Нинова: ГЕРБ ще опитат да фалшифицират изборите!

БСП ще каже на 14 август кой ще е кандидат-президентът
29 юли 2016 17:22,
53
Нинова: ГЕРБ ще опитат да фалшифицират изборите!
Снимка: БСП

БСП ще обяви в какъв формат ще участва на президентските избори и кой ще е кандидатът й на 14 август. Датата съобщи лидерката на социалистите Корнелия Нинова.

Тя обвини ГЕРБ, че винаги фалшифицират изборите и че ще опитат да го направят и сега. Нинова обаче се зарече левите да ги спрат, защото хората искат честни избори.

Още по темата

"На 9-ти август предстои среща за втори разговор с "Движение 21", а на 12-ти – втора среща с АБВ. Отиваме на преговорите с нашите номинации, те с техните, и търсим къде можем да съберем имената, за да издигнем най-подходящата кандидат-президентска двойка", обясни още Нинова в Габрово на Национално съвещание под надслов: "За задачите на БСП в Президентски избори 2016г".

Утре тя ще поведе хората си към Бузлузджа, за да отбележат заедно 125 години от създаването на социалистическото движение у нас.

Соцлидерката бе категорична, че ГЕРБ нямат кандидатура: "Те чакат нашата, за да се нагодят според нея. Каквото и да говорят, това е факт".

Нинова обаче обясни, че социалистите имат самочувствие и не могат да се нагаждат според другите партии. Тя призова и за максимална мобилизация на силите.

"Знаете пред какво сме изправени – ГЕРБ винаги фалшифицират избори. Ще опитат и сега. Ние сме хората, които ще ги спрем", каза още пред актива си Нинова.

Тя обясни, че БСП иска честен избор и ще направи всичко възможно хората да си кажат свободно волята като изберат най-подходящата двойка.

"В тази изключително сложна обстановка в света и около нас, имаме нужда от президент, който да бъде гарант за националната сигурност", каза още червената лидерка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
11
 
19
 
! Отговори
митница Олтоманци преди 7 години
НИНОВА , ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НЕ Е МИТНИЦАТА НА МЪЖА ТИ - ОЛТОМАНЦИ , ОТКЪДЕТО С ВАНКАТА КОСТОВ ПРЕКАРАХТЕ МИЛИОНИ ТОНОВЕ КОНТРАБАНДЕН ПЕТРОЛ ЗА ЕМБАРГОВА ЕКСЮГОСЛАВИЯ ... ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИТЕ ДОЖИВОТ В ПАНДЕЛАТА ...
20
21
 
23
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Не мога да повярвам ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!
19
9
 
17
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Е то все едно че е открила топлата вода...Цицерон ако не фалшифицира изборите не мож спа
18
1
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Тези са по тайнствени и от футболния съюз,а иначе и едните и другите са много зле
17
2
 
16
 
! Отговори
чиста и свята преди 7 години
До Анонимен 12република -за това се е борил и умрял ЛЕВСКИ ! ТОЙ е един от малкото българи които трябва да се пише с главни букви !! какво е това животно царя ....аз такова лично име не знам ! а ние цар нямаме и няма да имаме !! на никой няма да кажем ваше височество ...дори сегашните *** може да ги сменяме по изборите а оня ни оправи за 800 дена така , че вън от България !!
16
11
 
17
 
! Отговори
Ха! преди 7 години
Средно дъртия изкукуригник,не и работи ***, и за това си чеше езика,дрънкайки глупости,белким се овлажни!То не бяха партийни стягания на редиците,то не бяха ултиматуми,към Бойко!!Все едно е на полога и обявява снасянето на яйцето, но то все запъртък!Абе,кво ли се занимавам и аз да пиша....
15
10
 
19
 
! Отговори
Austin Powers преди 7 години
Корнелия взема предница за да има оправдание ако загуби изборите.
14
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, другарко Чупакабра, ти гледай да влезете в парламента другия път, че ДПС вече са повече от червената чума.
13
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че те в Костинброд фалшивите бюлетини не бяха мит.Все някой трябваше да отговаря най малкото за това, че отпечатването на 1 бюлетинка излизало 7-8 лева. А те бяха доста над необходимите от което някой е спечелил повече от вас за цял живот ходене на работа.
12
12
 
17
 
! Отговори
Ф.Е.Джерджински преди 7 години
Има някои неточности.Всъщност др. Пътников от Кремъл ще определи кой ще е кандидата. Избори няма да има. Червената армия нахлува в България. От офисите/горите излизат дедесарите/шумкарите.Някакси позната история от преди 72 години...
11
10
 
19
 
! Отговори
Богат опит преди 7 години
Гледай партията на Нинова как ги разбира тия работи- кога можеш да фалшифицираш избори,кога не можеш...
10
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова! Номинирайте Царя с Елена Поптодорова или не се пречкайте на Каракачанов! Той с Магдалена Ташева щеше да е още по добре, но тя се готви за лидер на Атака след като Волен го удари на уволнение!
9
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еййй,тази лелка, тоест другарка, от както е отгоре на бабешката партия, не миряса. сън не я лови тази жена,само за власт мисли.
8
10
 
27
 
! Отговори
sofeto преди 7 години
Ако не в Костинброд комуняците ще намерят фалшиви бюлетини и на друго място ако трябва. Започнаха!!!
7
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бсп са ***
6
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова: ГЕРБ ще опитат да фалшифицират изборите, но ние пак ще ги изпреварим в това начинание.
5
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава власт с избори не си отива. Пробваха един път и видяха, че без силови структури една партия е на власт толкова време, че да не дочака орехите да узреят. Не ликвидират ли ЦЦ, в края на изборния ден ще чуят по телевизията вече официалния резултат, а преди това прогнозен по различни способи и песенни класации, че е победил отново Буко Грамадната Тиква.
4
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната измама от страна на БСПВтори Костинброд
3
10
 
23
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Права си Нинова. Насочи вниманието на всички към ГЕРБ да не фалшифицират , а през това време вие бързо, бързо действайте.Този път няма да има "Костинбродскато афера" и Бойко ще ви смаже като бълха.
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ще е кой ще е президент. Би могло всички да се обединят против ГЕРБ и ДПС и примерно, Каракачанов да стане президент.