Сидеров сигурен: 43-то НС може да излъчи правителство!

След КСНС във вторник става ясно има или няма шансове
47
Сидеров сигурен: 43-то НС може да излъчи правителство!
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Според "Атака" 43-то Народно събрание, ако реши, може да излъчи ново правителство. Лидерът на партията и на ПГ Волен Сидеров предложи лидерите на Патриотичния фронт, които заявиха готовност да съставят експертно правителство, ако получат третия проучвателен мандат, както и лидерът на ГЕРБ да разговарят и да обсъдят всички възможности пред страната в настоящата ситуация.

"Виждам как първата и втората политическа сила избързват да кажат, че този парламент се е изчерпал. Предлагам на лидерите на Патриотичния фронт, които заявиха, че могат да вземат мандата, и на лидера на ГЕРБ да седнат и по мъжки да поговорят, и да се каже какви са отговорностите, какво следва, да се обсъдят всички възможности", каза Сидеров след срещата на представителите на ПГ на "Атака" при президента, с която завърши кръгът консултации на държавния глава с парламентарните сили след оставката на правителството на Бойко Борисов.

Сидеров посочи още, че ще стане ясно на КСНС във вторник има или не подкрепа за кабинет с мандата на Патриотичния фронт. Вторник ще бъде много важен ден, защото, както разбирам, президентът ще направи всички възможни усилия да убеди политическите сили да не разтурват това Народно събрание, да се види има ли възможност за един нов кабинет - в какъв състав, с какъв премиер, нека това да се реши на КСНС, каза Волен Сидеров.

Той допълни, че на заседанието трябва да бъдат убедени политическите сили, от които зависи.
Според Сидеров тези партии избързват със заявленията си и със самочувствието си, че могат да спечелят следващите избори и да бъдат определящи, и посочи, че "не е лошо да осмислят малко поведението си".

По думите на Сидеров те говорят непрекъснато за популизъм, но да искаш да увеличиш поне малко най-ниската пенсия не е популизъм. Популизъм е да отидеш днес да участваш в дискусия за промяна на избирателната система, като угодиш на едни свръхпопулисти, които са хвърлили бомбичка в политическата атмосфера, посочи той, цитиран от БТА.

Промяната на избирателната система, така както се иска от този невалиден, антиконституционен референдум, ще доведе до парламент, пълен с наркотрафиканти, криминални босове и какви ли не още типове, тогава досегашните Народни събрания ще ни се струват просто цвета на нацията, коментира още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Не трябва осъдени за умишлени престъпления да определят съдбата на народа ни, да ни управляват по какъвто и да било начин и т.н.!!!!!!!!!
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютен популист. Щял да вдига най-ниските пенсии?! Кои по-точно? На онези, които имат по 40 години стаж, и вземат мизерни 300 лева или на онези, които цял живот са лентяйствали и нямат ден трудов стаж и вземат 150 лева? Цяло лято се кри като мишка. А има телевизия в ръцете си. Сега други му били виновни. Поредното менте в пейзажа на пишман политиците ни!
32
5
 
4
 
! Отговори
222 преди 7 години
Ако затворим границата и изгоним чужденците и вдигнем пенсиите на 300 лв,тези три партии веднага да се закрият,защото друго не казват!Слави ще ви изрине!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Предлагам на лидерите на Патриотичния фронт, които заявиха, че могат да вземат мандата, и на лидера на ГЕРБ да седнат и по мъжки да поговорят ... "".............................аз Волен Сидеров да съм премиер, а жена ми министър ... може ли ? A ? a ? чичо ... кажи бе може ли ? дори обещавам да не нападам повече хора и магазини ако се съгласите !Ако не се съгласите обаче ... веднага отивам пак при магазинчето на Раковска ... мислете МУ !!!
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси логиката, ГЕРБ няма да прави правителство със свой манда,т а ще подкрепи тяхния мандат. Откачена логика. Все едно националите по футбол на Франция да отидат в отбора на Победа с. Горно надолнище. Смех ама поне едночасов смех.
29
1
 
4
 
! Отговори
тоз преди 7 години
се показа над водата, беше се загубил нещо в медииното пространство. Трябва да са му изпрали гащите вече и пак изпъкна кат свински тахумби у тиня
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Воленчо сети се , че при слидващи избори 100% изпускаш влака зарази мажоритарния вот и си готов на всичко за да останеш още 2 години в НС. Няма как Воленчо, няма , влака тръгна назад няма. Нов закон и 2-3 партий в парламента. Няма и субсидий на тези отвън. Мъка мъка голяма мъка.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видя се, че като няма дясно управление нещата стигат до разправии.
26
1
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 7 години
и кой точно е националист у БГ , че не го виждам. Виждам про-руски да се представят за патриоти, комунисти да се представят за цоциалисти, а национал-социалистите ги избиха 44та година,
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров, продаде се на тиквата. Следващият път ще видиш парламент през крив макарон. Чупката!
24
2
 
2
 
! Отговори
до 21 преди 7 години
Абе, я кажи Пикасо до каква възраст е правил деца на млади жени? Или не си чел? Ми личи си!
23
1
 
1
 
! Отговори
Патолог преди 7 години
До Анонимен 20Но в тво случай изучавенето на английски води до дебилизъм.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Онзи търновският младеж с глава като куб куде е?
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ну пудель, ну погоди!
20
4
 
5
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
Станой от Ахелой,ти ще лъскаш бастуня на банкянската тиква.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този защо не е във затвора за педофилия?
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Белата Златка се - с чем - с рублями . Изучаването на английски език , в много случаи , води до грешки в руския .
17
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прозорец във властта . Глътка материализиран въздух за народа , а не само въздух под налягане . В момента има спор не за качеството на живот , а за качествен на изборен вот . Има време и за това . Сидеров - щом го плюят опонентите , значи е на прав път . Но ПФ не е само Сидеров .
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
О о Воленча ,пак изпълзя от миманса!Ефектът от'' воленката'' май отшумя!
15
6
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Много правилно кокега но виждате ли как антибългарски наркомани са ви маркирали минуси . Те са отпадъците които трябва да се почистят физически от БГ.