Йотова: Станахме жертва на великомакедонските комплекси!

Няма да дадем зелена светлина за членството им в ЕС
24 сеп 2016 17:51,
73
Йотова: Станахме жертва на великомакедонските комплекси!
Снимка: Facebook

"Отново станахме жертва на великомакедонските комплекси! Това, което са направили македонският журналист и приятелите му с войнишкия паметник на връх Каймакчалан, не може да бъде окачествено само като вандализъм, още повече че това не е първият случай", пише в профила си във Facebook кандидатът за вицепрезидент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП Илияна Йотова, съобщават от пресцентъра на БСП.

Още по темата

Йотова подчертава, че македонските власти за пореден път не заемат позиция.

"Държа да отбележа, че в докладите, които пишем за напредъка на Македония за член на ЕС, винаги повдигаме въпроса за поругаването на българските паметници. Докато това не спре, ние няма да дадем зелена светлина за членството на тази държава в ЕС", заявява Илияна Йотова.

Припомняме, че с официална позиция по скандала излезе и външното ни министерство. Ведомството призовава властите в Македония "ясно да се разграничат и повече да не допускат подобни позорни актове", които не били изолирани случаи и са особено тревожни в момент, когато двете страни преговарят за подписване на договор за добросъседство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Миленко 19И вас татари ви яздят - при това не кой знае колко по-зле от нас българите! :)))))
21
1
 
13
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Македония е една от най-големите грешки в нашата история!Номер едно разбира се е загубата на Бяло море,пак заради същата Македония!Всичките македонски чукари не струват колкото 50-60 км излаз на Егея*!А и хората не струват-читавите щяхме да си ги приберем,а останалите да стават курбан на шиптърите щом ни мразят толкова....*Загубата на Б.Море ни обрича на вечна маргиналност и нищо не може да промени тоя факт!Фашизъм,комунизъм,евроатлантизъм,православие(ако щете)-все тая всичко е отишло по дяволи
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Унгария, Словения, части от Хърватия, Чехия и Словакия са били част от Австро-Унгария. Защо ли там няма такъв безумен и безсмислен непразън? Защото мозъците им не са промити!
19
21
 
2
 
! Отговори
Миленко преди 7 години
А вас Татарите ве направиа Буари, пред тоа бевте Македонци.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Миленко 16Присмяла се щърбата на хърбата! И вие македонците пък сте един хубав народ!? Стари лаври народ и държава не създават! Все у кюпа!!!:)))))
17
1
 
5
 
! Отговори
беломорец преди 7 години
МиленкоСамо си си носил токмака ,напразно до тамЗащо нямаш снимка на плочата?Щото са я разбили на 16 ти!Т а п а на р такъв.
16
14
 
2
 
! Отговори
Миленко преди 7 години
татаро монголо *** !! Многу добро го владеете Македонскиот азик имате 5+ по Македонски ...
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МиленкоДедо ти чист македонец ли беше сърбоманино или си от античките?
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомням си един филм за зомбита където им пускаха ракетки в небето за да гледат нагоре и на не забележат хората докато преминават! Така са и повечето българи - като зомбитата! Гледайте нагоре и бъдете уверени че никога няма да се спънете!:))))))
13
16
 
2
 
! Отговори
Миленко преди 7 години
Земотрес е или ташаците ми се стресоа од што татарскиот кодош и *** Б. Димитров е ме тужел.0.001 по Рихтер.
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До RUSSIA the best..................Да бе да , все вие сте жертвата ! Е що така ?...............Русише швайне се правите много по-умело на жертва. Заедно започнахте втората световна с нацистка Германия, пък след това "вероломно нападение". През този век станахте "жертва" на Грузия и на Украйна, а пък за САЩ сте постоянна мишена. Но на лъжливите руски овчарчета само доверчиви русофили им вярват!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БКП/БСП стана маша на великосръбските, имперските интереси на Белград и Москва,като продаде Македония и Западните покрайнини на Сърбия."Великомакедонските интереси",са всъщност,великосръбски и имперскоруски.
10
7
 
1
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
До 6 македонецИмаш право. Нашите първо е трябвало да вземат разрешение от македонските власти,а сега да се ежат българските политици на македонската държава заради действията на един човек е тъпо
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъртата комунистка изпълнява поръчката на Москва, чиято цел е Македония и Сърбия да се държат колкото се може по-далеч от ЕС и НАТО. И изобщо няма моралното право да говори за Македония. Защото нейната партия под диктовката на Москва призна съществуването на "македонската нация", и насилваше хората от Пиринския край да се пишат "македонци" и ако Тито и Сталин не бяха се скарали през 1948 г. беше готова да подари Пиринския край на Югославия!
8
0
 
16
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Великите комплексари макетата с измислената си държавицаЕ Няма такъв смях!Наглеци, *** и простофили, е тва са така наречените македонци. Пак късмет, че се изринаха от България, че да не ни срамят по света. ***!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво са си барали тогава
6
19
 
1
 
! Отговори
Македонец преди 7 години
А зошто не си побарате дозвола од македонските власти за легално да си поставите паметна плоча на камак чалан и да може без проблем да си прославите исто како на бугарското воено гробиште во Ново Село ка Струмица .
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йотов ще напусне ли Европарламента или сама не вярва, че ще спечелят изборите?
4
6
 
4
 
! Отговори
макара преди 7 години
Стига занимаавахте хората с тая простотия!
3
6
 
16
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Нали македонските удбаши точно това целят да не влязат в ЕС,как може да са толкова глупави нашите политици? А тази Йотова би трябвало да мълчи засрамено,защото нейната партия има голям грях спрямо македонските българи.