МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал

Бъчварова: Безумно е да се твърди, че има чадър над престъпността!
13 юни 2016 09:21,
159
МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал
Снимка: Булфото, архив

Митьо Очите има публично няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно. Това каза пред Нова тв вътрешният министър Румяна Бъчварова по повод екшъна, който се разигра миналата сряда в морския курорт.

"Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност. Само преди дни са заловени 16 души, които са извършвали престъпна дейност", каза още Бъчварова.

Вътрешният министър обяви, че до леглото на Митьо Очите в болницата има полицай, защото близките му се притесняват да не го убие някой. "Ние правим каквото трябва", заяви още Румяна Бъчварова.

"Драстичен е наистина случаят с престрелката в Слънчев бряг. Това е голям проблем. Но вижте какво става и по света и в Европа. Има хора, които си мислят, че са над закона и могат да правят всичко. Часове след случая много от заподозрените бяха задържани", допълни тя.

"Защо хората, които твърдят, че войната е за наркотици не сезират прокуратурата или не сигнализират до полицията. Не може само да се коментира. Непрекъснато се правят проверки за наркотици, не само в Слънчев бряг. В момента се използва всеки един конкретен случай за политическа атака", допълни вътрешният министър.

Тя допълни, че ще посъветва премиера да заведе дело за клевета срещу Атанас Атанасов. "Как да коментирам човек, който твърди, че в нощта на екшъна аз и Борисов сме били близо до Бургас заедно с Валентин Златев. Нека да се разбере когато един човек говори, какво всъщност стои зад думите му. Моето уважение към Атанасов приключи", категорична бе Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
никола преди 7 години
И пак да гласувате за тях на следващите избори... не че нещо, ама може би е време да пробваме ДСБ? Правосъдният им министър беше добър, излязоха от управлението, като видяха какъв батак е...
122
0
 
1
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
Станах досаден! С 2 думи - пожелавам успех на вас и реформата ви , нищо че е смешна. В крайна сметка в природата и в живота празно няма! Колкото и да ви търпим все ще се наложи да сложите ред в тая държава. Не за друго - ама няма как да си правите мизериите в друга държава. Там ще ви затворят с присъда, нищо че доказателства все няма:) А за да има какво да крадете трябва да има кой да работи. А нещо гледам и бежанците не искат при нас:) То сигурно заради теб БЪЧВАРОВА:) Пазиш границата:) Дерзай!
121
0
 
1
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
Или викаш просто слагаме винетки на каруците и пак сме напред?:) И оправдания , че много е сложно да се сложи ред си ги запази за в къщи, като вечеряш със семейството! Ако не знаеш как - кажи на ГДБОП да ме намерят да ти кажа как става. Писна ми вече да чета как румънците кадето ги пипнеш все са по-напред от нас. Може и да не са най-добрите, лошото е че по всичко ни превъзхождат. А уж заедно тръгнахме от едни и същи л....!
120
0
 
1
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
И поне 60дни платен отпуск. Че те много се мъчат горките. Оня ден ги гледам паркирали на паркинга на ЛИДЛ - единият спи , другия си говори по телефона. Буквален съм. Но пък си викам - те сигурно под прикритие борят престъпността! Правят се само на заспали. Та така БЪЧВАРОВА. НИЕ ТИ ВЕРВАМЕ! И ония от селата дето само кожите на гърба им останаха и то не на всички и ТЕ ТИ ВЕРВАТ! Дерзай , още малко:) След 10 години , като останете само с хелектората от Факултето да ви питам тогава на каде?:)
119
0
 
1
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
Вие с неорганизираната престъпност по улиците не може да се справите, ще борите организираната:)))) Дръжки! Масово се нарушава закона за движение по пътищата! Пред очите на полицаите! Нооо то е тежка работа да вдигнеш 100кг *** и да санкционираш нарушител, камо ли да трябва да си оставиш недопитото кафенце и да тичаш до патрулката да го гониш и да го глобиш! Това е само във фантастичните филми от нормалните държави. Важното е друго - не 20 - 50 им направете заплатите при пенсия!
118
0
 
1
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
И как все го знаете тоя криминален контингент и все не може да го хванете?? Тоя бос на наркотиците , оня бос на проститутките , третия на джебчиите. Като ги застрелят изведнъж всичко знаете, наблюдавали сте го , разследва ли сте го , но докато се отчитал - ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМА!!! Когато умре и вече не е доходоносен , за да знае наследника ,че далаверата е под контрол и всичко се знае - тогава публично се надпреварвате да кажете , НИЕ ТОЗИ ГО ЗНАЕМ! Каде я борите тая престъпност БЪЧВАРОВА??? КАДЕ?
117
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
Спомням си репортажът на Нова тв. За продажба на наркотици на бул.К.Величков. След като уведомиха 3 РПУ, материал заснет и какво ли още не , след 1 седмица човека си продаваше необезпокояван от никого!! Днес също е така. И после ни обяснявате , че няма протекция от държавата???? Ама съвсем за будали ни взимате. Полицията не е ли държавата?? Шефа на 3 РПУ не е ли държавата?? И това да беше единичен случай. Само като ви видя годишния отчет - заловили сме 300гр кокаин и 80 хапчета екстази!! Фурор
116
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
Е не мога да се стърпя. Бъчварова - не използвам г-жа , защото много мразя да ме лъжат в очите и аз да съм все така любезен! Ама вие съвсем срам нямате!! Борели се срещу наркотиците???? Къде?? Значи всеки нормален човек знае къде в квартала му се продават наркотици и от кого! Само МВР не знае! Срещу кого се борите?? Как нормален човек да подаде сигнал , когато 15 мин след това цялата верига от местния пласьор до шефа му са уведомени надлежно кой, кога и защо е подал сигнал!!! Продажни ***!!
115
0
 
