БСП обвинява: Кабинетът поставя свои хора на ключови места!

Това са лоялни некадърници, смята Драгомир Стойнев
20
БСП обвинява: Кабинетът поставя свои хора на ключови места!
Архив: Булфото

БСП обвини правителството в оставка, че в последната седмица назначава на ключови места хора, близки на отиващата си власт.

Според соцдепутата Драгомир Стойнев става въпрос за "политически лоялни некадърници".

Червените настояват кабинетът в оставка да спре с кадровите промени, който прави в последния момент.

"Защо бе сменен бордът на ВМЗ-Сопот, след като предприятието е печелившо. Защо Гергана Младенова, съпругата на Николай Младенов, бивш министър на външните работи, е била назначена в борда на междусистемната газова връзка България-Гърция. Защо бе сменен изцяло бордът на Държавна консолидационна компания, с хора, които нямат почти никакъв опит като Красимир Тенев и Лъчезар Калбуров", попита Драгомир Стойнев.

За съпартиеца му Жельо Бойчев първенец по назначения на изпроводяк е външният министър в оставка Даниел Митов.

Двама от неговите заместниците вече са изпратени за посланици, такова е решението и за постоянния секретар.

В същото време отваря процедури за назначения на ключови постове и въпросът е какво ще прави следващият министър, упрекна Стойнев.

Червените обвиниха и военния министър в оставка Николай Ненчев, че готви продажбата на 220 декара атрактивни земи по Черноморието и призоваха да се спре с разграбването на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
tzvetabg2018 преди 4 години
АБЕ НЕ ВИ СТИГНА 10 ГОДИНИ ДА КРАДЕТЕ ОТ НАРОДА И ПАК СЕ ВТУРВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕЧЕЦ,ЧЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС!ПАРТИЯ ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА ЛЪЖЦИТЕ И НА КРАДЦИТЕ!
15
0
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Присмял се хърбел на щърбел.
14
0
 
3
 
! Отговори
Осман преди 7 години
Като ГЛЕДАМ ИЗ ОТЗАД НА РАДЕВ КВИ С66Е ПОКАЗВАТ МЪКА МИ Е ЗА РОДИНАТА МИЛАТА!!!
13
0
 
2
 
! Отговори
Бай Шиле преди 7 години
Абе да не съм пропуснал нещо ? Тоя така говори сякаш са спечелили изборите !?! На презид.избори до колкото знам е спечелил един кандидат ,който е независим.А тоя дето го изритаха като коте (да не казвам какво ) ,вече изплува от батака и започна да окачествява .Не се види той какъв министър беше ....що го махнаха тогава ?
12
1
 
2
 
! Отговори
МАЯ М. преди 7 години
ДРАГОМИРЕ - МНОГО СИ СЕ ... ЗАСМЯЛ, БРЕ- - ЗНАЙ-ПО-ГОЛЕМИ МАЙСТОРИ КАТО ЛОВЦИ НА ВЕЩИЦИ ОТ БКП/БСП БКП/БСП БКП/-БСП ... НЯМА. ТОВА ВИ Е ОПОРНАТА ТОЧКА И ДА СЕ ПРАВИТЕ ЧЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ - ДОБРЕ, НО... НИЕ НЕ СМЕ !! Ха-Ха ! ВИЖТЕ КАРТАТА С НАКАЗАТЕЛНИТЕ ЛАГЕРИ НА БЪЛГАРИЯ - ПОВЕЧЕ СА ОТ ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА !!! BEHOLD - THE FEAR OF THE Lord - THAT IS WISDOM A
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички тези въпроси Стойнев да ги задава на другарите си - червените ***. Учат се от вас. 60 години какво правихте, нещастници.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какви назначения реве този като партийната секретарка на БСП е зам кмет на общината от кмет подкрепян от всички възможни неуспели партии.Половината гербери са БСпари и сега се ослушват като изорани суяци ,накъде д'уха вятъра.
9
7
 
8
 
! Отговори
ПГ преди 7 години
Герберастите се окопават, помнят добре уроците си като комунисти от челните редици! Смешни айдуци, и тоя цирк с распитите на *** на тикве, хаха, нали с цацарката са си дупе и ***.. точно преди изборите, ще ги оправдаят всичките.. евтини номера, и тогава тикве ще реве-видители, погнаха ни, но сме по чисти от бистра водица.. хахаха те са токлкова просрачни!!! Айде, краднуците да стягат багажа и при Василев у београда..;)
8
5
 
10
 
! Отговори
WTF преди 7 години
Щото този Драгомир не е мега некадърник... От къде го изкопаха и него.
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това от БСП са много умни , а кой да назначава кабинета хора на Позитано 20 ли ? Спомнете си как Орешарски в последния момент предложи Бокова за ООН , тогава питаха ли ГЕРБ . Колко сте смешни и жалки другари .
6
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарката Нинова като беше в борда на Булгартабак-Холдинг не ревахтекрадеца Пеевски като го предложихте за шеф на ДАНС не ревахтесега ревете
5
0
 
13
 
! Отговори
G преди 7 години
Всички така правят, така че дгд.Всички се държат с компромати
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как пък 2 год. никой министър не беше подведен под отговорност,а след оставката - всички пред цацаротурата? лов на вещици ? - по комунистически?
3
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лай последен е настанал, лай последен против ГЕРБ
2
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махат лоялни некадърници на БСП и слагат лоялни некадарници на ГЕРБ. Не виждам къде е драмата. Вие червени *** измислихте тази система и сега ревете,че другите го правят.
1
21
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лоялни некадърници има само в бсп. лоялни на русия некадърници