Плевнелиев – редом до Хавел и Валенса

О.з. генерал-майор хвали президентът за речта му пред ЕП
102
Плевнелиев – редом до Хавел и Валенса
Снимка: БТА

С речта си пред членовете на Европейския парламент в Страсбург преди ден Росен Плевнелиев стана българският държавник, който се нареди до Хавел, Валенса и Орбан. Това мнение изрази пред журналисти в Стара Загора генерал-майорът от запаса Съби Събев - председател на Съюза на офицерите от резерва "Атлантик".

Още по темата
Със своята ясно изразена евроатлантическа позиция той високо надскочи българските мащаби и демонстрира, че е европейски политик, посочи Събев.

По думите му сериозният геополитически анализ на президента е опровергал мнението, че днес в Европа има дефицит на лидери.

Генерал-майорът от запаса Съби Събев участва в кръгла маса на тема: "Резервът на въоръжените сили - гарант за суверенитета на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неврастеник.
46
5
 
25
 
! Отговори
ТИМ преди 7 години
Срам, срам, срам.....Дано Господ никога повече не ни наказва с такъв президент!
45
3
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 години
До БРАВО НА РОСЕН!Ха-ха-ха!!!Счупи ***...
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като студент Росен Плевнелиев става член на Българската комунистическа партия и е избран за член на ръководството на партийната организация във ВМЕИ ЛенинТОВА КАЗВА ВСИЧКО ЗА ТОЗИ "ДЕМОКРАТ" И "ЕВРОПЕЕЦ"
43
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A пък ние Българите го нареждаме до мр. Бийн.
42
20
 
10
 
! Отговори
БРАВО НА РОСЕН! преди 7 години
ЖАЛКО ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ОТНОВО!!!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ---НО , ПОНЕ ДА Е НА НИВОТО НА РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ И ДА Е ЛЮТ , АНТИ КОМУНИСТ И РУСОФОБ!ВСИЧКИ НЕЩАСТИЯ НА БЪЛГАРИЯ ---ИДВАТ ОТ ТАЯ ГАДНА АЗИАТСКА ШАЙКА НЕГОДНИЦИ И АПАШИ , СВИКНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ---- "СОЦ-КРЕПОСТНИЦИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА"!50-г.-----БЪЛГАРИЯ ИМ РАБОТЕШЕ РОБСКИ ---ЗА "БЕЗ ПАРИ"!!!!В ЗАМЯНА НА ТОВА ----ТЕ НИ ПРОБУТВАХА ТЕХНИТЕ---ОСТАРЕЛИ ПЪРВОБИТНИ ТЕХНОЛОГИИ , "ПРОМИШЛЕНИ ОТПАДЪЦИ" И БО..КЛУ..ЦИ!!!
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 46 Абе вие от протестна мрежа къде бяхте когато Борисов теглеше десетки милиарда заеми, когато закриваха АЕЦ Козлодуй, когато подариха злато за милиарди на чужденци? Най- добре излезте на Гей- прайда без бельо за ви се смеят и умрелите. *** извратеняците сте. Няма ли за вас уранови мини да се съвокоплявате. Да аз съм русофил , християнин и не харесвам извратеняци като вас. Жалко за мижитурката Фандъкова, която я принуждават да ви уйдисва.
40
2
 
13
 
! Отговори
do 57 преди 7 години
в крайна сметка "горд" или "горда", или още не е определено Дедо Йоцо
39
2
 
15
 
! Отговори
Късоглед преди 7 години
Роско на снимката изглежда катоСвети Архангел Михаил с тоя Ореол от петолъчки на Главата дето сте му сложили!!!
38
5
 
6
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Плевела МАЧКА !
37
22
 
5
 
! Отговори
Горд с президента преди 7 години
Аз съм горд , че съм Българин! Горда съм, че Бълария е в ЕС и НАТО. Горд съм с президента!!! Великолепна реч! Надскочи рамките на България!!! На добър английски!!! Гигс сме имали това??? Никога! Да е здра! Жалко, че България не разбира и оценява доблестните си синове а се кланя на мутри и диктатори!!!
36
2
 
16
 
! Отговори
до ноби преди 7 години
Мекотелото не се мъчи бе колега. То се радва в захлас на мекотелия си животец.
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
генерал-майорът от запаса Съби Събев - аха, ето именцето наедно от нищожествата, коитокато дойде някаква клечка отГорно Мексико си глътват езикаи. освен йес, йес нещо друго смислено не казват.
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроатлантическото бъдеще на този *** е под формата на къдраво малко кученце, джавкащо с настървение между краката на господаря си и умилкващо се за поредното погалване по *** за награда.
33
4
 
24
 
! Отговори
ноби преди 7 години
Застреляйте го това мекотело да не се мъчи повече
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е цената на това подмазване а г-н Генерал-майор? Колко ви плати най- смешния президент на България. А разликата между Плевела и Орбан е в светлинни години. Единия истински патриот на Унгария , другия продал всичко българско за да се хареса на еврогейатлантиците.
31
3
 
16
 
! Отговори
дедо йоцо преди 7 години
прав или не, няма как представител на малка държава да взема толкова рязка позиция срещу суперсила. просто и самоубийствено е, липса на всякакъв такт и благоприличие. радвам се че мандата му приключва.
30
2
 
23
 
! Отговори
Вики преди 7 години
Това недоразумение ме накара за пореден път да се срамувам от това, че съм българка!
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хавел и Валенса отидоха на бунището,този обаче го чака светло евроатлантическо бъдеще.Колкото повече наближава краят на мандатът му толкова по агресивен става.Накрая да не обяви война на Русия.Когато кучето иска да докаже верността си към стопанина и че въобще става за нещо то лае като изоглавено по минувачите.
28
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едвам ще изтърпим последните напъни на подлизурство на този мухъл. Още малко и една от многото бойкови грешки ще отиде в миналото.