчера АБВ гласуваха с ГЕРП и Калфин оряза пенсиите и 100 хиляди пенсионери остават без пенсии с вдигане на възрастта.
14
1
 
6
 
! Отговори
НОВИНА преди 7 години
Минималната работна заплата у нас ще скочи значително и ще стане 600 евро от догодина.Европейската комисия прие постановление, което задължава страните-членки на ЕС да въведат еднакво минимално заплащане за положен труд. Новината беше потвърдена и от комисарят по за заетостта, социалните въпроси и социалното включване - Ласло Андор. Според него, не е редно Европа да бъде разделена на богати и бедни и именно затова трябва да се стигне до изравняване на минималното заплащане, което ще стимулира по-бедните страни и региони и ще подобри тяхното демографско и икономическо състояние.Според е
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунисти дс агенти,кагебейци ,така са налазили държавната власт ,че отърване няма.Русия е най големият бич за българският народ,най голямото проклятие което можа да ни се случи.Всеки който се е докоснал до тази мафиотска алкохолизирана но за сметка на това обезлюдена руска територия и бял ден не е видял.В бг навлязоха руски капитали чрез фирми за бързи кредити,чрез банки и за това народа ни се държи гладен и беден.САЩ трябва да ни помогне ,зедно с ЕС да се отървем от това зло