Путин цели да е император, а Ердоган – султан

Първанов бил човек на Москва, настоя Методи Андреев от ГЕРБ
124
Путин цели да е император, а Ердоган – султан
Снимка: Булфото, архив

Руският президент Владимир Путин иска да бъде новият император, а турският държавен глава Реджеп Тайп Ердоган - новият султан. Това са двама авторитарни лидери, които искат да върнат влиянието на страните си, смята депутатът от ГЕРБ Методи Андреев.

Още по темата

Според него на съюза Русия – Турция трябва да се гледа стратегически, защото може да се използва от Москва за натиск върху Европа.

"Ердоган може да е авторитарен, но не е глупав – най-големият коз на Турция са бежанците и Ердоган никога няма да си позволи да го използва, освен ако обстоятелствата не го налагат", предупреди Андреев пред bTV.

"Ако покажем, че се поддаваме на натиск, той ще продължи. Ние сме суверенна държава с върховенство на закона, част от НАТО и ЕС - това са трите константи, с които трябва да се съобразим. Ние можем да бъдем печеливши, ако познаваме много добре историята си: цар Борис III не даде българските евреи, а беше притиснат от двама диктатори -от Сталин и от Хитлер", каза още Андреев.

"Не е целта да решим бързо проблема. България е суверенна държава, а сега Ердоган е разбрал друго", коментира той случая с предаването на издирвания от Анкара Абдулах Бююк, сочен за финансист на организацията на Фетхуллах Гюлен, когото пък турския президент обвини за опита за преврата.

"Неприятното е, че премиерът решава такива казуси, а трябва да има институции. Не казвам, че Бойко Борисов е постъпил грешно, а начинът, по който това е направено, не е добър", посочи Андреев.

Депутатът коментира и предстоящото обявяване на кандидатпрезидентската двойка на левицата.

"В левицата да се изяснят кой им е президентът, защото има кандидат на ръководството и на масите. Явно на Георги Първанов и на Корнелия Нинова, когато бяха в Русия, са им казали кой да им е президентът", категоричен бе той.

По думите му Георги Първанов е човекът на Владимир Путин у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
7
 
! Отговори
Aми че преди 7 години
То си е така, дане е излъгал човекът... !?!
65
4
 
10
 
! Отговори
ass преди 7 години
дори и да е човек на москва, това лошо ли е ? според мен е даже добре, трябва да има двуполярност иначе ставаме или 52рия щат или задунайска губерния
64
2
 
10
 
! Отговори
Балканджията преди 7 години
некадърен боклуккато всички от синята колизия, дупедавски блок платени американски ***
63
5
 
11
 
! Отговори
gosho преди 7 години
Toya *** pak li vze da se pokazva po TV-tata. Kazah mu veche - iskam go na ploshtada v Shumen, i TV karierata mu e priklyuchena
62
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мето знаех че в перущица са расли велики и борбени хора а ти откъде се пръкна , от там бяха съветниците на тошо и партизаните но явно ти не си се уредил и сега си злобен ивдивид
61
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес.бг,защо се гаврите с почитателите си като им показвате това лице без образ и подобие.По-неприятен пишман политик трудно може да се открие,не че ги няма,де,но този води класацията.
60
1
 
17
 
! Отговори
Gerberast преди 7 години
Европа е залята от над 100 млн африкански терориста още 300 млн са в ход за залеят континента а този клоша.р нямащ 2 лева да се обръсне с болнав вид на имбе.цил Mи говори за ПутинCамо в Германия и Скандинавието над 1800 бели германки скандинавки са изнасилени зверски за 1 месец от ордите на еврокоректният джихад воден от Африканските бежанци с/у бялата раса.
59
4
 
20
 
! Отговори
тато преди 7 години
Този мазен селянин и *** е представителен за бъларските депутати, уникално глупав човек със самочуствие защото е чел досиетата на българските политици. Това влечуго обоколи всички партии, само и само да се уреди във власта.Перставяте ли си, този *** дава съвети и мнение за българската политика, какво унижение и падение на България за която си дадоха живота,хиляди знайни и незнайни герои.
58
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
70, ХАЙДЕ ПО СКРОМНО КОЙ ДО КЪДЕ ДОКАРА- 1996/97 Г ИНФЛАЦИЯ НАД 100%, СРЕДНА ЗАПЛАТА ЗА СТРАНАТА 5 ДОЛАРА,ФАЛИРАЛИ БАНКИ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА СЕ ИЗНИЗАХА В РЪЦЕТЕ НА ПОЛУГРАМОТНИ ГУМАНЕТКИ СЪБУДИЛИ СЕ С ФИРМИ ЗА ПО ЕДИН ДОЛАР И ИНВЕСТИЦИИ КОИТО ТРЯБВАХА ДА НАПРАВЯТ, А ТЕ ПОЛОВИНАТА ИНДУСТРИЯ ФАЛИРАХА- АГЕНЦИЯТА ПО СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ НЕЩО ДА ЧУХТЕ НЯКАКВИ НАРУШЕНИЯ ДА СА ОТКРИЛИ, ИНДУСТРИАЛНА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СРИНАТА И ОГРАБЕНА, ГЕРБ СЕ ПОЯВИ МНОГО ПО КЪСНО.
57
2
 
11
 
! Отговори
КОЧЕ ФАШИС преди 7 години
до 36То няма народ бе човек,на кои да влияе тоя бавноразвиващ?Какъвто е тоя такъв е и народа,охх,грешка,племето,ние не сме народ,едно много просто племе сме,и със всяка година ставаме все по прости,България вече я няма приятели,няма я,хората се промениха към лошо,тя римската империя се е унищожила от такива неща та ние ли,вече не вярвам че може да има промяна към по-добро,защото просто няма хора за да го направят
56
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Методи Андреев цели да вземе висше образование.
55
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това нещастно недоразумение е олицетворение на цялата политическа помиарщина в милата ни татковина, която ни залива от началото на т.нар. "демократични промени"!
54
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви са тези глупости? Императори и султани.. В 21 век сме, пишете нещо например за хибридната война!
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те не само целят, а и го постигат. Въпросът е ние към кои гравитираме.
52
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин цели да е император, а Ердоган султанПърванов бил човек на Москва, настоя Методи Андреев от ГЕРБ... а ухилената физиономия на снимката нищо не цели, той си е ***.Но какво да очаква човек, от депутат на ГЕРБ - те повечето са някакви рапони, които имитират ум, мъдрост и прозрение, докато са на командно дишане 24/7.
51
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е този Методи бе , че за пьрви пьт чувам
50
5
 
28
 
! Отговори
БРЕЙ преди 7 години
ОХ..ОХ..А ТИ ОТ КОИ СИ БЕ ГОСПОДИН МЕТОДИЕВ. КОЛКО ПАРТИИ ОБХОДИ И СЕ ПРОДАДЕ ЗА ДА СИ НА ВЛАСТ ? ? ?НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ УНИЩОЖЕНИЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. ДОКАРАХТЕ НИ ДО ДЪНОТО И ПАК ГОЛЕМИ УСТИ - НАТО ТА НАТО. *** !
49
3
 
2
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Zaglavieto e mnogo tochno :), losho e che sa ni sysedi.
48
4
 
27
 
! Отговори
123 преди 7 години
Мето, откъде изрълзя бе мекотело?, тъкмо те бях изтрил от паметта си.
47
3
 
6
 
! Отговори
lud преди 7 години
А ти пък си извратен ***!