Министри спокойни: Няма да има време разделно!

Ще подобрим комуникацията, обещава Кунева
Обновена: 15 окт 2016 09:59 | 15 окт 2016 09:56, Красимир Ангелов
59
Министри спокойни: Няма да има време разделно!
Снимка: Булфото, архив

Нещата ще бъдат урегулирани и няма да се стигне до време разделно за кабинета, прогнозира министърът на енергетиката Теменужка Петкова в предаването "Събуди се" на Нова телевизия във връзка със снощното извънредно заседание в Министерския съвет.

Още по темата
"Заседанието премина в един откровен диалог, какъвто трябва да има между партньори в управлението. Нямаше напрежение, бяхме откровени", посочи Петкова.

По думите й всеки участник в срещата е казал онова, което вижда и усеща.

Според министър Петкова в крайна сметка се е стигнало до обединение около тезата, да продължат реформите в България, "да продължим да работим със същите темпове".

"За никога не е тайна, че правителството работи и се справя, но за да продължим да работим добре, необходимо е да бъдем единни навсякъде", обясни министър Петкова.

Вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева пък обеща по-добра комуникация в правителството. По думите й вторник е важен ден, защото предстои гласуване, което ще определя ритъма на изпълнителната власт и на изборите.

"Думи като заплаха и други по-силно емоционално оцветени думи за мен в политиката са невъзможни, аз не говоря така”, заяви тя по отношение на думите на премиерът Бойко Борисов.

"Драматична новина от вчера няма. Седмица след седмица в Министерски съвет ние показваме резултата – нещо, което премиерът отдели 2/3 от времето си вчера, за да покаже успехите", обясни Кунева и още веднъж посочи.

"Проблеми в Министерски съвет няма и това министър-председателят го каза многократно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ е много прав!Наистина идва "раздялата":за някои- време разделно,за други- раздяла с начина на живот- да станат безработни или миньори в условията на реалната пазарна икономика,трети- с незаконно придобити средства и имоти,или със статуса в обществото-примерно пандисчии и т.н.Най-важната задача е да не допуснем политическите бандити,които управляват БГ след 1989г да не напуснат страната и след предстоящия Народен съд за всеки ще има направление -кой в Гуантанамо,кой в Сибир,кой в Белене...
41
0
 
5
 
! Отговори
баба гена преди 7 години
До socialenЧУЛ ТЕ ГОСПОД ,Г-Н СОЦИАЛЕН.И НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.РАЗБРАХА СЕ СЛЕД ЗАПЛАХИТЕ ОТ АЗ СЪМ *** И ВЕЧЕ ДУМА НЯМА ДА ОБЕЛЯТ СРЕЩУ НЕГО.
40
0
 
13
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Долу сикаджийската партия ГЕРБ.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За никого не е тайна, че ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ и, че правителството НЕ работи и се справя САМО СЪС СОБСТВЕНИТЕ ДАЛАВЕРИ.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"За никога не е тайна, че правителството работи и се справя"---За никогА (?) не таина ...Днесбегето, ама всички "автори", ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА "ПОСТВАТЕ" МАТЕРИАЛИТЕ!!
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"За никога не е тайна, че правителството работи и се справя."---А-а, тайна е, тайна е!
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Темненужке,защо не отиде при миньорите да ги подкрепиш,а се спотайваше и чакаше какво ще каже Боко,че без него и носовете не можете да си избършете.
35
0
 
12
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Патриотите поне са принципни-------------------------------Ако бяха такива Велизар Енчев щеше да е още с тях! пп. Никаква прошка на *** от НФСБ! Всъшност за мен след случая с Енчев патриотите НФСБ не съществуват!
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно самотно Браво стои на амбразурата и само не си вярва на лозунгите! Моите съжаление, брато! Палачинката се обърна!
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мръсн неолибералисти. ако бяха мъже още прев феврари когаго Герб стопира правосъдната реформа от РБ щяха да си хвърлят оставките и сега народът щеше да е с тях,а не да се пазарят за разни министерски кресла. Патриотите поне са принципни - искаха този Изборен кодекс и стоят зад него, а РБ държаха на Кодекса, защото не бяха сигурни ще минат ли 4 процента, а сега тепърва искат да го променят.
32
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тая не знае как да си светне лампата, но е министър на енергетиката....
31
0
 
26
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Да продължим реформите със същите темпове звучи като да продължим краденето със същите темпове. Как ще напуснат, то келепир изпуска ли се. Като говорят за принципи, ей за това става въпрос. Гнусно! Не могат да се дишат, но да са там... Пък после не гласувайте, за да си продължат далаверките.....
30
0
 
19
 
! Отговори
протестиращ преди 7 години
Без да прелагаш тъй или иначе те са пътници а това дето Теменушка ги успокоява да не би някой със слаби сърца и хепертония да не би да се стоварят по време на предсоящото във Вторник заседание на МС.Най вероятно ще има разместване на пластовете в МС равносилно на козметични оставки за пред Брюксел.
29
1
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Теменужка непослушка, между шамари се мушка.Ще ни оберат до шушка,тез крадливи Герберушки.
28
8
 
11
 
! Отговори
Предложение преди 7 години
Предлагам ГЕРБ и Борисов да подадат оставка и да ни дойде едно яко правителство да ни дават големи запалти и тогава ние българите ще си пийваме ракийката с тънките мезета ще си хапваме паржолките с биричката и ще се кефиме не живота.
27
1
 
34
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Дните на Турлюгювеча на Доган, Пеевски, Прокопиев, Кънев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство", начело на което туриха неукия Борисов да "управлява" с 80 депутата, са преброени.Драпат до колкото могат от кариеристки, користни причини.
26
1
 
20
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Теменужка какво вижда и усеща?
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко народе, няма да има оставки - ла*пането на баницата продължава.За вас трохите. И да не забравите да гласувате пак за изедниците.
24
3
 
22
 
! Отговори
Край преди 7 години
Никаква разлика с посланничката ни в Люксембург.
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема на България сега са бежанците! Това не са бежанци ами войска джихадисти. Трябва да се проведе референдум както в Унгария и да искаме отмяна на квотите за бежанците, само тогава ще се оправи България, като се изчистиме от бежанците.