Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио

Политикът се почувства унизен
23 окт 2016 12:00, Александър Попов
241
Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио
Снимката, която провокира началото на разговора. Снимка: Facebook

Николай Бареков трябваше да бъде гост в предаването "Тази сутрин" по bTV, но опитът за интервю се превърна в панаир.

Водещата Жени Марчева започна разговора с кадъра, който разбуни социалните мрежи през седмицата. На него Бареков се бе щракнал как чете в. "Таймс", а голяма част от коментарите бяха свързани с неговите познания по английски.

Самият политик се похвали, че малка част от кандидат-президентите имат по-добър английски от неговия. Жени Марчева пък реши да го подложи на тест с приготвено изречение от същия вестник - да го прочете и да го преведе, което предизвика гнева на Бареков и той напусна студиото.

Страната е пълен батак, вие се занимавате с английския ми. Няма да участвам в изпит, заяви политикът.

Когато на видео стената се появи част от вестника Бареков заяви, че няма въобще да погледне.

"Ако няма да говорим по темата си тръгвам от студиото, приключваме разговора и оставям на хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин", нападна Бареков.

Малко по-късно той разпространи своята позиция.

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка". Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол", се пише в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм чел този вестник, но мисля, че повечето хора ще се затруднят със част от нещата във вестника ако за първи път го четат. Повечето хора четат клюкарски новини или гледат тийн сериали на Английски и си мислят, че знаят езика. Бареков и той не го е чел и затова се махна от студиото. Ученето на Английски е дълъг процес.
70
6
 
27
 
! Отговори
No comment преди 7 години
Гьон с претенции на интелигент
69
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаха хубавите БАДЖАЦИ! Бареков, от каде извади тая хубава дума хаха
68
8
 
20
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Защо наричате Марчева журналист? Тя е само удобна водеща на неделно предаване по Босфор тв, при това е известна с гербавите си пристрастия и с твърде пошлия си вкус към облеклото. Как е възможно жена на 45 години да носи минижуп до сливиците си и да показва кльощавите си балдъри най-безсрамно?
67
4
 
17
 
! Отговори
този е гола вода преди 7 години
Аз не гледам бТВ защото там и дежурен Слави, но като видях снимката ми мина през ума че Глупостта няма почивен ден.Аз предполагам че също щеше да се обиди ако му дадат руски вестник.Той просто е един головодник.
66
9
 
24
 
! Отговори
гробарят преди 7 години
Никой няма право да унижава никого публично които и да е той,защото гаврата по''бтв" тази сутрин може да се случи с всеки в дадената ситуация е,Бареков.Но ако на негово място беше някой обикновен човек от народа който няма никакви механизми да се защити,не говорим за правосъдие то в БГ е умряло как да се реагира в подобна ситуация?Клакьори като ,Марчева под път и над път ,но деградацията на" бтв "никой не може да я спре,медията върви стремглаво надолу към пропастта на небитието
65
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само отчаяни и неуспешни опити.Бареков,Радев...
64
4
 
26
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Като се има предвид какъв лъжец е тоя,напускането на студиото неможе да се приема за загуба
63
5
 
24
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
И този се мисли за политик и то голям ТОВА Е ЕДИН ЛАПАЧ НА ПАРИ ***
62
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете това, ослушайте се от какво ви отклоняват вниманието.
61
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди седмици, Перата я сложи тази на място, та се наложи да прекъснат връзката! Представям се ако той беше в студиото, какво щяха да направят, може би рекламна пауза за дамски превръзки!
60
6
 
8
 
! Отговори
до 74 преди 7 години
И защо да ги изпитва, хората си казват, че не го знаят. Изпитва този дето НЕ ГО ЗНАЕ, а твърди обратното и клейми тези като него с езиковите познания.
59
11
 
16
 
! Отговори
повикало обадило преди 7 години
Бареков само се хвали колко ДОБРЕ знае английски, ами нормална реакция е да го накарат да поговори. Не съм чула някой, който ДОБРЕ го знае да тръби наляво и надясно за това и да клейми тези, които не го знаят. За това на мен Бареков ми е трагико-комичен. Журналистите просто правят шоу с този негов недостатък. Нали трябва да измислят нещо да ни ЗАБАВЛЯВАТ.
58
1
 
2
 
! Отговори
Рогер преди 7 години
*** да се чете ***
57
3
 
4
 
! Отговори
WC преди 7 години
BAREKOV E STRESIRAN OT SLYCHKATA PREDI GODINI KOGATO GO ZALIAHA SAS *** NA EDNO SBORISHTE....SIGYRNO OSHTE MIRISHE I OT BTV SA SE CHYDELI KAK DA GO IZGONAT
56
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дудуков рече да си направи пиар с този вестник ама си направи харакири.
55
8
 
20
 
! Отговори
Рогер преди 7 години
А защо придворната "журналистка" не покани любимата си тиква да покаже езикови умения или пък *** да обясни защо крие "семейството" си?! Постоянно се показва дъното на българската журналистика, ама то каквото търсенето - такова и предлагането.
54
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая му се чекнеше като Шерън Стоун в Първичен инстинкт. Бюрек, кажи имаше ли *** кифлата и беше ли избръсната добре?
53
2
 
2
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
Carya bil gol,a Biureka pro..ss..
52
6
 
12
 
! Отговори
А1 преди 7 години
То, пак дабре, че бЮрека не е обърнал вестика наопъки!Представяте ли си кво Шоу щеше да бъде в европарламента в Брюксел???-))))))))))))))