Без Слави Трифонов в битката за президент

Той не виждал причина екипът му да се извинява на президента
Обновена: 12 юни 2016 19:34 | 12 юни 2016 19:30,
230
Без Слави Трифонов в битката за президент
Снимка: архив Булфото

Шоуменът Слави Трифонов обяви, че няма да се кандидатира за президент. Така той сложи край на спекулациите, че инициираният от екипа му референдум е просто първата крачка към влизането му в битката за поста на държавен глава.

Още по темата

Шоуменът посочи, че към момента не е подписал нов договор за предаването си и е поел ангажимента да се погрижи "за основните хора, които са част от моето семейство, моя екип”, като те ще останат "в йерархичната стълбица, в която съм ги поставил”.

"Ако се наложи, в зависимост от обстановката, ще направя това, което се налага”, подчерта Трифонов пред bTV.

Той отказа да коментира съдържанието на въпросите в инициирания от шоуто референдум, като заяви, че в случая важното е хората да бъдат питани, а собствената му позиция ще стане ясна в деня на гласуването.

От думите му стана ясно, че той не вижда проблем в това човек като Динко Вълев от Ямбол да бъде избран за полицейски началник от съгражданите си. Шоуменът попита дали Бойко Борисов трябва да каже на ямболии кой ще отговаря за силите на реда.

"Да се спират референдуми е долно и неуважително към българските граждани и е познат прийом на една политическа клика, която сменя лицата си, но методите остават същите”, посочи Слави Трифонов.

Той заяви, че не вижда причина да се извинява на Росен Плевнелиев за това, че един от сценаристите му, Филип Станев, скъса снимка на държавния глава в ефир. Причината тогава беше, че президентът даде на Конституционния съд референдума, иницииран от шоуто.

"Не съм съгласен с Филип но бих умрял той да има свободата да направи това, което смята за редно”, парафразира Волтер Трифонов, като допълни, че постъпката на сценариста може би е неморална, но не е незаконна.

Той попита защо никой не е обърнал толкова много внимание на горенето на снимката на Пламен Орешарски пред парламента по време на протестите през 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 77777При сравнение за президент между Плевнелиев и Слави Трифонов, естествено е Слави да бъде предпочетен за президент.предпочетен от 100 хил чалгаря и толкова. Ако раздаде по някое кебапче може още 50 хил *** да добави.
172
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧАЛГАРЪТ СЛАВЧО ВСЯВА НЕУВАЖЕНИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ ЗАКОНИ И БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ- ТОЯ ТАРИКАТ ДОРИ ПОДЛЕЖИ НА СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ ЗА ТОВА ЧЕ ОТ ЕКРАНА ЗОВЕ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ. КОЙ НАСАЖДА У ДЕЦАТА НИХИЛИЗЪМ И ОТЧАЯНИЕ- ЗАЩО РАБОТИ С ДЕЦА А ПРИКАНВА КЪМ НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ- НЯМА ЛИ ПРОКУРАТУРА, НЯМА ЛИ АГЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА. ЧОВЕК С НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ И ЛИПСА НА ВСЯКАКЪВ СОЦИАЛЕН МОРАЛ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ДА БЪДЕ МЕНТОР- ВУЛГАРЕН И ПОШЪЛ.
171
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 149 - кой те излъга че Бареков се отказал от политикита? ей сега готви партия със Софиянски и герджиков!
170
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
184 - не говори глупости, Слави е по-искрен от половината политиц, това може да включва просташко говорелен, но поне е ПРЯМ и ЧЕСТЕН. Олигофренчетата назначавани за водещи на БТВ, си личи колок са жалки и как им диктуват в микрофона какво да говорят. Точно това че се владеят е лошо качество - показав неискреност. Слави се раздели с много хора, не заради грубост, а защото няма личен живот и изисква същото от колегите си. в шоуто му всички са разведени.
169
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
200 - Плевлевлиев спечели с 1, 6 милиона преди пет години като не го знаехме какъв мухъл е. Днес не би спечелил е една трета от гласовете.
168
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре Слави, отколкото Плевнелиев ....
167
8
 
