Борисов поздрави Тръмп: Ще надграждаме заедно!

Премиерът му пожела здраве и благоденствие, иска диалог за визите
10 ное 2016 11:07,
185
Борисов поздрави Тръмп: Ще надграждаме заедно!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави Доналд Тръмп за избирането му за президент на САЩ, съобщава правителствената пресслужба.

Борисов пожела на Тръмп и на американския народ здраве и благоденствие.

Още по темата

"Ценя изключително високо достигнатото ниво на приятелство и стратегическо партньорство между нашите две страни", отбелязва премиерът и добавя, че искрено вярва, че двете страни ще продължат да надграждат постигнатото.

Борисов потвърждава още, че българското правителство ще продължи да полага усилия за пълното разгръщане на потенциала на двустранните отношения.

Министър-председателят отбелязва отличното сътрудничество между България и САЩ в областта на отбраната, борбата с тероризма и организираната престъпност в драматично променената среда на сигурност в глобален мащаб. Той изразява благодарността си за полученото съдействие за модернизацията на българските въоръжени сили.

"Същевременно съм убеден, че можем да направим още много за разширяване на присъствието на американския бизнес в България. Надявам се и на напредък в диалога за премахване на визовите ограничения за САЩ, което ще разшири възможностите за преки връзки между гражданите на двете страни", посочва премиерът Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нов формат соц се задава откъм юесей. Беше време. Масква-сафИя-лос анджелос сбиединилис в адин калхоз.
45
0
 
13
 
! Отговори
петолъчка преди 7 години
Ти не беше ли до вчера в щаба на Килари!?
44
1
 
18
 
! Отговори
:( преди 7 години
ГЕРБ са пътници. Няма сила, която да ги върне на власт. Народът мрази лицето Бойко Методиев Борисов и то го мрази много. За съжаление, няма да можем да си върнем откраднатите от него и мафиотите му милиарди, но поне ще бъдат изметени от властта.
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dnes . BG . Искам сутрин като се събудя да прочета по Новините че на една мутра са и пръснали мозъка или се е разпрала на мантинела докато кара със 200 без колан !
42
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква оставка бълнувате бе Tъпи Форумни Mишkи? Ще я подаде на Върба в петък.
41
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Борисов баща - мамицата ни разката!
40
2
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Герб ще дойде пак на власт ако спечели изборите. Това е демокрацията. Ако това стане, значи това управление си заслужаваме.
39
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селяни Борисов ще ви управлява вечно това да ви е ясно. На следващите избори пак ще са първи, защото тогава няма кой да гласува за БСП, Патриоти и гласовете ще са разпокъсани, а ядрото на Герб от 1 000 000 си остава. И пак те ще са на власт, а вие ще лапате мухите отново и отново ахахахахахахахахахахахахахахахахахааааааааааааааа
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик си Бойче !Направо се чудя,как само ги цакаш без да се усетят...Тръмп се е учил от Борисов,затова спечели в US.
37
0
 
19
 
! Отговори
БУЛГАР преди 7 години
БАНКЯНСНИ САТРАП!
36
4
 
9
 
! Отговори
Карабунаков преди 7 години
Лисицата Станишев ни го нататрузи тоя, а после се изниза към Брюксел за 20 хил евра заплата.
35
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво като Борисов си подаде оставка. На следващите избори Герб пак са първи и пак ще основат нова коалиция. И нищо ново пак те ще управляват - ама старата песен на нов глас. Няма оправия пуска си оставка, после пак идва на власт
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.....ще надграждаш до неделя ....после ( не както направи след първият тур ) ще си подадеш оставката ***
33
12
 
3
 
! Отговори
АНТИ ТРОЛ преди 7 години
Тролчета долни, още ли работят тези простотии през 2016?Новина около правителството, 300 коментара - бла бла ограбване на българите, бла бла държавата се срива, бла бла гроб тиквун мутра винету банкя ***, бла бла милиарди заеми бла бла БЛА...Новина около русия, 500 коментара - бла бла докъде ни докара демокрацията, бла бла кравари сорос цру толерастия, бла бла ЕС се разпада бла бла едно време беше рай, бла бла затриха производството, бла бла пак нещо за Борисов..Чакам си дежурните минуси!
32
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно, че ще надграждате ЗАЕДНО! То няма друг по-свестен да изберем. Ти ще си Шеф и догодина. Аре честито отсега!
31
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка Цачева и Доналд Тръмп са-най-великите. Желя им успех в бъдещите преговори за визите.
30
5
 
9
 
! Отговори
Само едно преди 7 години
ми е чудно. Как Радев ще се противопостави на далаверите на БСП? Има ли човек който да вярва че ако БСП пак почнат да заграбват както през времето на Станишев, Радев ще ги посочи с пръст?
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не смятам, че ще гледаме тази самодоволна и лишена от интелект муцуна до края на дните си.Казвам - гледаме, защото не е за слушане - плоски лъжи на уличен речник.Какво да надгражда, този ни заби на дъното на блатото.Направи ни за смях пред целия свят!С него ще си отиде цялото му крадливо, полуграмотно, пребоядисващо се стадо от калинки.Аксиомата -аз съм *** и вие сте прости, важи за обкръжението му, което ще се стопи като снежинка от подранил сняг.
28
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така Генерале! Още дълго ще управляваш понеже другите не стават и за чeп... Нека РАДЕВ спечели сега за да може догодина ти да се изчистиш от тия "реформатори ".И никаква оставка за да правиш kефа на Mишkите по форумите.
27
0
 
21
 
! Отговори
izbiratel преди 7 години
КОНГРЕЧУЛЕЙШЪНС БАЩИЦЕ,НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПОДАВАШ ОСТАВКА,ИЛИ ПАН ЗАБРАВИ КАКВО ГОВОРИ ВЧЕРА!