2
 
! Отговори
65 преди 7 години
Нали стрелбата е станала заради някакви си 40 милиона-нарковойна?Извинете,но това откога е легално? Питам,че имам една нива и от години си стои незасята.Може пък да изкарам някой лев.Е, не милиони,но и хиляди ми стигат.
114
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незаконния бизнес е в парламента...
113
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Известно е че повечето кадри на ГЕРБ са некадърни и са или бивши комсомолци или деца на бившите партийни величия. Интересно е тази некадърница с чий парашут е паднала във властта. Рядко се среща такова глупаво, нахално и безмозъчно недоразумение за министър. Само Боко Тиквата води по тъпотия пред нея. Но така е в мутренското правителство на сикаджийския рекетьор. Премиерът трябва да изпреварва с тъпотията си всички министри.
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За бабите от Мечка сърцето не й трепка.Гледа за Очите, дето са парите.Що е то( тя)?
111
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те и бабите в село Мечка се страхуват , ама на желязната Бъчварова не й трепва окото. Оставя ги сами да се справят.Обаче Кокорчо е друго нещоДаже и в отвъдното(по гробищата) им праща полиция да ги пази
110
0
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Има три висши - икономика, мениджмънт и финанси.
109
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе какво искате бе ***-Бойко Борисов да каже , че на морето има война ли бе-*** такива-това си е политика-да отхвърлим туристите ли?-а за това да им осигурим спокойствие се вземат мерки-не виждате ли , че постоянно се арестуват бандити и след 24ч се освобождават-другаде трябвя да бръкнете спинаджии такива
108
0
 
2
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Госпожо МВР защо не направите съпоставка на оперативната обстановка от 2001-2005 - или се срамувате не случайно Атанасов споменаваза престрелки между групировки.Ми има няма за тези шест месеца колко човешки жертви дадохме и само този е разкрит.Разкрит защото сам се предаде защото е ресторанта.От къде са останалите гилзи след като пълнителя е с осем патрона Щ е ги открийте когато откриете убиеца на ученика Георги в Борисовата градина .
107
0
 
7
 
! Отговори
НЕКА.ДЪР.НИЦИ преди 7 години
Да сме видели какво става в Европа?! Кое по-точно - престрелки за паркомясто, между 30 борци и други 20 ли?! Къде е това в Европа??Или. може би, става въпрос за ИД? Молете се, Бъчви и други не.кадърн.ици да не ни застига това, защото после не мож ни съберат, какъвто сме разграден двор с имитатори начело...
106
0
 
1
 
! Отговори
протестиращ преди 7 години
Абе гражданин ти добре го споделяш и се възмущаваш но кой те чува те си знаят своето.Спредстоящата реформа в МВР ще открият длъжности за свои хора .Погледни колко са лоялни към инстетуцията МВР.Страхувайки се да не загубят 20-те заплатки и в края на годината докато едните протестираха те се пенсионирахаи си ги взеха на куп.Сега чета че се обявяват конкурси за техните длъжности и тези същите отново се явяват и съответно се завръщат.Т ова са наглеци отишли посметка ав МВР а не по убеждение.
105
0
 
1
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
А бе 120Анонимен То да беше само социоложката ми гл.сека Гочето Костов инженерче че погледни тези на ОДП кой агроном кой начална педагогика за останалите чантажии да не говорим.Всяка година АМВР бълва випусници но тези от време оно не отстъпват стола.Т правят реформа така че да се пенсионират и да продъжат на пенсия и заплата.МВР не им еня че източват финансите.Веднаж са му плащали осигуровки пенсиониран е и сега кат пенсионер продъжават вместо на някой новопостъпил безработен.
104
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То цял свят вече разбра с каква точно дейност се занимава, а само МВР още не знае. След свадата за паркомясто пресата по света публикува статии, че наркотрафикантите в България си преразпределят територията, но според МВР се скарали хората кой къде да паркира. На теб ти е работата да заловиш престъпниците и да ги осъдиш, а не да си търсиш кого да обвиняваш, че си некадърна! Всички ги знаят кои са в България, защото те дори не се крият, знаят, че нищо не може да им се случи!