Кандидатът за "Дондуков" 2 трябва да е с натовски профил

Местан не изключи възможността да се кандидатира за президент
Обновена: 18 сеп 2016 20:07 | 18 сеп 2016 19:39,
65
Кандидатът за "Дондуков" 2 трябва да е с натовски профил
Снимка: Архив, Булфото

Ще видим профила на кандидатите за президент на България и тогава ще вземем решение кого ще подкрепим, и ще стане без пазарлъци. Това каза в пловдивското село Марково лидерът на ДОСТ Лютви Местан, където в момента партията провежда първото си, след регистрацията й, съвещание на Националния съвет.

Той уточни, че последната дума ще бъда на Изпълнителния съвет и добави, че вече има решение ДОСТ да се регистрира в ЦИК за участие във вота.

Още от самото си създаване сме заявили, че ще работим за развитието на България като евроатлантическа държава и на тази основа ще се вземе решение коя кандидатпрезидентска двойка ще подкрепим, добави Местан.

По думите му кандидат за президент трябва да има категоричен натовски профил. Като други изисквания Местан посочи и становище относно съдбата на Крим и санкциите към Русия, като тезата на ДОСТ е "да отпаднат санкциите, но преди това да отпаднат причините, които ги наложиха".

Едно е ясно - че няма да подкрепим ляв кандидат, защото вече публично показаха, че не покриват основните ни критерии, а що се отнася до десните, ДОСТ имат допълнително изискване за тяхното становище за забрана да се гласува в Турция и Франция, коментира Лютви Местан.

Запитан дали има опция лично той да се кандидатира, Местан отговори, че ако партията реши да има свой кандидат, съвсем допустимо е това да бъда председателят й.

По думите на Местан към момента членската маса на ДОСТ наброява 17 000 души, с уговорката, че продължава ускорен процес на учредителни събрания. Той уточни, че в областите Благоевград и Кърджали такива се провеждат, освен на общинско ниво, и в населените места.

Процесът ще се движи отдолу нагоре и амбицията на партийното ръководство е той да завърши до края на годината, като се създадат структури в около 100 общини от 15 области.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
Боже, Боже преди 7 години
Господи, много кандидат президенти, от всяко село и паланка! От всяко гето и землянка! Всеки зяпа да лап'а, пара народна да прецапа! Боже слез на земята огледай си раята, прибери си вересиите! Дано да дойде време да има покой за народа български! Стига ***, стига с тази простотия!
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еййй, какво нещо е това властта. Ще си скъса гъъъъъъза, ама да е на власт:(
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А можеш ли да се разкарашна майка си в турския атлантически зaдник.
38
3
 
7
 
! Отговори
Георгиева преди 7 години
Кандидатът, г-н Местан,трябва да милее за България, да защитава Българските интереси, да има Български профил,а не целува чуждестранни з.а.д.@н.и.ц.и!!!!!
37
1
 
1
 
! Отговори
duhku4e преди 7 години
До До паметливкочовече,ТИ явно живееш в друг свят,събуди се и погледни света от другата страна!
36
2
 
9
 
! Отговори
duhku4e преди 7 години
Тоз турски Ибрик пак ли го изтипосахте да му гледаме гадната Мутра!Вместо да е с раирана пижама вече,той отново във вестниците акъли дава...***!
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кандидата за Дондуков ТРЯБВА ДА Е С БЪЛГАРСКИ профил. А Българофилите ако не друго, то поне УВАЖАВАТ Русия и мразят англосаксите, турците и по - голямата част от западноевропейските държави по ИСТОРИЧЕСКИ и ЕТНИЧЕСКИ причини.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За който не е запознат:Село Марково е пловдивското Бояна (още от татовао време, с вили на управляващите).Лютвито, май, иска да демонстрира някаква символика - дали не си фантазира за възстановяване на автономна Източна Румелия със столица Пловдив?Опасни забежки!!
33
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан президент!!!!
32
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МЕСТАН трябва да го Екстрадират към Турция час по скороДА МУ БИЯТ СЪЩО ЧЕРНИ ПЕЧАТИПО ЖИВОТНО НА ПАСПОРТА
31
10
 
2
 
! Отговори
ВАСИЛИИ -ВТОРИ преди 7 години
пАМЕТЛИВКО И рУСОФИЛКО, и двамата сте за обесване.С главата надолу.У нас предателите така ги бесят и им вадят очите с нажежено желязо . Запомни това и някъде си го запиши. Ако българите се наивни и прощават ,Аз не прощавам.
30
5
 
19
 
! Отговори
Квооооо?! преди 7 години
Кво Нато бе?! Сами трябва да си пазим държавата и небето над нея. Коя друга държава чака на чужди?!
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Залагам си годишната заплата, че ако се кандидатира ще има повече гласове от баш воеводата.
28
4
 
23
 
! Отговори
Даскала преди 7 години
На тоя пишман даскал , който не може да вдъхне на децата патриотизъм искам да кажа следното :Колега , макар че си с фес и миришеш на овча лой , трябва да знаеш , че България ще избере тоя път за Президент с пробългарска ориентация !Анадън му? Да се кичиш с чужда собственост е срамотно , фесе!
27
4
 
20
 
! Отговори
Дуло преди 7 години
Изчадие адово!
26
4
 
27
 
! Отговори
блъгарин преди 7 години
Неможе небългарин да казво какъв ще е българският президент.
25
3
 
12
 
! Отговори
11 преди 7 години
Пфуууууу!
24
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоа местан като къв са изказва ?.
23
5
 
13
 
! Отговори
антиседераст преди 7 години
До До паметливкоИзвънредно моного сте зомбиран от евроатлантическата антибългарска пропаганда подплатена с долари от "америка за БГ " и " весели хапчета". Такива небивалици не е възможно да напише нормален човек.
22
17
 
8
 
! Отговори
До паметливко преди 7 години
Човече заблудено ,очевидно не познаваш собствената си история. Нинова и Радев ,заедно с агент Гоце ,Калфин,Сидеров и *** им ни водят към Евразия. Ще ни правят поредната руска република . Основен и официален език-руски. Основни филми-руски. Основни управляващи -от Русия ,воиски-руски ,основна история-руската,основен враг-Европа и Турция ,заедно със САЩ ,разбира се. Много просто ,защото руските лаинари по нищо не могат да се сравнявант със западните демокрации и добре уредени общества.