Без Слави Трифонов в битката за президент

Той не виждал причина екипът му да се извинява на президента
Обновена: 12 юни 2016 19:34 | 12 юни 2016 19:30,
230
Без Слави Трифонов в битката за президент
Снимка: архив Булфото

Шоуменът Слави Трифонов обяви, че няма да се кандидатира за президент. Така той сложи край на спекулациите, че инициираният от екипа му референдум е просто първата крачка към влизането му в битката за поста на държавен глава.

Още по темата

Шоуменът посочи, че към момента не е подписал нов договор за предаването си и е поел ангажимента да се погрижи "за основните хора, които са част от моето семейство, моя екип”, като те ще останат "в йерархичната стълбица, в която съм ги поставил”.

"Ако се наложи, в зависимост от обстановката, ще направя това, което се налага”, подчерта Трифонов пред bTV.

Той отказа да коментира съдържанието на въпросите в инициирания от шоуто референдум, като заяви, че в случая важното е хората да бъдат питани, а собствената му позиция ще стане ясна в деня на гласуването.

От думите му стана ясно, че той не вижда проблем в това човек като Динко Вълев от Ямбол да бъде избран за полицейски началник от съгражданите си. Шоуменът попита дали Бойко Борисов трябва да каже на ямболии кой ще отговаря за силите на реда.

"Да се спират референдуми е долно и неуважително към българските граждани и е познат прийом на една политическа клика, която сменя лицата си, но методите остават същите”, посочи Слави Трифонов.

Той заяви, че не вижда причина да се извинява на Росен Плевнелиев за това, че един от сценаристите му, Филип Станев, скъса снимка на държавния глава в ефир. Причината тогава беше, че президентът даде на Конституционния съд референдума, иницииран от шоуто.

"Не съм съгласен с Филип но бих умрял той да има свободата да направи това, което смята за редно”, парафразира Волтер Трифонов, като допълни, че постъпката на сценариста може би е неморална, но не е незаконна.

Той попита защо никой не е обърнал толкова много внимание на горенето на снимката на Пламен Орешарски пред парламента по време на протестите през 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много неприятно влечуго е Слави.
152
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
193- НЕ ИЗМИСЛЯЙ, НЕ СЪЧИНЯВАЙ, НЕ МАНИПУЛИРАЙ- СЛАВИ СЕ ДЪРЖА ПРОСТАШКИ, ЧУДЯ СЕ КАК НЕ ЗАБИ ВОДЕЩИЯТ- СЛАВИ Е ***, СПРЯ РАЗВИТИЕТО СИ И СЕ ЗАБИ В ЧАЛГА КУЛТУРАТА- НЕ УСПЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ОБРАЗА НА АГРЕСИВЕН СЕЛСКИ БЕК- НА ЕДИНИЯТ ПОЛЮС КУЛТУРАТА И АРГУМЕНТИТЕ, НА ДРУГИЯТ ПОЛЮС АГРЕСИВНАТА ПРОСТАЩИНА- ПРОТИВ ЗАКОНИ, РЕД, И ПОРЯДЪК, ПРОТИВНИК НА ДЪРЖАВНОСТТА.
151
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави не умее да се владее- по същия начин се отнася към екипа си- обижда агресивно и просташки, които издържаха останаха и са подложени на ежедневни унижения и обиди и навиквания- затова спряхме да го гледаме. ПО големият проблем е че възпитава децата ни на ПОШЛОСТ И АГРЕСИВНОСТ. ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ КАНАЛИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
150
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
водещият бе абсолютен ***. личеше си, че телевидията го използа да се "скара" на Слави и затоав той с омерзение не го и погледна. Водещият вадеше въпроси от контексат и сам си измисляше отговорите, за да създаде новина. Слави десет пъти се опита да му обясни по нормален начин, че няма амбицията да кандидатира за президент, но ако го принудят всичко може да стане. Водещият си бе навил на пръст да чуе някаква конкретика. Утре ще каже - Слави излъга, като каза че няма да става президент.
149
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защо не пуснат интервюто въпрос -отговор - въпрос отговор, така с извадени цитати. Някои неща са силно извадени от контекста. Тук няма как да се види, че в това "интервю" водещият отдели половината време да го пита ще се извини ли на президента, а не се занимаваше с теми като референдума. Жалки са БТВ, сакяш не са очаквали когато Слави подготвяше референдума, че ще имат удари под кръста.
148
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА КОЕТО СЛАВИ НАПРАВИ СНОЩИ Е НЕПРОСТИМО- ТОЙ СЕ ДЪРЖА АРОГАНТНО, НАХАЛНО, ПРОСТАШКИ АГРЕСИВНО С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯТ СВЕТЛЬО- КУЛТУРЕН, СКРОМЕН, ВЪЗПИТАН, МЕК, ЕРУДИРАН- НА ТОЯ ФОН П Р О С Т А К А СЛАВИ ИЗПЪКНА ОЩЕ ПО СИЛНО- ТРЯБВАШЕ МУ САМО БУХАЛКА ЗА ДА ТРЕПЕ ИНСТИТУЦИИ КАТО СЪД, ПРОКУРАТУРА, ПРЕЗИДЕНТ- *** СЛАВЧО ИСКА ДА БЪДЕ НАД ЗАКОНИТЕ- Е ОТВРАТИ И ОТБЛЪСНА ХОРАТА.
147
5
 