15
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Този Квазимодо да се маха от България!
166
12
 
13
 
! Отговори
666 преди 7 години
Слави е невъздържан и донякъде ***, но е доказан професионалист и лидер в своята област, което не може да се каже за нито един от сегашните и досегашни лидери на политически партии!!!
165
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за слави биха гласували до 200 000 , Плевнелиев с спечели с 1 600 000.Какви времена, а? БВП на Русия беше 2 трилиона, колкото на Италия, сега е 1,1, а на Италия 1,8. Средната работна заплата в Русия е по-ниска от тая в България, а беше по-висока и заслужено нашия президент ще отиде на по-висока позиция в Европа. Да живее БЪЛГАРИЯ!
164
15
 
11
 
! Отговори
77777 преди 7 години
При сравнение за президент между Плевнелиев и Слави Трифонов, естествено е Слави да бъде предпочетен за президент. За съжаление горе-долу такъв ни е избора при демокрацията, коя от две злини предпочитаме. Това е като да ни питат какво да ни правят - да ни обесят ли или да ни разстрелят.
163
10
 
16
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Интересно, когато преди време почти всички превъзнасяха Слави, аз не можех да го понасям, и него и шоуто му. Сега стана обратното - тука масово го оплювате, а аз го гледах случайно това интервю и мога да кажа, че Слави даже ми стана симпатичен, разбира се това на фона на интервюиращия, когото според мен трябва да уволнят незабавно. Не можа да се справи с политическата поръчка и го интервюираше по най-некадърния начин.
162
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е удобен за всеки , който дава пари да плюе против България и институциите. Да всява хаос. Негово сияние е безредието. Произхода на парите го издава. Неговия продукт е подлост и лъжа. И работи много по продуктите в забавлението.
161
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави е ***, но е изключително опасен, защото в България има достатъчно и прости хора, които биха гласували за него. Един ден много се смях продавача в магазина като обясняваше как би гласувал за Слави, ако се кандидатирал.
160
3
 
9
 
! Отговори
??? преди 7 години
Слави едно говореше на интервюто, тук друго пише, че бил казал, а бе демокрация ....
159
7
 
2
 
! Отговори
gost преди 7 години
Един истински умен мъж поне си казва истината в очите не като някои дето гледат и те лъжат ама и това ще му доиде времето гледам как ме слъга комшо от съседния блок и така уверено му вярвам години наред комшо ти кого лъжеш не знам *** сега ще ти дам такъв урок че ще го помниш цял живот нищо че си по голям *** си и троино ***
158
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това човече Роска прелича ли ви на президент.На мен не.Скъсали му портрета най малкото което маже да му скъсаш.
157
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
митьо очите - слави....митьо очите - слави.....хайде,стига вече! чалгарите да си го гледат,ние да си почиваме вече.
156
9
 
4
 
! Отговори
ТОНИ преди 7 години
СЛАВИ В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАМЕ МНОГО ШОУМЕНИ ТИ ПРАДЪЛЖАВАЙ СТВОЕТО ШОУ НАНАРОДА МУ ПИСНА ОТ ШОУМЕНИ ,А НАЙ ХУБАВОТО ШОУ С КАЛАШНИКА
155
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе махнете тоя призрак от първа страница бе !
154
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АГРЕСИВЕН ***- ДО ВЧЕРА МОМЧЕ ОТ ПОДЛЕЗИТЕ- ДНЕС МИЛИОНЕР СЪС СЪМНИТЕЛЕН ПРОИЗХОД НА ПАРИ. БОРИ СЕ ЗА ПРАВАТА НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ А МИЛИОНЕР- И ТОЙ КАТО ГЕРГОВ, ГУЩЕРОВ И СИЕ- ДО ВЧЕРА Ц Ъ Р В У Л И, ДНЕС МИЛИОНЕРИ.