Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио

Политикът се почувства унизен
23 окт 2016 12:00, Александър Попов
241
Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио
Снимката, която провокира началото на разговора. Снимка: Facebook

Николай Бареков трябваше да бъде гост в предаването "Тази сутрин" по bTV, но опитът за интервю се превърна в панаир.

Водещата Жени Марчева започна разговора с кадъра, който разбуни социалните мрежи през седмицата. На него Бареков се бе щракнал как чете в. "Таймс", а голяма част от коментарите бяха свързани с неговите познания по английски.

Самият политик се похвали, че малка част от кандидат-президентите имат по-добър английски от неговия. Жени Марчева пък реши да го подложи на тест с приготвено изречение от същия вестник - да го прочете и да го преведе, което предизвика гнева на Бареков и той напусна студиото.

Страната е пълен батак, вие се занимавате с английския ми. Няма да участвам в изпит, заяви политикът.

Когато на видео стената се появи част от вестника Бареков заяви, че няма въобще да погледне.

"Ако няма да говорим по темата си тръгвам от студиото, приключваме разговора и оставям на хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин", нападна Бареков.

Малко по-късно той разпространи своята позиция.

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка". Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол", се пише в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
5
 
22
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Изобщо и трите педесет годишни лелки не стават за водеци! Бивщата манекенка Векилска, бившата актриса Любенова и бившата журналистка Марчева... Трагедия!
90
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Налага се да припомним, че в мига в който Слави напълни 70 000 стадион БТВ бяха ЗАД него, а като тръгна да говори срещу ББ, от БТВ го привикаха на полицейски разпит.
89
6
 
30
 
! Отговори
Журналистиката е WC преди 7 години
Тая Жени Марчева защо не провери английския на Цачева, Борисов или Цветанов!?!!Защо се гаврят с всички, които не са от Герб!Защо когато правят интервю с някой гербаджия направо се разтапят а интервюто прилича на лексикон!?!!!Същите са и Ани Цолова и Николаев, никакво уважение към събеседници различни от управляващите!Един истински журналист се отнася с еднакво уважение към всички гости независимо дали ги харесват или не!!!!!
88
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бареков има гаменско държане, но говори някои неудобно истини. А че БТВ е поръчкова медия е фаакт. Да, бареков сигурно има доста слаби познания по английски, но това ли бе важното? Можеше да го пита къде е усъвършенствал английския си или къде е учил английски, но коя е Жени Марчева, че да огеценява как говори на английски???! Ами тя как говори английски???
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бареков може да пише коментари за субтитри в Замунда
86
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това просто парвеню представя България вече 2 години в Европарламента...
85
5
 
16
 
! Отговори
аа1830 преди 7 години
Нито лекото държание, облеклото, начина на говорене и провокатиции на тази кифла е оправдано към госта в предаване като това, нито просташкото поведение, разчекнатата стойка, тъпия коментар за краката и внезапното тръгване от студиото е оправдано. Ако имаше поне малко мозък и здържаност можеше да се извини на зрителите и щеше да се измъкне доста по достойно. Взривоопасна комбинация, за филм например в един друг жанр ще са идеална двойка!
84
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едновременно сме писали - и двамата сме на мнение, че на и ходи на Ж.Марчева да се прави на Шарън Стоун.
83
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в инетерес на истината, той че се държа Ганьовски, ганьовски се държа, но поне каза на една к....а че е такава. Сложила една къса поличка, да под коленете, кръстосала краката като Шарън Стоун, да й се види оная работа, камераат срещу нея и се прави на отворена пред Бареков. Защо не направи същото с Борисов - да му задава неудобни въпроси облечена така.
82
5
 
21
 
! Отговори
дам преди 7 години
Жени Марчева е на 49 години и още не е разбрала, че трябва да се облича прилично за възрастта си. Все пак не е красива, като Шарън Стоун примерно.
81
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако искаха да го затапят можеха се му дадат да превежда от учебник по Химия на Английски или нещо друго, което Бареков не го знае и на Български.
80
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нашите политици ме е срам от тях как говорят в ефирбаджаци....бай ***.....пиле шарено...пенсионери - мат'рял
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
селски дудук не може да има държание
78
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък се надявам някой ден нашите "независими" журналисти да изпитат Бай *** по български ,е тогава ще е големият цирк.Б арека всички го знаем какъв клоун е,няма нужда от изпит!
77
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мистерията е разгадана - гледа картинките само!
76
11
 
13
 
! Отговори
ист преди 7 години
Добре че избяга. Беше замърсил ефира. Марчева показа нещо хубаво.
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Можеше да преведе едно изречение и да се оттърве.
74
2
 
20
 
! Отговори
аа1830 преди 7 години
Хвани единия удари другия. Леки к*рвенски провокации и един самозабравил се перко. Вместо да е пример за подражание, телевизиите търсят евтини сензации за момента, отражение на цялото ни ниво като нация!
73
6
 
10
 
! Отговори
Я, па Я преди 7 години
Това трябваше да го кажеш на добър английски език в студиото, да станеш и да си излезеш като пич. Сега е по смешно и жалко от цирка който изигра по телевизора. Но има и положителен ефект. Като не вършиш работа поне шоу да има.
72
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той ББ знае само български.