3,6 процента преднината на Радев пред Цачева – 25,67% срещу 22,02%

Резултатите са от обработени 66.55 % от протоколите в страната
Обновена: 7 ное 2016 09:18 | 7 ное 2016 09:00, Елка Василева
170
3,6 процента преднината на Радев пред Цачева – 25,67% срещу 22,02%
Снимка: Facebook

При 66.55 на сто обработени протоколи в страната към 7:30 часа тази сутрин кандидатпрезидентската двойка ген.Румен Радев - Илияна Йотова води с 25,67 на сто, съобщиха от ЦИК.

Кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева - ген. Пламен Манушев е с 22,02 на сто от гласовете на тази база.

Още по темата

Кандидатпрезидентската двойка на патриотите Красимир Каракачанов - Явор Нотев печели 15,10 на сто от вота.

За Веселин Марешки и Петър Петров гласувалите са 10,74 на сто.

Кандидатите за "Дондуков" 2 на Реформаторския блок - Трайчо Трайков- Съби Събев - са с 6,14 на сто.

Гласоподавателите, отбелязали квадратчето "Не подкрепям никого", са 5,68 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МукавейЕй ***, къде видя, че искам Бойко да става президент бе, *** ***?!
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МукавейНа кой викаш льольо и *** долна бе *** миризлив?!
119
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво сега, генерал ли ще ни е президент? Като Куба ли ще ставаме?! Докога ще ни управляват комунисти?! Президента трябва да бъде надпартиен, т.е. независим, иначе е подчинен на лидера на партията, която го е издигнала ще не ще трябва да се съобразява с него и да му се подчинява, а всички виждаме до къде ни водят партийните интереси! До кога тоя кръговрат с БСП?! Толкова ли няма независими свестни кандидати, които да изместят герб, ами пак *** се намърдаха във властта?! АМАН!!!
118
1
 
5
 
! Отговори
Неда преди 7 години
Не мразя Цецка, дори бих искал за гласувам за нея, на не намирам нито една причина да го направя-
117
0
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Слави няма да направи партия.Защото го е страх да не стане като същите тези които вече 20 г плюе!!!Без съмнение ако все пак направи Партия ще играе важна роля в бъдещия парламент.Но много скоро повечето от вас тука ,коментиращите ще излезете с лозунги че Чалгар ни Управлява и други подобни.Ударите от опозицията и липсата на Политически опит до голяма степен ще го срине .Слави знае много добре това и няма да предприеме такъв Риск.
116
12
 
3
 
! Отговори
Велислава преди 7 години
Не разбирам защо Цецка е недостойната кандидатура,толкова умерена жена ,справедлива,работи съзнателно и отговорно,знае конституцията ,такъв човек е подходящ за този пост,това е представителен пост и мисля че не представяме по хубост а по далеч по добри професионални качества кандидатите. Жалко че задгърбихме един достоен човек ,на мен Ц нищо не ми е направила за да я мразя и да вземам такива крайни решения,много жалко за нея.
115
10
 
4
 
! Отговори
Малина преди 7 години
Дори и да подаде оставка Борисов ,нищо лошо не се е случило защото лошото предстои от тук нататък,до сега недоволно от тук нататък още по недоволни,чуйте ми думата,смятайте че държавата е замряла от този момент и нищо няма да се прави за нея ,милионерите пак ще си крадат и точат държавата и така до безкрайност докато изчезнем окончателно.Защо ги подкрепихте БСП рите след като 1 година и половина крещятхе пред Парламента да се махат,защо ли защото много умело БСП ни омаяха с този парашутист и
114
0
 
2
 
! Отговори
Историка преди 7 години
Ако Османска Империя не бе изгонила по големите Катуни с Роми по това време , сега Цецка Цачева би спечелила с 40% само ромски гласове , та тука е виновна Османска Империя сега
113
6
 
8
 
! Отговори
Тракийски преди 7 години
Никога няма да мога да разбера народа си. Как е възможно 50 % от гласувалите да изберат единствените двама кандидати, които отказаха да дебатират с останалите прентенденти за вота ?! С какви очи Радев или Цачева ще се нарекат президент при положение, че ги беше страх да защитят позициите си пред хора като Веселин Марешки и Красимир Каракачанов?!
112
4
 
20
 
! Отговори
К преди 7 години
Цецка е пародийна. Не мога да си дам гласа за нея, защото това би било обида за цялата българска нация.
111
15
 
10
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
Добър ден Български народе отрезняхте ли след глупоста която сътворихте отново.И ще е хубаво повече да не се оплаквате повече ,вчера ви се даде шанс но вие отново си избрахте да бъдете унижавани ,потискани ,и зависими.Хората се учат от грешките си но това явно не се отнася за Българите.
110
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега *** няма да се траят
109
0
 
2
 
! Отговори
дончо преди 7 години
"Избиратели ли?... - И сянката им няма да видиш! Като ти кацнат от всяко село по 12 души общински съветници с кметовете барабар, като събереш чиновниците и писарите, окръжи бюрото с тия 40-50 катили, направи някоя шашарма, наблъскай в кутиите няколко снопа бюлетини и ето ти тебе магарето народен представител, ха-ха-ха!" "Свободни! Изборите свободни! А ний с управителя кис-кис-кис! Аз го погледвам с едно око и му казвам на смях: "Ний сме сигур!" Той като се закикоти и хоп - една мастика.
108
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ сега ще смени ли ЦЦ защото не печели?
107
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
но ако балотажът е между Каракачанов и Радев, всички ще се обединят срещу Радев========за бойковия каракачанов??? Майтап си е това. Само като го видиш какъв е ***... и ти се отщява.
106
1
 
15
 
! Отговори
До 125 преди 7 години
Интересно нещо си написъл.Да ама Тиквун нямаше мозък да се сети че ако излъже за оставката ще спечели общественото негудование което е повече от ясно,камоли да се сети за този ход който е доста хитър.
105
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов се подигра с българите,като им наложи недоразумението-Цецка Цачева,чиито видеа с руски романси по Ютюб възмутиха много българи.Цецка е олицетворение на послушен апаратчик,добрал се до високи постове с цената на привилегии и т.н."връзки"-създадени още от времето на соца.Те едва я издържаха,като председател на НС,но за президент им дойде много.
104
2
 
14
 
! Отговори
До Фронто преди 7 години
Стига с тая демокрация! Това е форма на управление на бедните, като на последните им се дава да говорят, роптаят, ругаят, псуват и т.н., но се УПРАВЛЯВАТ от богатите. В другият край са - многото данъци, такси, осигуровки и безработица., с което бедните стават свободни РОБИ! Ако те се надигнат на бунт - срещу тях се изправя СИЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ АПАРАТ!!!, за който пари не се жалят и винаги има! На бедните им се предлагат да избират слуги на богатите и кръга се затваря! Времето минава, живота също! ОК
103
1
 
32
 
! Отговори
Стоянов преди 7 години
Не вярвам цецка да има 20 и повече процента.Не познавам човек който да е гласувал за нея, всички я плюят , по форумите също.И как ги събраха тия проценти не ми е ясно.
102
2
 
39
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Успех на Балатожа Ген.Радев !!!!По достойния от двамата!