Карадайъ зове за нормалност и ясни правила в политиката

Създават се разделителни линии в обществото, смята лидерът на ДПС
7 авг 2016 18:50,
39
Карадайъ зове за нормалност и ясни правила в политиката
Снимка: Пресцентър на ДПС

Онова, от което се нуждае страната, е нормалност в политиката, а нормалността означава ясни правила, по които се прави политика. Това е заявил председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Борино, на празника на града, цитиран от пресцентъра на партията.

Там той е посочил още, че "грешната формула на властта, конструирана преди година и половина, допусна участието на крайните националисти в управлението".

По думите му дори само последния месец от работата на Народното събрание е белязан от приемането на законопроекти, свързани с несъществуващи теми, които създават разделителни линии в обществото, само и само да обслужат интересите на националистите.

"Никой не трябва да забравя, че всяка разделителна линия залага опасни перспективи пред сегашното и бъдещите поколения. Затова и няма как да продължи тази объркана власт", е казал Карадайъ.

В обръщението си пред електората лидерът на ДПС е подчертал, че именно в Борино те са показали колко силни и отговорни могат да бъдат, когато са обединени, и е призовал това единение да се пренесе и на национално ниво.

На празника на община Борино, от където е родом председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, са присъствали областният управител на Смолян Недялко Славов, областният председател на ДПС Смолян Салих Аршински, кметовете на Рудозем, Неделино, Белица, Сърница, представители на община Кърджали, общински съветници и общински председатели на ДПС от родопските общини, гости от Турция.

Боринчани са били поздравени и от името на изселническите организации в Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
25
 
! Отговори
художника преди 7 години
Каква нормалност бе Карадайъ? Докато вашите кметове и съветници пребиват рибарите по гьоловете, изкупуват на безценица тютюна, кракат, колят и бесят във "вилаетите" ви, нама да има НОРМАЛНОСТ. Излиза, че най-трудолюбивите Българи от вашите региони са най-бедни, а най-мързеливите членуват в ДПС. Ей това е истината, пък ти си говори ако има кой да ти вярва!!!
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЪПАСЕ НЕ СТАВА И ЗА СЕРВИТЬОР ПО МОРЕТО- СМЕХОТВОРНИ СТЕ, НО ПЪК ИМАТЕ АЛЧНОСТ И РАЗПРЕДЕЛЯТЕ ПОРЦИИТЕ- ХА СЕГА ДА ВИ ВИДИМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ- НАЙ БЕДНАТА И НАЙ ТРУДОЛЮБИВАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ДОБРЕ ЧЕ Е КОНТРОЛИРАНИЯ ВОТ НА ДЪПАСЕ, ЧЕ ТО ИНАК НЯМА И ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА....
20
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо си нормализирай името и тогава търси нормалност.
19
2
 
26
 
! Отговори
дц преди 7 години
Карадайъ зове за нормалност и ясни правила в политиката!-------Аааа, аркадаш, кви правила в политиката бе???Че, кой е л...уд тоггава да става политик и да си губи времето???Де му е кирията тогава!Че, то честен и морален човек в този занят Няма!!!
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До joroтой не е турчин
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ и ДПС? Хвани едните, та удари другите!
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
знаех си, че раждането на "дост" ще закопае "де-***-се"-ту. Този пъпеш се разквича, но още не казва на глас, че са почти покойници. Браво на ВКС, намират се там умни!
15
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живее ДОСТ!
14
2
 
35
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Не знаел Български език, казвате??? Лъжете се, я му прочетете биографията, и ще видите, че е учил и даже е преподавал във висши учебни заведения? На какъв език?Или е някаква поза това, за печелене на електората, или е най-голямия гаф-как е допуснат този човек да преподава в наш университет? Какво е преподавал, на какъв език? И преподавал ли е въобще, или това е част от легендата?
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези Господа отново подхванаха борбата за Привилегии .
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите мюсюлмани, знаят кака да вдигат аларма
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изминаха 26 г. - на сегашните още не им е ясно какво . До 45 остават 19 , БКП от състава на БСП в най - близко време ще им обясни .
10
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС разделя и противопоставя българската нация по етнически и религиозен признак. Ако не го правят, ще останат без електората си от наплашени и заблудени хора. Същото важи и за Местановата ДОСТ. Тези партии са циреи и циреи ще си останат.
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до:3 Ами мястото на Муслиманите е в Джамиите,а мястото на Християните е Църквите!Мястото на Атеистите....на Луната може би ;)
8
4
 
34
 
! Отговори
Anon преди 7 години
"Ясни правила в политиката"? Тихо, че ако трябваше да го спазваме (особено пък тези в конституцията)- нямаше да я има изобщо турската ви партия вече 20 години да си налива отровата в българския политически пейзаж (то един пейзаж ама... Друга тема)...
7
1
 
52
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
Този таласъм научи ли се да говори на български език?!
6
2
 
45
 
! Отговори
Реджеб преди 7 години
Точно от ДПС да говорят за "нормалност" е доста нагло.
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представител на противоконституционна / етническа/ партия зове за повече нормалност в политиката? Може - след като се закрие ДПС нормалността в българската политика ще скочи с пъти!
4
1
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
разделителните линии ги поставяте дпс като вкарва роми депутати и сьветницивиждаме резултата само скандали и разправии това отвращава хората не си плащатсметките заграбили са чужди терени за кьщите си бият се с докторите и вие невзимате никакви мерки
3
0
 
31
 
! Отговори
руското дпс преди 7 години
А руски песнички и казачок имаше ли