Борисов поздрави Тръмп: Ще надграждаме заедно!

Премиерът му пожела здраве и благоденствие, иска диалог за визите
10 ное 2016 11:07,
185
Борисов поздрави Тръмп: Ще надграждаме заедно!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави Доналд Тръмп за избирането му за президент на САЩ, съобщава правителствената пресслужба.

Борисов пожела на Тръмп и на американския народ здраве и благоденствие.

Още по темата

"Ценя изключително високо достигнатото ниво на приятелство и стратегическо партньорство между нашите две страни", отбелязва премиерът и добавя, че искрено вярва, че двете страни ще продължат да надграждат постигнатото.

Борисов потвърждава още, че българското правителство ще продължи да полага усилия за пълното разгръщане на потенциала на двустранните отношения.

Министър-председателят отбелязва отличното сътрудничество между България и САЩ в областта на отбраната, борбата с тероризма и организираната престъпност в драматично променената среда на сигурност в глобален мащаб. Той изразява благодарността си за полученото съдействие за модернизацията на българските въоръжени сили.

"Същевременно съм убеден, че можем да направим още много за разширяване на присъствието на американския бизнес в България. Надявам се и на напредък в диалога за премахване на визовите ограничения за САЩ, което ще разшири възможностите за преки връзки между гражданите на двете страни", посочва премиерът Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
17
 
! Отговори
ф.е.джерджински преди 7 години
Намирам удивителна прилика между Живков, Костов и Борисов. След като зверски и до кръв доиха вимето на българския народ, те демонстрират почуда и обида от неблагодарното българско ***. Но, гешката им е, че ние не сме *** радващ се на обори, а свободни хора искащи достоен живот.
65
0
 
11
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Днеска така! Утре не се знае... Ами тва е!
64
0
 
20
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Анонимен 78Тиквата също е милиардер. Само че нелегален :)
63
7
 
0
 
! Отговори
До 65 преди 7 години
65, *** се гръмни някъде с патрон за глигани.
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ане ти нормален ли си бе? Бивш пожарникар и настояща тиква иска среща с милиярдер!?
61
0
 
11
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Началник ще слушам!
60
0
 
13
 
! Отговори
56 преди 7 години
Борисов не разбрали че за визите решава ам.парламент а не президента.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До :(Не ги помитай, пожали ги да си сърбат тюрлю гювеча те, не друг да мете красотите им.
58
4
 
6
 
! Отговори
Буратино преди 7 години
БСП трябва да се преименува на БКП - българска капиталистическа партия.
57
0
 
17
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Грама:Уийкиликс.Г-жо държавен секретар спрях Белене! Фалирах България! Мисията успешна!
56
0
 
23
 
! Отговори
само десет секунди преди 7 години
Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!
55
0
 
18
 
! Отговори
До Истината боли! преди 7 години
Никой не иска много пари, искаме само живковите заплати и живковите цени. Така че бегай у Америка. Ние тук ще дерзаем за това което искаме.
54
0
 
21
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 7 години
Пожарникарят сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, агент Буда е жертва на собствената си глупост!
53
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 60: Не става така, както си я представяш. Как дойде на власт правителството на Орешарски? ГЕРБ спечели изборите, защото имаше най-много депутати, но никой не искаше да прави коалиция с него. На всички партии им беше писнало от Бойко. Нещо подобно ще стане и след следващите избори. Друг е въпроса какво стана с правителството на Орешарски - за това вина имат БСП и най-вече ДПС.
52
0
 
11
 
! Отговори
Циник преди 7 години
....искам да съм тиган! Да ми е маз*но на шкембето, и топло на за*дника! Тарикат пич е бат*ви Бойка....винаги със силните - кат се почне от др.Живков..през Обама ...Меркел...та до бай Дончо!Тарикат пич - и в ке*нефа гладен не остава!Пхахаха
51
17
 
4
 
! Отговори
Истината боли! преди 7 години
Все някой 26 год. ви е крив ,че сте мозъчни инвалиди и не можете да изкарвате пари. Признайте си ,че сте скaпaняци и не можете да изкарате пари а не да обвинявате все други. Границите са отворени кеф ти Германия, кеф ти Америка, ама и за това нямате смелост защото сте мишки, ако бяхте мъже да сте добре финансово а вас жените ви командват и хранят.
50
0
 
22
 
! Отговори
**** преди 7 години
Този какво още се гласи,щял да надграждал заедно,в неделя да си пише оставката,и в понеделник да я подава,хич да не си прави тънки сметки.
49
0
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
ХОРА,изпитвам ужас че в неделя пак ще го изфабрикуват че Цецка печели с фотофиниш....!!!! ББ ще направи и невъзможното .....
48
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко ще управлява в следващите над 20 години. До 2040 с оставка без оставка все тая. Няма друга партия, която да го победи. За президент е друго, защото всички са заедно и против него, но когато трябва да избереш някой едни отиват за БСП, други за ДПС други за патриоти, трети за Реформатори и накрая Герб с мнозинство. Това е положението - свиквайте
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще надграждате?! А оставката?