Заради Бююк тръгна проверка в Гранична полиция и "Миграция"

Бъчварова нареди да се установи как е влязъл в страната
Обновена: 12 авг 2016 18:12 | 12 авг 2016 18:10, Камелия Цветанова
58
 Заради Бююк тръгна проверка в Гранична полиция и "Миграция"
Снимка: БТА, архив

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова започват проверки в ГД "Гранична полиция" и Дирекция "Миграция". Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата
В хода им ще се установяват обстоятелствата, при които е допуснат на територията на страната ни турският гражданин Абдулах Бююк, както и правомерността на действията на служителите на Дирекция "Миграция" по неговия казус.

Проверките са възложени на Дирекция "Инспекторат".

Бююк бе екстрадиран в Турция по искане на турските власти заради подозрения, че е свързан с емигранта проповедник в САЩ Фетхуллах Гюлен и зад опита за преврат.

Това предизвика серия от протести у нас, а премиерът Бойко Борисов призна, че екстрадицията е била на ръба на закона.

Вицепремиерът Маргарита Попова пък обясни, че Комисията по предоставяне на убежище е отказала да даде закрила Абдулах Бююк, защото проучванията й показали, че няма основания за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Gaz преди 7 години
Bulka, dai da vidim chislafa na adreznite regisracii v rbg to i parite ot fakturite za dikimentite na orata...de odat?!
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиляди влязоха по всякакви начини, така че не е толкова важно как е влязъл БЮЮК. Важното е как излезе!!!!! Срам за нас!
23
17
 
3
 
! Отговори
Споко Бойко преди 7 години
Споко, идват избори.Борисов пак ще победи, 10 поредни пъти го прави.А червените с малкия си електорат пак ще опитат с изммами да обърнат нещата. С Кръмъл замислят Костинброд-2, толкова им стига мъжеството и почтеноста на комунзиите.Напред Бойко, тези нека се пънатт тука.
22
1
 
7
 
! Отговори
Taralejic преди 7 години
за коментатори на микропартияатака))В понеделник, 8 август жител на Магнитогорск Игор Губанов отсече малкия си пръст. 15 август, той обещава да се отсече още един пръст, ако полицията на Магнитогорск няма да разследва и няма да покаже видеото от отдела полиция, където, на 26 януари, беше бита и изнасилена съпруга му
21
1
 
15
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 7 години
СРАМ И ПОЗОР, ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ, ТОВА НЕ СА ДЪРЖАВНИЦИ ! ЗАЩО ПРЕДАДОХТЕ ЧОВЕКА НА ОНЯ ДИКТАТОР И ПСИХОПАТ ? ЗАЩО ПАДНАХТЕ ТОЛКОВА НИСКО, СТРАХЛИВЦИ, ПОДЛЕЦИ !? КАК УСПЯХТЕ ДА СЪТВОРИТЕ ТАКАВА НИЗОСТ !?
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Диктатурата ви е на лице,арестуват се хора ,транспортират се като картофи без съд и присъда,законите се газят.
19
15
 
4
 
! Отговори
напред преди 7 години
По добре да се рискува един живот, но да се спаси България.Борисов направи политическият ход на века.Ще се говори за това в учебниците по история.Един никому не известен турчин, за спокойствието на гражданите и запазването и от миграционна вълна.С теб сме Бойко, бъди все така гъвкав в политиката.А на пишещите тролчета тук ще кажа, ще се видим на изборите и ще видим народа зад кой е.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То ако се разровиш в полицията всички са роднини,политически обвързани с властта на деня или дребни тарикатчета носещи подаръчета на началниците.Има и свестни момчета, но са малко и натирени в дупките.
17
0
 
12
 
! Отговори
Тошко полицая преди 7 години
Аз съм виновен бе хора, не я съдете леката.Партията ме назначи на работа и трябваше да се реванширам.Обещаха ми да ме накажат с преместване като шеф на някое друго районно, но да мине време.Ай до скоро.Ще се видим на някоя пресконференция на правителството.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази Бъчварова за нищо не става. Не знам как са я назначили на тази позиция. По-добре да се обеси на някой клон. Ще ни спести мъката да я траем.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвърляй си оставката, че и малките деца вече ти се смеят. То бива некомпетентност, ама нейното граничи вече с природна т*ъ*пота. Ходи да си правиш социологията.
14
0
 
18
 
! Отговори
празна бъчва преди 7 години
Нищо не знам и не разбирам, но все пак няма проблеми и ако има проблеми ще проверим и някой ще обясни защо има проблем като няма проблеми.
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо министър, ти нямаш ли достойнство?
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е сега ще изгърми някой, който няма вина и хабер от цялата работа. Управляващите не очакваха, че ще се вдигне шум. Няма какво да проверяват, те сами са си виновни. Просто клекнаха пред Ердоган. Изпратихте един невинен човек на смърт, не причинявайте болка на друг, заради вашето безгръбначие.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божеее, ще проверява. Тя до сега не провери и не разбра..... И за тази се говори, че може да бъде вицепрезидент.
10
0
 
13
 
! Отговори
чамова бъчва преди 7 години
До сега като плащаше тоя Бююк на партийката можеше да си седи унази колкото си иска.Обаче като се получи нареждане от Ердоган да му се даде тази касичка на него, Боко изведнъж забрави кой е Бююк и за какво седи толкова време у дома и на кой си плаща квартирата.Днес по Нова се чудеше Боко как да извърти нещата и за какво да говори и на къде да гледа.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.... и такъв кротък и робски народ.Явно сме си заслужавали 500г робство, търпеливо сме дочакали да ни освободят.
9
0
 
22
 
! Отговори
Ш*атката преди 7 години
Чудя се тази жена срам няма ли, достойнство? Вчера се пенявеше как всичко е законно, днес ще проверява, ще наказва. Никой не може да ме убеди, че това не е съгласувано с нея, тъй като не става въпрос за някой си, а за човек когото Ердоган иска и настоява за него. Всички знаем, че не и е мястото на този пост, защото нищо не разбира. Сега ще го отнесе някоя мишка и "компетентната" министърка ни лук яла, ни лук мирисала.
8
0
 
20
 
! Отговори
безкрайна глупост преди 7 години
В нормалните държави, първо проверяват всички обстоятелства и след това се вземат решения. В безумната българска администрация, първо се вземат решения, и след това се проверяват!
7
0
 
23
 
! Отговори
Сиромах Чорбаджийски преди 7 години
Как е влязъл е ясно.По-интересното е как бе върнат на турците? Гледах интервюто сутринта с Бойко Борисов. Не останах с впечатление, че екстрадирането е било напълно законно. Какво означава "на ръба на закона"? Значи някои обстоятелства и институции просто са били съзнателно пренебрегнати, за да се угоди на Ердоган. Пък и видимата нервност на премиера издаваше неувереност.Сега ще търсим виновниците. Пак ще го опере някой служител от най-ниските етажи, раболепно изпълнил нареждане отгоре.
6
0
 
17
 
! Отговори
Дъбова Бъчва преди 7 години
Няма виновни, за всичко са виновни руснаците.....

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe