Борисов пред Меркел: Нужно е общо решение за бежанците

В дискусията в Берлин участват още Хърватия, Словения, Австрия
Обновена: 27 авг 2016 20:12 | 27 авг 2016 15:45, Веселина Йорданова
215

Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов вече разговаря с канцлера на Федерална република Германия Ангела Меркел.
Още по темата
В разширените дискусии в Берлин участват и министър-председателите на Хърватия и Словения и канцлерът на Австрия.

Разговорите са част от работните консултации за бъдещето на Европейския съюз, инициирани от канцлера на Германия. Основна тема на дискусиите е мигрантската криза.

"Ще защитавам българската позиция, според която e необходимо общоевропейско решение и проява на истинска солидарност между държавите в Европа за разрешаването на проблема.

Освен това ще запозная колегите с темите, които обсъдих вчера в Истанбул заедно с турския премиер и президент, и отново ще подчертая, че единствено с воля и решителност от страна на ЕС и добра координация с Турция ще се справим успешно с този проблем", коментира Борисов в профила си във Faceebook.

"Заставам зад европейското единство и защита на суверените на държавите ни. Убеден съм, че разумът ще победи популизма и ще изградим стабилност и сила в региона", посочва още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдааа, явно американските олигарси са решили да управляват срета чрез склерозирали бабички в критическа възраст. Първо пробваха в Германия с Меркел - слушка и папка. Експеримента е успешен, дистанционното управление работи и изпълнява всички команди. Наскоро сложиха и на Великобритания такава а в процес е и слагането на бабичка с дистанционно управление на САЩ. Но пък лошо няма, когато света се управлява от едно място поне ще има мир. Скъпо ни го продават ама нейсе. Само тая гад Путин се противи
122
23
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До АнонименОсвен това Левски е действал на много по-ограничен периметър... - така, че освен по значимост - Борисов го надминава и по мащабност... - дейността му е с международно значение - навсякъде канен, навсякъде приет...
121
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СТРАНДЖА... слагай феса и марш в Анадола. Родоотстъпник!
120
26
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Защо Борисов е по-голям от Апостола... - Комитетите създадени от Левски не стрували и пукната пара - 10 дни турците не са знаели, че са уловили Апостола и нито един комитет не е предприел действия да неутрализира две заптиета, които са го пазели, освен това при Априлското въстание комитетите са запазили пасивност, въпреки, че са дали клетва да се бият за свободата... - а структурите на Борисов печелят вече за Н-ти път парламентарни, президентски и общински избори...
119
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно защо трябваше да се трие коментара че ни трябва и на нас един Орбан,някой май симпатизира на ислямските терористи опс "бежанци"
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брежнев и Живков на първа снимка.
117
0
 
9
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Къде са му буркините!?
116
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така или иначе, Бойко го приемат политици от всякаква величина, разговарят с него, и дори успява нещо да изкрънка. А помните ли премиера Дракула-всички се криеха от него, като от Дракула!
115
1
 
18
 
! Отговори
до СРАНДЖАТА преди 7 години
"И Ердоган ефенди прескочи до Санктпетербург да си търси булка... - и момата без да му мисли много каза "ДА"..."Санктпетербургския му отвърна "хайде да си останем само приятели", след което Ердоган извика борисовата си секс робиня да му задоволи нагона.
114
13
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
И Ердоган ефенди прескочи до Санктпетербург да си търси булка... - и момата без да му мисли много каза "ДА"...
113
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички го потупват по рамото и му се усмихват, а иначе по европейски го подигратват и подритват. Отговарят му с красиви думи лишени от смисъл, а той се гордее. Той не се свени да се снима ръкувайки се с всеки подал му ръка, независимо колко много погазва националният ни интерес. Такъв му е манталитета. Такъв му е характера. До там му стигат хоризонтите. Това са качества на човек живял в духовна и културна нищета. Човек почти като роб.
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая нещо не е в ред.Първо се разби да ги кани сега се чуди как да ги разкара.После пак ще ги кани после пак ще ги пъди.На тая възраст всичко е загубено..
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До само питамМенте алкохол не помага срещу тях. Те това им е закуската. Предлагам антифриз да пробваме.
110
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което се опитва да направи ББ е да изкрънка повече пари за България за справяне с проблема. Гърция получи 600 млн евра, България десетки пъти по малко. Най вероятно даже ще му се получи.
109
14
 
3
 
! Отговори
batmario преди 7 години
Някой ден ще разберем колко мъдър политик е М.еркел и как тази жена изнесе това тежко време.Разбира се с помощта на Русия.Тя просто се опитва направи това, което неизбежно трябва да се случи,по мирен начин.Дано да й стигне времето...Бог да пази България.
108
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И общото решение трябва да е: Вън! Кой откъде е!
107
3
 
23
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Не се подигравайте на тези двамата на снимката! И двамата са безполови!
106
1
 
12
 
! Отговори
до 117 преди 7 години
Сега Ердоган като му се озъбиИ Боко ше запали Цвичките към Анадола
105
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак кратуната му е на една страна
104
0
 
13
 
! Отговори
биг брадър преди 7 години
Шефът на света, Обамата, към групата на снимката: Говорете ясно и разбираемо, че ако записа не се чува, ще ви карам да повтаряте разговора!