Митов отвърна на БСП: Съдят за другите по себе си!

Външният министър в оставка отрече за кадрови промени в последния момент
Обновена: 24 ное 2016 10:15 | 24 ное 2016 10:15, Камелия Цветанова
24
Митов отвърна на БСП: Съдят за другите по себе си!
Снимка: Булфото, архив

На упреците на БСП, че прави кадрови промени в последния момент, външният министър в оставка Даниел Митов отговори с обвинения към левицата в арогантност и непрофесионално отношение  към дипломатическата служба.

Още по темата

"БСП съдят за другите по себе си, те атакуват, защото техните практики са точно такива – да си назначават в последния момент свои хора", скочи той.

Митов увери, че от момента на подаването на оставката от Бойко Борисов до днес не е назначен нито един нов посланик, а тези които заминават сега са с решение още от май.

"Връчени са им агремани, но са поели ангажимента да заминат в края на годината. Това са професионални дипломати", настоя той. Митов обаче призна, че е надхвърлена квотата от 20% на политическите назначения на посланици.

Тя обаче винаги е била надхвърлена, аз съм работил с хора, които съм заварил, уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: БСПДаниел Митов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
Дипломат преди 7 години
Защо кресливият антикомунист Митов назначи ДС номенклатурата Бойко Мирчев, официално осветен от комисията оп досиетата за Генерален директор по европейските въпроси, да реди българското ЕС председателство!
22
1
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Митов, вярваш ли , че Б.Б. е десен политик след като харизмата му дойде от охраната на последния комунистически диктатор и Симеон Фердинандов аген на КГБ???????????????????Митов, познаваш ли Ц.Ц. какви ги върши в Плевен за да обявяваш, че ако не я изберем България тръгвала по друг път??????????????? Момче младо истинските десни политици в България са Иван Костов, Стефан Софиянски, Надежда Михайлова, Петър Стоянов т. н. Тези хора наляха основите на демокрацията и начертаха пътя на България.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да си приготви човек бъркани яйца , трябва да обедини най - малко две такива . За да работи за обединението на Българската нация , трябва всеки ден да си задава въпроса - Какво беше това , бъркани яйца ? Моля да бъда извинен за елементарния подход по отношение на най - сложния Български въпрос .
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме Президента да е Обединител на нацията , а нищо не се казва за тези , които я разделят на наши и нам си какви други . Трябвало е външният министър да се намеси по - активно във вътрешните работи . Пфу , извинявам се за двусмислието .
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съществува понятието еталон . Ако не би било така , то Втория Интернационал , не би създал условия за ликвидирането на Третия .
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
16 много си зле горкия. Не си мръднал и на йота последните 27 години или пък си пубер и нямаш представа от нещата
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-интересното е, че едни и същи хора се въртят на високите постове, без завръщане в министерството, без значение кой е на власт.Вероятно са уникални, незаменими специалисти?
16
5
 
20
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Митов не защитава българските интереси той изпълнява какво му кажат от САЩ като го освободят от министър пак се връща там той вече не е българин.Това един от министрите които назначи Борисов по нареждане от вън,затова и той си отиде.
15
3
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Милата ,къдрокоса Сю!
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
грозно гербаджийче заедно с приятелчетата ти вън.за нищо не ставаш
13
0
 
9
 
! Отговори
Дани преди 7 години
До СТРАНДЖАТАИ как точно бягат от властта?
12
25
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Оооооо, ужас... - оооооо, сензация... - кyманизите бягат от властта... - тресе ги страх, че ще се издънят... - през април Борисов ще се завърне на бял кон с квалифицирано мнозинство... - и това е неизбежно...
11
19
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ако имаше необходимата възраст беше много подходящ за Президент... - но нищо - ще порасне, а за сега ще се задоволи с престижен пост в централата на НАТО... - за ужас на жужи...
10
5
 
26
 
! Отговори
44 преди 7 години
САМО НАШИ ХОРА НАВСЯКЪДЕ -ПАТЕНТ НА ГЕРБНОВА ЛИ БЕШЕ НОВОТО ЗА КОЕТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС
9
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това меке.ренце соросоидно направи така че някой като чуе израза български дипломат или политика хората се смеят, щото мислят че се разказва виц
8
7
 
32
 
! Отговори
калинко преди 7 години
това е тъпира който от рибуната на народното събрани обясняваше че няма проблем че нарушава закона но така му е по-удобно, а още не е клиент на прокуратурата.
7
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце повече власт няма да помирише!
6
8
 
37
 
! Отговори
Дим преди 7 години
В герб са по големи двуличници и шизофреници от техните родители и Създатели БКП.Цяла Европа и цял свят писа и определи ситуацията с ООН като голям гаф и тактично намекнаха ,че е срам и позор .А този пич сутринта от Студиото на БТВ обяснява че нямало никакъв гаф.Само те не разбраха че станахме за смях ,не е имало и няма да има такъв друг случай в ООН.От вазможност Малка България да има шеф в ООН и шеф в Брюксел сега само среден пръст.Родолюбката Герогиева подпали към САЩ
5
7
 
30
 
! Отговори
гарга преди 7 години
е това е безпардонно нагъл, про.ст и от нищо не разбира но това са умните и красиви калинки от герб. този направи толкова поразии че не знам как ше се оправят след него.
4
5
 
29
 
! Отговори
тоя е малоумен преди 7 години
хахаххаахаха.След скандалите в министерството, този забравя европейските практики за който говори да се хвърлят оставки и се крие пускайки по някой инфантилен коментар във Фейсбук, който явно се превърна в правителствена информационна платформа. Не знам дали ще ни подредят до Северна Корея, но това и миналото правителство на Герб ни подредиха след доста африкански държавици