6
 
! Отговори
КУКУ преди 7 години
Слави няма да се кандидтаира за президент, защото "президента е само представителна фигура без особенна власт" - това го каза той в едно от интервютата си. Явно се цели по-високо...И все пак той е човек, който последните 26 години се занимава с това, което всички го познавата. Управлява ежедневно шоу със сериозен и сплотен екип. Друг е въпроса, че шоуто простее, но все пак е насочено към масовката в клета майка България. Мисля ,че Слави е по-малкото зло от днешния рожденник....мое мнение ;)
146
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
165 - разнасят откровени лъжи. Първо вчера водещият искаше от слави да се извни на президента, не е ставало дума за глоби. Второ - Президента предизвика Слави с адски неморално държане. Трето - на Орешарски изгориха Плакат и той бе отразен от всички медии, но важен бе начинът по който се отразяваше това. никъде не се представи гледната точка на Орешарски, а той бе премиер. четвърто - Бенатова къртеше павета за да бъдат хвърляни по белия автобус. БТВ да си посипят главата с пепел,заради ББ
145
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сбави храни 200 човека. вижте колко души му е екипът. на всичките тях той дава заплата - бенда, балета, тонрежсьори, оператори, преводачи, сценаристи.....това са хора които той ги издържа.
144
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той се цели по-високо. За какво му е тази кукловодска длъжност без никакви правомощия?
143
8
 
6
 
! Отговори
р преди 7 години
Само не разбрах- Слави ли храни 200 или 200 хранят Слави?
142
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ISPYATAA MU E PESENTA N A GOLIYA OHLIOV. DA ISLISA SLEDVASHTOTO RUSKO .......ZE
141
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божеее, до къде сме изпаднали ? Да занимават цялото общество с изцепките на някакъв клоун ?
140
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е актуален
139
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
LOSHO E KOGATO FALSHIV PATRIOT SE ISKASVA
138
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 163Ами както 1 мил *** гласуват за една Мo(у)тра и нейната мафиотска групировка, защо и 700 хил да не гласуват за Слави
137
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е може ли пък и министъра, и президента да сричат на английски? това ли е каймака на обществото?! Пожарникар и бръснат шоумен. Тази държавата с издънената си демокрация може да я закривате и да откривате велик ***
136
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На смешната държава , президент - клоун .Така и се пада . Светът е оцелял , защото се е смял .
135
6
 
16
 
! Отговори
Една преди 7 години
Вчера Слави се защитаваше, като че ли беше притиснат в ъгъла. Явно обстоятелствата, а не личното му убеждение го бяха накарали да бъде интервюиран безплатно и това си личеше от всяка негова дума. За себе си направих извода,че този човек се е капсулирал в едно твърде тясно пространство и е загубил умението да общува с хора, които са неутрални към постиженията му, или направо не ги харесват.С една дума, най-добре е да излезе от студиото и да си починем взаимно един от друг.
134
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ихааааа...евентуалната партия може да се казва КУКУ..:) или Каналето (негодник на италиански)..Може и Шатръки-Матръки..Жалко, че няма да направят.